45-THF_V&L-5a
44-THF_V&L-341

Duidelijk en helder advies

Wij zetten onze kennis en expertise ook graag in als het gaat om de advisering in uiteenlopende vastgoed gerelateerde vraagstukken.

Wij denken graag mee over:
Stedelijke (her)ontwikkeling, nieuwbouwprojecten, ontwikkeling van bedrijventerreinen en revitaliseringprocessen.

Onze expertise op het gebied van vastgoedconsultancy kan worden ingezet bij:
Locatieonderzoek, doelgroepanalyse, ontwikkelingsadvies, plananalyse, prijsadvies, marketing, projectmanagement en ondersteuning.

Afspraak maken

Projectontwikkeling

Vredegoor Lanting Makelaars richt zich ook op het bemiddelen, adviseren en begeleiden bij ontwikkelingsvraagstukken. Wij zijn uw partner vanaf het moment dat de eerste schetsontwerpen of voorontwerpen van de tekentafel komen.

Wij zijn specialisten in het letterlijk creëren van kansen door projectontwikkeling. Het is een full-service dienstenpakket binnen ons uitgebreide scala aan diensten.

Van het verkennen van de vraag, het duiden van doelgroepen tot aan volledige begeleiding van de (bouw)realisatie en de marketing van het project in kwestie. Daarbij werken we nauw samen met een select keurcorps van stedenbouwkundigen, infrastructuurspecialisten, (binnenhuis)architecten, aannemers, projectbureaus en kantoorinrichters.

Afspraak maken
THF_V&L Praxis-25
THF_V&L-345
7-THF_V&L Stadhuis-91
THF_V&L Wilhelminastraat-2

WOZ bezwaren

Elk jaar ontvangt u de nieuwe WOZ-beschikking van uw woning. De gemeente stelt de WOZ-waarde van uw woning vast en dit bepaalt mede de hoogte van verschillende belastingen. Bent u het niet eens met de WOZ-beschikking dan kunt u bezwaar maken. Maar hoe? Wij helpen u graag met het bezwaar maken tegen de WOZ-beschikking. Wij zijn een gedegen partner in dit traject. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.
Afspraak maken