Ik wil een pand verhuren

Optimaal rendement behalen uit uw bedrijfspand? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Uw pand verhuren bijvoorbeeld. Vredegoor Lanting Makelaars biedt ook binnen het zakelijk onroerend goed een betrokken en persoonlijke aanpak. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en ons brede netwerk om uw bedrijfspand te verhuren.

Ik wil een pand verkopen

Ook als u uw bedrijfspand wilt verkopen bent u bij Vredegoor Lanting Makelaars aan het juiste adres. Kennis van de markt, expertise op het gebied van zakelijk onroerend goed, oog voor kansen en een groot netwerk aan actieve kopers. Wij laten niets aan het toeval over. Ook bij exceptionele verkoop waarin discretie van groot belang is gaan wij uiterst zorgvuldig te werk.

Ik wil een pand huren

Een bedrijfspand huren gaat gepaard met vertrouwen en moet aansluiten op uw persoonlijke wensen. Als klein makelaarskantoor kennen wij onze klanten en zijn wij op de hoogte van uw wensen en eisen. U kunt ons dan ook inschakelen in de advisering over de huur van een bedrijfspand. Ook wanneer u op zoek bent naar een geschikt bedrijfspand kunt u vertrouwen op onze kennis van de regionale markt. Wilt u uw huidige pand blijven huren maar wilt u van uw huidige huurcontract af? Wij kunnen u ook bijstaan bij het heronderhandelen van de voorwaarden.

Ik wil een pand kopen

U gaat een bedrijfspand aankopen. Een ingewikkeld proces waarbij er veel op u af komt. Vredegoor Lanting Makelaars ondersteunt, adviseert en begeleidt u tijdens het aankoopproces. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een gestructureerde en resultaatgericht aanpak met oog voor elk detail. En als betrokken makelaar staan wij voor u klaar wanneer u vragen heeft.

Ik wil beleggen

Ook als u nadenkt over beleggen in onroerend goed gaan wij graag een keer het gesprek met u aan. Onze vakinhoudelijke kennis geeft u wellicht meer inzicht in en mogelijkheden voor uw beleggingsportefeuille. U investeert voor de lange termijn en wij denken graag met u mee hoe uw vermogen voor de lange termijn goed rendeert.

Ik wil een taxatie

U wilt uw bedrijfspand laten taxeren en bent op zoek naar een specialist met de juiste kennis en ervaring. Bij Vredegoor Lanting Makelaars kunt u rekenen op specialisten met specifieke ervaring voor een objectieve en realistische taxatie. Uitgevoerd met de nodige precisie en aandacht waarbij we aspecten die een rol kunnen spelen niet uit het oog verliezen.

Ik wil advies

U wilt advies van een betrokken en persoonlijke makelaar in Doetinchem. Iemand die echt naar u luistert en met u mee wil denken. Een makelaar met een andere aanpak! Vredegoor Lanting Makelaars is een klein makelaarskantoor met alle kennis en ervaring in huis om u op specialistische gebieden van dienst te zijn.

We gaan graag met u in gesprek om onze kennis in de regionale markt en inzichten in lokale kansen met u te delen. Wellicht biedt dit u een andere kijk op voorgenomen besluiten. Bel of neem contact met ons op via het contactformulier.