Reviews

  • Super goede ervaring met onze makelaar Frank en zijn team. Communicatie verliep zoals het hoort. Frank was erg betrokken bij onze verkoop zowel tijdens onze verkoop als na de verkoop. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Maakte altijd tijd voor je als je vragen had. Wij konden ons geen betere makelaar / makelaarskantoor wensen! Ga zo door!

    06 DECEMBER 2022 - DANNY VAN DE HAAR - Verkoper Koksgoedweg 14 Wehl

  • Ivm onze privé situatie was een persoonlijk contact en passend advies heel belangrijk. We hadden geen betere makelaar kunnen wensen!!

    30 NOVEMBER 2022 - ANNETTE WESSELINK - MONASSO - Verkoopster Alsemveld 20 Doetinchem

  • De makelaar heeft ons voorzien van deskundig advies betreffende de prijs en voorbereiding. De bezichtigingen werden in overleg gepland en met zorg begeleid door de makelaar. Wij zijn tijdens het hele verkoop proces vakkundig begeleid en goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Wij zijn bijzonder tevreden over Vredegoor Lanting Makelaars en bevelen deze makelaar van harte aan.

    29 NOVEMBER 2022 - RENé EN MARION HOFMAN - Verkopers Haverdreef 71 Doetinchem

  • Vredegoor Lanting makelaars zijn écht top makelaars! Heel persoonlijk, deskundig en vriendelijk. Ook de collega’s op kantoor verdienen een dikke pluim! Wat een fijn en goed team. Ik kan dit kantoor echt aanraden!

    24 NOVEMBER 2022 - SASKIA DERKSEN - Verkoopster Ampsen 41 Doetinchem

  • Een zeer professioneel team, De verkopers staan ze bij van A tot Z Top makelaar in de gemeente Doetinchem.

    22 NOVEMBER 2022 - FONS BOSCH - Verkoper De Veentjes 57 Doetinchem

  • Absoluut een aanrader! Reageren zowel telefonisch als per mail erg vlot, denken met je mee, en zijn vooral kundig en betrokken. Bij deze makelaar ben je geen “nummertje”. Zowel Roy als het kantoorpersoneel heeft bijgedragen aan deze positieve ervaring. Al met al dus super enthousiast. En niet minder belangrijk, het huis erg snel verkocht! Ik kan iedereen Vredegoor en Lanting Makelaars aanbevelen.

    11 NOVEMBER 2022 - MICHELLE BOUMAN - Verkoopster Muldersveld 8 Wehl

  • Fijne makelaar! Helpt je goed en geeft het juiste advies. Absoluut aanrader om met deze mensen in zee te gaan.

    03 NOVEMBER 2022 - IVO WUBBELS - Koper Burgemeester Kehrerstraat 26 Doetinchem

  • De makelaar heeft voldoende kennis van de markt en volgt de ontwikkelingen nauw. We hebben samen gekeken naar de ontwikkelingen in de markt en op basis daarvan hebben we een waarde bepaald. Communicatie ging soepel. Hij heeft ons vanaf begin tot nu toe zeer goed begeleid.

    02 NOVEMBER 2022 - ARIF AYDIN - Verkoper De Gasperilaan 5 Doetinchem

  • Fijne en professionele makelaar! Waar je ook tegenaan loopt, vragen hebt of gewoon advies wilt. Ze zijn nooit te beroerd om je netjes te begeleiden. De service was een dikke 10+

    01 NOVEMBER 2022 - IAN HEIJTING - Verkoper Houtkampstraat 17 Westendorp

  • Prettig contact, voldoet volledig aan de verwachtingen en houdt het hoofd koel als het spannend wordt.  

    28 OKTOBER 2022 - DINIE ROETERDINK - DAGGERT - Koopster Dr Huber Noodtstraat 51 11 Doetinchem

  • Mijn hooggespannen verwachtingen zijn overtroffen. De complexe situatie is vakkundig in goede banen geleid.

    20 OKTOBER 2022 - DINIE ROETERDINK - DAGGERT - Verkoopster Walstraat 40 Doetinchem

  • Vriendelijk onderhoud, en een correcte gang van zaken. Vlot in de omgang, en deskundig en snelle afhandeling

    12 OKTOBER 2022 - ROBERT AMELING - Verkoper Hof van Rome 87 Doetinchem

  • Goed en vriendelijk kontakt. Ze zijn zeer behulpzaam. Komen de afspraken perfect na. Het afhandelen van vragen gebeurt snel en accuraat.

