Maak kennis met
vredegoor
lanting
makelaars

Thuis in de Achterhoek!

Welkom bij
Vredegoor Lanting Makelaars De NVM makelaar in Doetinchem waar jouw
woonreis begint

Dat jouw woonreis in de Achterhoek begint bij Vredegoor Lanting Makelaars, is geen toeval. Wij hebben als makelaarskantoor stevige roots in Doetinchem en kennen de omgeving als geen ander. Bovendien treden we als reislustige specialisten ook graag buiten de gebaande paden. Een combinatie die garant staat voor een bijzonder verkoop- of aankooptraject, afgestemd op jouw persoonlijke wensen én budget. Natuurlijk staan we je onderweg bij met deskundige raad en daad. En pas als jij, een mooie ervaring rijker, je nieuwe bestemming hebt bereikt, is onze missie geslaagd.

Klaar voor vertrek? Boek nu jouw persoonlijke tickets en ga met ons mee op woonavontuur!

Boek tickets
Vredegoor & Lanting bus Pand Vredegoor & Lanting
clouds clouds clouds clouds clouds

Wie gaan er met je mee op woonreis? Wij stellen ons graag aan je voor

Roy Vredegoor

Roy Vredegoor

NVM Makelaar en Register Makelaar-Taxateur

Geboren en getogen Doetinchemmer en nog steeds woonachtig in deze gezellige stad met een dorps karakter. Ik ken de stad, de omgeving en de mensen in deze regio als geen ander. Na mijn studies makelaardij ben ik stage gaan lopen bij een makelaarskantoor in Arnhem. Hier ging ik vervolgens ook aan de slag als makelaar taxateur. Na een aantal jaar als makelaar taxateur te hebben gewerkt, begon ik in 2003 als vestigingsmanager van een makelaarskantoor in de regio. In 2010 maakte ik de overstap naar een landelijk opererende vastgoedontwikkelaar. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de ontwikkeling van vastgoed en verkoop van nieuwbouwprojecten.

Frank Lanting

NVM Makelaar en Register Makelaar-Taxateur

Opgegroeid in het landelijk gelegen Wehl en sinds 2004 woonachtig in Doetinchem; mijn roots liggen overduidelijk in de Achterhoek. Mijn loopbaan als makelaar begon al tijdens mij studie makelaardij, toen ik in het laatste jaar stage liep als assistent makelaar-taxateur in Arnhem. Het was diezelfde makelaar waar ik in 2002 in dienst trad en actief werd in deze regio. In 2004 maakte ik de overstap naar een toonaangevend makelaarskantoor in Doetinchem. Na ruim 10 jaar als makelaar taxateur koos ik voor een breder regionaal opererend makelaarskantoor. Naast register makelaar was ik hier ook manager van 4 makelaarskantoren. Door mijn ruime ervaring in het werkveld en diverse studies tijdens mijn loopbaan, ken ik inmiddels de kneepjes van het vak en zet ik mijn kennis graag voor je in!

Frank Lanting
Sanne Reussink

Sanne Reussink

Assistent-makelaar

Doetinchem ken ik erg goed. Ik ben er opgegroeid en woon nu in het dorp Gaanderen. Mijn carrière ben ik gestart in de sector zorg en dienstverlening, waar klantcontact en commerciële vaardigheden een grote rol spelen. In 2015 heb ik een carrière-switch gemaakt: ik werd assistent-makelaar bij Vredegoor Lanting Makelaars. Binnen de makelaardij ben ik medeverantwoordelijk voor de commerciële en administratieve activiteiten op kantoor. Klantvriendelijkheid maar ook een luisterend oor kunnen bieden, zijn in deze functie van groot belang. Ik ben erg geïnteresseerd in wat mensen bezig houdt en wat hun beleving is, hierdoor laat ik me graag inspireren.

Elke Driesen

Commercieel administratief medewerkster

Vanaf juni 2022 ben ik het team komen versterken. Zelf woonachtig in Didam, echter is Doetinchem geen onbekend gebied. Zo heb ik er vroeger een bijbaantje gehad bij de bakker en bezoek ik regelmatig wedstrijden van de Graafschap. Ik heb de opleiding Toerisme afgerond als Front Office manager. Vervolgens heb ik 8 jaar als receptioniste, waarvan 2 jaar als Supervisor gewerkt in een hotel. Het direct in contact staan met onze klanten is wat voor mij het allerbelangrijkste is, mensen een glimlach bezorgen. De overstap naar de makelaardij is geen verrassing, het is een sector die mijn interesse altijd al heeft getrokken. Ik kijk er naar uit om samen met jullie de woonreis aan te gaan!

Elke Driesen
Merle Vermandel

Merle Vermandel

Commercieel administratief medewerkster

Sinds augustus 2021 maak ik deel uit van het Vredegoor Lanting Makelaars team. Ik ben opgegroeid in Zelhem en woon sinds 2020 in Doetinchem. Ons werkgebied is mij dus zeker niet vreemd! Ik heb Fashion Business Management gestudeerd en ben vervolgens terecht gekomen in een marketingfunctie. Daarna heb ik de overstap gemaakt richting de makelaardij, wat voor mij altijd al een branche was waarin ik geïnteresseerd ben. De diversiteit van de huizenmark en het klantcontact spreken mij erg aan.

Met ons op woonreis? In deze video krijg je alvast een voorproefje

Enthousiast geworden en kun je niet wachten om je koffers te pakken?

Boek dan nu een afspraak met een van onze woonreisexperts. We gaan graag met je op pad!

Klik hier om te beginnen