Wie zijn wij?

Over Vredegoor Lanting Makelaars

Ik ben een geboren en getogen Doetinchemmer en nog steeds woonachtig in deze gezellige stad met een dorps karakter. Ik ken de stad, de omgeving en de mensen in deze regio als geen ander. Na mijn studies makelaardij ben ik stage gaan lopen bij een makelaarskantoor in Arnhem. Hier ging ik vervolgens ook aan de slag als makelaar taxateur. Na een aantal jaar als makelaar taxateur te hebben gewerkt begon ik in 2003 als vestigingsmanager van een makelaarskantoor in de regio. In 2010 maakte ik de overstap naar een landelijk opererende vastgoedontwikkelaar. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de ontwikkeling van vastgoed en verkoop van nieuwbouwprojecten.
Roy Vredegoor – NVM Makelaar en Register Makelaar-Taxateur (RMT)
Opgegroeid in het landelijk gelegen Wehl en sinds 2004 woonachtig in Doetinchem; mijn roots liggen overduidelijk in de Achterhoek. Mijn loopbaan als makelaar begon al tijdens mij studie makelaardij toen ik in het laatste jaar stage liep als assistent makelaar-taxateur in Arnhem. Het was diezelfde makelaar waar ik in 2002 in dienst trad en actief werd in deze regio. In 2004 maakte ik de overstap naar een toonaangevend makelaarskantoor in Doetinchem. Na ruim 10 jaar als makelaar taxateur koos ik voor een breder regionaal opererend makelaarskantoor. Naast register makelaar was ik hier ook manager van 4 makelaarskantoren. Door mijn ruime ervaring in het werkveld en diverse studies die ik volgde gedurende mijn loopbaan ken ik inmiddels de kneepjes van het vak en zet ik mijn kennis graag voor u in!
Frank Lanting – NVM Makelaar en Register Makelaar-Taxateur (RMT)

Doetinchem ken ik erg goed. Ik ben er opgegroeid en nu woonachtig in het dorp Gaanderen. Mijn carrière ben ik gestart in de sector zorg en dienstverlening waar klantcontact en commerciële vaardigheden een grote rol spelen. In 2015 heb ik een carrière-switch gemaakt naar de makelaardij als assistent-makelaar bij Vredegoor Lanting Makelaars. Binnen de makelaardij ben ik medeverantwoordelijk voor de commerciële en administratieve activiteiten op kantoor. Klantvriendelijkheid maar ook een luisterend oor kunnen bieden zijn in deze functie van groot belang. Ik ben erg geïnteresseerd in wat mensen bezig houdt en wat hun beleving is, hierdoor laat ik me graag inspireren.
Sanne Reussink – Assistent-makelaar

Ik ben opgegroeid in de groene omgeving van de Veluwe en inmiddels geruime tijd vanwege mijn relatie gebonden met de Achterhoek. Nadat ik mijn opleidingen heb afgerond ben ik in 2007 als commercieel administratief medewerkster begonnen in de makelaardij. Het leuke hieraan vind ik nog altijd het contact met de klanten, de diversiteit van de werkzaamheden en de huizenbranche. Na geruime tijd werkzaam te zijn geweest in de makelaardij wilde ik een nieuwe uitdaging in de mooie streek waar ik zelf met veel plezier woon. Zo ben ik bij Vredegoor Lanting Makelaars terecht gekomen.
Véronique Kuipers – Commercieel administratief medewerkster

Wie zijn onze klanten?

We hebben super fijn samengewerkt met Roy. Buiten het feit dat ons huis heel snel verkocht is, liep het contact fijn. Ze zijn makkelijk toegankelijk en goed te bereiken. Kortom helemaal top!

Marloes Bulten en Koen Koster

- Verkopers Leliestraat 111 te Doetinchem
Professioneel, betrokken , enthousiast en persoonlijk. Contact is tijdens de gehele periode uitstekend verlopen, na de bezichtigingen snelle terugkoppeling. Prettig en persoonlijk en wat wij ook belangrijk vinden is het contact tussen de makelaar en ons. De korte lijnen was ook fijn. Al met al zijn we erg blij dat de bemiddeling via Vredegoor Lanting Makelaars is gegaan.

Ton en Inge Coppus

- Verkopers Seine 32 te Doetinchem
Ik ben door Frank en zijn team zeer correct geholpen. Duidelijk geïnformeerd over de gang van zaken, goed begeleid. Eventuele vragen werden snel beantwoord.

Christiaan Ruys

- Verkoper Oude Rozengaardseweg 95 te Doetinchem
Vredegoor Lanting Makelaars was de verkopend makelaar van het huis dat wij gekocht hebben, zo zijn we in gesprek geraakt en hebben we de mogelijkheden bekeken en besproken voor de verkoop van ons eigen huis. Roy Vredegoor is duidelijk, komt zijn afspraken na, komt met advies maar staat ook open voor eigen inbreng en is goed bereikbaar. Ook door zijn collega’s op kantoor altijd netjes te woord gestaan, tekenen voor zowel koop als verkoop zeer goed begeleid! Een aanrader dit kantoor!

Marloes Meijerink en Frank Visser

- Verkopers Acacialaan 174 te Doetinchem