    12 OKTOBER 2022 - TONNY EN DINY NIBBELING - Verkopers Notenstraatje 8 Wehl

  • De contacten verliepen prima, altijd was er wel iemand bereikbaar als ik een vraag had. Ik ben een zeer tevreden klant, mijn huis is snel verkocht.

    06 OKTOBER 2022 - WIM BECKER - Verkoper Harz 14 Doetinchem

  • Ik kan niet anders dan de makelaar F Lanting als ervaren, met kennis en inzicht omschrijven. Zijn team heeft mij uitstekend begeleid, de fotograaf heeft mooie correcte foto's gemaakt en mijn huis is in no time verkocht. Echt klasse. Dit kantoor adviseer ik iedere aspirant koper en verkoper.

    06 OKTOBER 2022 - COR VAN RAAPHORST - Verkoper Spaarenbergstraat 49 Gaanderen

  • Betrouwbaar. Eerlijk. Kundig. Hulpvaardig. Vlot. Komen afspraken na. Denken mee. Een makelaar om zeker aan te raden.

    01 OKTOBER 2022 - MAUDY GLORIE - Verkoopster Panoven 22 Doetinchem

  • Duidelijke en prettige communicatie. Goed advies gebaseerd op kennis van de markt. Prettige mensen in de omgang.

    27 SEPTEMBER 2022 - GERJEN VAN ARRAGON - Verkoper C Missetstraat 67 Doetinchem

  • Contact verliep top. Korte lijnen en grote betrokkenheid en meedenkend. Veel telefonisch contact, ipv via de mail. Waardoor er snel geschakeld kon worden.

    23 SEPTEMBER 2022 - FRANK DIMMENDAAL - Verkoper Panoven 22 Doetinchem

  • Super makelaar! Weer gekozen door een uitstekende ervaring uit het verleden. We hebben leuk contact gehad. Duidelijke communicatie. Heel tevreden!

    08 SEPTEMBER 2022 - MIREILLE WENNEKER EN RONALD VEENINK - Verkopers Acacialaan 120 Doetinchem

  • Zeer beleeft en correct en goede uitgangspositie qua verkoopprijs. Daarna prettig in de omgang, goede service.

    24 AUGUSTUS 2022 - ROBERT ROERIG - Verkoper Leeuwerikstraat 79 Varsseveld

  • Ik ben echt ..en dat geven de cijfers al aan super enthousiast over vredegoor lanting makelaardij. Heel snel al een afspraak kunnen maken over een bezichtiging en goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Huis binnen 2 weken verkocht. Mijn wijk was voor hen al bekend terrein dus goede prijs bepaald vergelijkend met andere vergelijkbare woningen dus dat zal zeker meegeholpen hebben met de snelle verkoop. Ik kan iedereen Vredegoor Lanting Makelaars aanbevelen Mocht je ooit je huis willen verkopen dan zou ik zeker met deze makelaar een afspraak maken.

    22 AUGUSTUS 2022 - JACO VREEKEN - Verkoper de Groot van Embdenstraat 14 Doetinchem

  • Na een goed intro gesprek het vertrouwen gegeven voor de verkoop. Goed en professioneel in de communicatie en meegedacht in oplossingen. Overal tevreden mee en blij met een goed resultaat.

    10 AUGUSTUS 2022 - THIJS VAN DE AKKER - Verkoper Lorentzlaan 17 Doetinchem

  • Vaker zaken gedaan met deze makelaar lokaal en zeer persoonlijk betrokken. Goed bereikbaar professioneel met juiste kennis. Kortom voor mij de juiste huizenpartner in crime. Altijd onderweg naar jou nieuwe thuis.

    02 AUGUSTUS 2022 - SILVIA DEN HAAG - Verkoopster Vormerijstraat Gaanderen

  • Goede adviezen over de planning van de verkoop van onze woning. Gaf vooraf realistisch beeld en vertrouwen. Prettig en snel contact met makelaarskantoor.

