(NWWI) Taxatie nodig?

Taxatie-foto-1
Op zoek naar een makelaar in de Achterhoek voor het laten uitvoeren van een NWWI Taxatie? Ook dat kan bij Vredegoor Lanting Makelaars. Als VastgoedCert gecertificeerde en beëdigde taxateurs zijn wij bevoegd tot het uitvoeren van alle woningtaxaties.
Afspraak maken

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag dan bij ons een waardebepaling aan. Wij geven u graag inzicht in de huidige waarde van uw woning en wat u kunt verwachten bij een eventuele verkoop. Een waardebepaling door Vredegoor Lanting Makelaars betekent onafhankelijk en objectief inzicht. Geheel vrijblijvend en kosteloos!
Afspraak maken
Taxatie-foto-2

Zakelijk vastgoed

141-223
Ook voor een waardebepaling op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed kunt u terecht bij Vredegoor Lanting Makelaars. Naast ervaring binnen de particuliere sector hebben wij ook onze sporen verdiend binnen de zakelijke branche.
Afspraak maken

Belegging

Naast de gebruikelijke specialistische diensten van Vredegoor Lanting Makelaars richten wij ons ook op het taxeren van uw beleggingsportefeuille. Een aanvullende dienst die vraagt om specifieke kennis.

Onze doelstelling is om het vastgoed optimaal te laten renderen vanuit onze jarenlange ervaring binnen de vastgoedbranche, rekening houdend met de belangen van zowel de verhuurder en de huurder. De grote uitdaging ligt in het vinden van de balans tussen deze twee partijen. Door optimale afstemming verbeterd het rendement en verminderd het leegstandrisico’s.

Afspraak maken
79-199