clouds clouds clouds clouds

Huis of
appartement
verkopen?

Wij weten de weg!

De optimale route naar een succesvolle verkoop van je huis? Samen creëren we voor jou een woonreis op maat

Je hebt besloten je huis te verkopen: je woonreis is begonnen! Een grote stap en ook best spannend. Daarom zoek je een betrokken en bevlogen makelaar met kennis van het vak én de markt. Vredegoor Lanting Makelaars weet de weg en biedt je, als klein makelaarskantoor, persoonlijk en gedegen advies. Samen met jou bepalen we de optimale route naar een succesvolle verkoop van je huis, voor de beste prijs natuurlijk. En onderweg nemen we je alle zorg uit handen. Hoe fijn is dat?

Boek een afspraak

Vijf redenen om de verkoop van je huis in de Achterhoek te laten begeleiden door Vredegoor Lanting Makelaars:

 • Persoonlijk, betrokken en klein verkoopteam
 • Verkoopplan op maat, afgestemd op jouw wensen
 • Optimale presentatie op Funda en social media
 • Grootste netwerk met woningzoekers
 • Het beste resultaat, de cijfers liegen niet
 • Prominente presentatie op Funda
  Jouw woning in de grootste etalage van Nederland. Maximaal bereik voor het beste resultaat
 • Social media
  Via Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en LinkedIn gaan wij op zoek naar kopers
 • Potentiële kopers
  Wij hebben het grootste zoekersbestand met potentiële kopers
 • Kennis van de markt
  Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en zijn geworteld in Doetinchem en omgeving
 • Kwaliteit en aandacht
  Alles tot in de puntjes verzorgd, dat vinden wij belangrijk
 • De juiste vraagprijs
  Samen met jou bepalen we de beste verkoopstrategie en vraagprijs
 • Altijd bereikbaar
  Wij staan altijd voor jouw klaar, ook 's avonds en in het weekend
 • Geen zorgen, geen omkijken naar
  Met onze full-service dienstverlening ontzorgen wij jou volledig van A tot Z

Routeplan op maat Voor een succesvolle verkoop van jouw woning

Stap 1: Kennismaking voor vertrek

Jouw huis verkopen begint met kennismaken. Naast het bespreken van jouw wensen bekijken we aan de hand van een checklist jouw woning. Wij kijken onder andere naar de locatie, bouwtechnische staat, afwerkingsniveau, oppervlaktes, mate van isolatie, ligging ten opzichte van de zon en de verkoopbaarheid. En alle andere factoren die van belang kunnen zijn. Natuurlijk kun je vertrouwen op individueel advies en onze verkoopexpertise.

Stap 2: Waardebepaling

Een juiste waardebepaling van jouw woning is bepalend voor een succesvolle verkoop. Het inschatten hiervan vereist actuele vakkennis, een goede kennis van de markt en voldoende ervaring. Wij beschikken over deze specifieke capaciteiten en verstaan het vak van makelaar. Onder andere een gedegen markt- en doelgroepanalyse, in combinatie met de jarenlange regionale expertise van Vredegoor Lanting Makelaars, staan garant voor een juiste waardebepaling van jouw woning.

Stap 3: Meerdere aanvliegroutes

Het verkoopproces begint met het opstellen van een gedegen verkoopplan. Dit plan spreken wij door en is afhankelijk van jouw woning en jouw wensen. Dit plan bestaat uit specifieke informatie over jouw woning en jouw persoonlijke wensen. Daarnaast bepalen we hierin samen met jou welke middelen we inzetten om jouw woning te verkopen. Hierin is de doelgroepanalyse die wij maken van groot belang. Er zijn namelijk meer mogelijkheden om de aandacht op jouw woning te vestigen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Facebook? Of deelname aan het open huis? In het verkoopplan bepalen we de ideale mix aan middelen om de verkoop te stimuleren. En levert dit niet het gewenste effect? Dan passen we eventueel de inzet van middelen aan!

Stap 4: Buiten de gebaande paden

Naast de inzet van de diverse middelen die we in het verkoopplan beschrijven, beschikt Vredegoor Lanting Makelaars ook over eigen mogelijkheden om jouw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Benieuwd naar onze middelen? Maak een afspraak om te ontdekken op welke manier wij je kunnen ondersteunen in de verkoop van jouw woning.

Stap 5: Sfeer proeven

Een belangrijke stap in het verkoopproces: bezichtigingen of starten met een open huis. Ook het moment waarop we onze kwaliteiten als makelaar voor je aanbieden en inzetten. Voorafgaand aan de bezichtigingen bekijken we hoe we jouw woning optimaal kunnen presenteren en waar we de aandacht op moeten vestigen. Na een bezichtiging ontvang je van ons verslag en wij nemen na ongeveer een aantal dagen contact op met de potentiële kopers. Natuurlijk houden wij je op de hoogte!

Stap 6: Updates onderweg

Je bent natuurlijk benieuwd naar de status van de verkoop van jouw woning. Een regelmatige terugkoppeling over de status van de verkoop is dan ook onmisbaar tijdens het verkoopproces. Wij verliezen de verkoop van jouw woning geen moment uit het oog en houden je met regelmaat op de hoogte. Zo weet je hoe de zaken ervoor staan en kunnen we samen bepalen of het huidige verkoopplan nog leidt tot het gewenste resultaat: jouw woning verkopen!

Stap 7: Voorlopige boeking

En dan is het zover: je ontvangt een bod op jouw woning! En nu? Ook tijdens deze stap kun je rekenen op de ondersteuning en expertise van Vredegoor Lanting Makelaars. Want hoe haal je het hoogst haalbare uit het onderhandelen? En met welke zaken moet je rekening houden nadat je het bod hebt geaccepteerd? Roerende zaken die achterblijven bij de woning of de kosten van de overdrachtsbelasting bijvoorbeeld. Ook op deze vragen geven wij je antwoord.

Stap 8: Bestemming bereikt

Jouw woning is verkocht! Een bijzonder moment en het resultaat van alle inspanningen die hiervoor geleverd zijn. Natuurlijk zorgen we voor de juiste schriftelijke vastlegging en plannen op de datum van de notariële overdracht ook de uiteindelijke eindoplevering met de kopers. En mocht je na de verkoop nog vragen hebben, dan staan wij nog steeds voor je klaar.

Tarieven voor een routeplan op maat

Onze aanpak is persoonlijk en afgestemd op jouw situatie en gewenste route, onze tarieven dus ook. Heb je onderweg op een bepaald moment of op een specifiek terrein behoefte aan een expert? Ook dan staan we voor je klaar. Logisch dat je in zo’n situatie alleen betaalt voor de services die je (bij)boekt. À la carte, dus.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een all-in prijs voor de verkoop van jouw woning. Wil je weten wat de opties zijn voor jouw bestemming? Boek dan een afspraak. We bespreken graag welke route het beste bij je past.

Boek een afspraak