    27 JULI 2022 - KIM BERGEVOET EN JEROEN VAN DER MEER - Verkopers Frans Halsweg 1 Doetinchem

  • Het contact met alle medewerkers van dit kantoor verliep zeer soepel. Ze waren allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook buiten kantoortijden waren de makelaars goed bereikbaar. Ze hebben ons deskundig begeleid in zowel het verkopen als kopen van een woning.

    25 JULI 2022 - MARIUS EN MARLEEN WIJERS - Verkopers Keppelseweg 42 Doetinchem

  • Niet alleen de makelaars Frank en Roy zijn prettige, kundige personen die meedenken met de klant en klaar staan voor de klant. Het gehele team is erg klantvriendelijk en leveren een goede service. Of we nu Merle, Elke of Sanne aan de lijn krijgen. Er wordt snel geschakeld door iedereen. Dit makelaarskantoor raden wij zeker aan!

    21 JULI 2022 - ANNEMARIE BOER EN BENJAMIN SCHUURMAN - Verkopers Huusakker 12 Zelhem

  • Prettige makelaar in de omgang, goede communicatie, transparant verkoopproces. Ook het kantoorpersoneel heeft bijgedragen aan de positieve ervaring. Al met al dik tevreden.

    13 JULI 2022 - DIRK EN CECIL WESSELINK - Verkopers Turfweg 11 Doetinchem

  • Frank heeft mij prima begeleid bij de verkoop van mijn woning. Het proces was van begin af aan duidelijk, communicatie verliep prima. empathisch, communicatief, zeer vakkundig; gewoon hartstikke goed!

    13 JULI 2022 - HANS VAN DULMEN - Verkoper Kruisbergseweg 53 Doetinchem

  • contact was goed, voor vragen konden we makelaar of kantoor altijd bellen de verkoop van ons huis ging snel

    7 JULI 2022 - SANDER EENINK - Verkoper de Schouwgraaf 8 Ulft

  • We zijn prettig geholpen door deze makelaar. Conform alle afspraken is gehandeld en de presentatie van onze woning was fantastisch.

    03 JULI 2022 - HARRIE EN ANNIE SCHLIEF - Verkopers Isidorusstraat 6 Wehl

  • Makelaar met oog voor de persoonlijke situatie. Contact voelde direct goed; open en zonder omwegen. Goed advies tav biedingsprijs. Verdere afwikkeling verliep op hoofdlijnen goed.

    02 JULI 2022 - DIRK EN CECIL WESSELINK - Kopers Elzenhage 22 Doetinchem

  • Zeer deskundig. Goede kennis van de woningmarkt in Doetinchem. Heel goed begeleid in het hele proces. Goed geholpen door de makelaars en het overige personeel.

    30 JUNI 2022 - JACK SMIERS EN RIANNE VAN VELZEN - Verkopers Hof van Brussel 20 Doetinchem

  • Fijn contact met de Frank, reageert snel. Zowel aankoop als verkoop via Vredegoor & Lanting gedaan en erg tevreden.

    27 JUNI 2022 - MARTINE CHEVALKING - Verkoopster Tarwedreef 53 Doetinchem

  • Ik kreeg na een belletje met Roy een hele mooie offerte met een duidelijk stappenplan. Tijdens ons eerste gesprek alles besproken en al snel werd alles in gang gezet. De woning was dan ook snel verkocht. Bij elke update kreeg ik netjes bericht. De lijntjes zijn kort en je krijgt snel bericht bij vragen.

    24 JUNI 2022 - FRANK ANNEVELDT - Verkoper de Gasperilaan 8 Doetinchem

  • Wij zijn erg goed geholpen bij Vredegoor Lanting Makelaars. Er was goede communicatie en ze konden snel schakelen.

    24 JUNI 2022 - NICK DE KINKELDER - Verkoper het Hennennest 1 Doetinchem

  • Frank Lanting, een deskundige makelaar die weet waar hij over praat! Hij heeft ons goed begeleid en geadviseerd. Hij voelt dingen goed aan wat uiteindelijk resulteerde in een mooie afloop voor zowel koper als verkoper. Onze dank gaat ook uit naar zijn hele team en de fotograaf! Team Vredegoor Lanting bedankt!!

    22 JUNI 2022 - RONNIE BERENDSEN - Verkoper Velswijkweg 12 Zelhem

  • Het contact met de makelaar en het kantoor verliep perfect. Afspraken worden nagekomen en iedereen staat je altijd vriendelijk te woord. Frank is erg goed op de hoogte en zeer betrokken.

