Wie zijn wij?

Over Vredegoor Lanting Makelaars

Ik ben een geboren en getogen Doetinchemmer en nog steeds woonachtig in deze gezellige stad met een dorps karakter. Ik ken de stad, de omgeving en de mensen in deze regio als geen ander. Na mijn studies makelaardij ben ik stage gaan lopen bij een makelaarskantoor in Arnhem. Hier ging ik vervolgens ook aan de slag als makelaar taxateur. Na een aantal jaar als makelaar taxateur te hebben gewerkt begon ik in 2003 als vestigingsmanager van een makelaarskantoor in de regio. In 2010 maakte ik de overstap naar een landelijk opererende vastgoedontwikkelaar. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de ontwikkeling van vastgoed en verkoop van nieuwbouwprojecten.
Roy Vredegoor – NVM Makelaar en Register Makelaar-Taxateur (RMT)
Opgegroeid in het landelijk gelegen Wehl en sinds 2004 woonachtig in Doetinchem; mijn roots liggen overduidelijk in de Achterhoek. Mijn loopbaan als makelaar begon al tijdens mij studie makelaardij toen ik in het laatste jaar stage liep als assistent makelaar-taxateur in Arnhem. Het was diezelfde makelaar waar ik in 2002 in dienst trad en actief werd in deze regio. In 2004 maakte ik de overstap naar een toonaangevend makelaarskantoor in Doetinchem. Na ruim 10 jaar als makelaar taxateur koos ik voor een breder regionaal opererend makelaarskantoor. Naast register makelaar was ik hier ook manager van 4 makelaarskantoren. Door mijn ruime ervaring in het werkveld en diverse studies die ik volgde gedurende mijn loopbaan ken ik inmiddels de kneepjes van het vak en zet ik mijn kennis graag voor u in!
Frank Lanting – NVM Makelaar en Register Makelaar-Taxateur (RMT)

Doetinchem ken ik erg goed. Ik ben er opgegroeid en nu woonachtig in het dorp Gaanderen. Mijn carrière ben ik gestart in de sector zorg en dienstverlening waar klantcontact en commerciële vaardigheden een grote rol spelen. In 2015 heb ik een carrière-switch gemaakt naar de makelaardij als assistent-makelaar bij Vredegoor Lanting Makelaars. Binnen de makelaardij ben ik medeverantwoordelijk voor de commerciële en administratieve activiteiten op kantoor. Klantvriendelijkheid maar ook een luisterend oor kunnen bieden zijn in deze functie van groot belang. Ik ben erg geïnteresseerd in wat mensen bezig houdt en wat hun beleving is, hierdoor laat ik me graag inspireren.
Sanne Reussink – Assistent-makelaar

Ik ben opgegroeid in de groene omgeving van de Veluwe en inmiddels geruime tijd vanwege mijn relatie gebonden met de Achterhoek. Nadat ik mijn opleidingen heb afgerond ben ik in 2007 als commercieel administratief medewerkster begonnen in de makelaardij. Het leuke hieraan vind ik nog altijd het contact met de klanten, de diversiteit van de werkzaamheden en de huizenbranche. Na geruime tijd werkzaam te zijn geweest in de makelaardij wilde ik een nieuwe uitdaging in de mooie streek waar ik zelf met veel plezier woon. Zo ben ik bij Vredegoor Lanting Makelaars terecht gekomen.
Véronique Kuipers – Commercieel administratief medewerkster

Wie zijn onze klanten?

Men was zeer betrokken bij de verkoop, uitstekende makelaars met uitstekende kennis van zaken. Erg klantgericht en klantvriendelijk. Komen voor het belang van de verkoper op. Goede en snelle verkoop.

John en Dinie Nijland

- Verkopers Donaudal 59 te Doetinchem
Helder en eerlijk advies. Makelaars met goede kennis van de markt, bouwtechnisch weten ze ook waar ze over praten. We zijn dermate tevreden dat we ze ook inschakelen als aankoopmakelaar!

Norello Wolbrink

- Verkoper Verzetslaan 31 te Doetinchem
Onze makelaar, Vredegoor Lanting Makelaars, is absoluut een aanrader! Wij zijn heel tevreden met de wijze waarop Roy Vredegoor ons door het hele verkooptraject heeft geleid. Roy heeft niet alleen veel kennis en ervaring, maar is ook betrokken, pro-actief en empathisch. De verkoop van een woning is spannend en Roy snapt dit. Vredegoor Lanting Makelaars heeft nu voor de tweede keer voor ons een woning verkocht en wanneer we ooit weer besluiten te verhuizen, weten we wie we als eerste bellen!

Robert Gerritsen en Froucke Kemperman

- Verkopers Zaagmolenpad 17 c te Doetinchem
Heel plezierig. Zeer betrokken bij onze wensen en ideeën. Goede adviezen en zeer deskundig. Ten alle tijden bereikbaar of belde terug. Geruststellend gevoel bij een onbekend terrein.

De heer en mevrouw Raben

- Kopers Den Uylplein 27 te Doetinchem