    22 JUNI 2022 - MARIEKE OLIJSLAGER - Verkoopster Kalverstraat 9 Doetinchem

  • Dit huis hebben wij 6 jaar geleden gekocht via Vredegoor Lanting en nu hebben wij het weer verkocht via hun. Vanaf het begin fijn contact. We konden er met al onze vragen terecht en werden goed op de hoogte gehouden tijdens de spannende periodes. Niks was teveel gevraagd en regelden alles tot in de puntjes. De afspraken waren duidelijk en werd ook aangehouden wat natuurlijk ook fijn is! Mochten wij ooit weer gaan verhuizen (hoop het niet) dan hoeven wij er niet lang over na te denken via welke makelaar wij dat gaan doen.

    21 JUNI 2022 - LAURA VAN DER STELT - Verkoopster van Enststraat 27 Doetinchem

  • Vanaf het eerste begin verliep het contact met de makelaar zeer prettig. Makelaar was erg betrokken, dacht mee over mogelijkheden en stelde zichzelf op de achtergrond. Er was telkens ruimte voor eigen inbreng en overleg. Ook vanuit de backoffice verliep het contact soepel en gesmeerd. Deskundigheid, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht zijn kenmerkend voor het makelaarskantoor Vredegoor en Lanting.

    21 JUNI 2022 - KEES EN ANETTE STELWAGEN - Verkopers Hof van Rome 235 Doetinchem

  • Open, gemoedelijk en transparant. Goed bereikbaar, snelle reactie bij vragen. We zijn goed begeleid door de hele proces van verkoop van de woning.

    21 JUNI 2022 - KEVIN HEURNINK - Verkoper Korenbloemstraat 36 Zelhem

  • Zeer professioneel, duidelijke boekjes. Begeleiding was super . Zeer aan te raden deze makelaar Vredegoor Lanting.

    17 JUNI 2022 - HARVEY OTTEN - Verkoper Hof van Parijs 104 Doetinchem

  • De communicatie verloopt soepeltjes, er is snel contact als ik een vraag heb of wil sparren. De makelaar geeft een goede onderbouwing bij het bepalen van de prijsstelling. Ook de dames op kantoor zijn vriendelijk en klantgericht en geven goede ondersteuning. De lijntjes zijn kort en dat ervaar ik als zeer prettig.

    17 JUNI 2022 - DEBORA TEMPELMAN - Verkoopster Hof van Brussel 13 Doetinchem

  • Het persoonlijk contact, de korte lijnen en vertrouwde gezichten waren voor ons het belangrijkst. Daarnaast is de kennis van de markt, presentatie en beoordeling van de woning reeel en de organisatie rondom bezichtiging tot in de puntjes geregeld.

    16 JUNI 2022 - WILKO LETTINK - Verkoper Holterweg 183 Doetinchem

  • Kantoor is altijd goed bereikbaar. Ik ben goed en klant vriendelijk geholpen. Ondanks dat ik behoorlijk dicht overal op heb gezeten heb ik geen enkel moment het gevoel gehad dat ze mij lastig vonden. Het was een prettige samenwerking. Duidelijke kosten vooraf en geen gekkigheid

    14 JUNI 2022 - DENNIS ZONNEBELD EN IVET GEERDES - Verkopers de Zeis 7 Varsseveld

  • Contact verliep prima met de makelaar, wanneer er onduidelijkheden / vragen zijn wordt er zeer snel op gereageerd. Er wordt goed rekening gehouden met de wensen van de klant. De presentatie van het huis is ook top! Ik kan niets verzinnen wat ik als minder prettig heb ervaren in het hele verkooptraject.

    08 JUNI 2022 - MARK MEINEMA EN MARIA COMMIJS - Verkopers Prins Alexanderstraat 5 Doetinchem

  • Vredegoor Lanting Makelaars is een hele fijne makelaar. Roy Vredegoor en het kantoor team hebben mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis. Ze gaven deskundig advies, met een goede en duidelijke uitleg. Ik werd steeds goed op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen en Roy was zelf altijd goed bereikbaar. Voor vragen kan je altijd bij hem terecht. Super team om mee samen te werken! een echte aanrader!

    07 JUNI 2022 - ANKIE HERRMANN - Verkoopster Hof van Rome 63 Doetinchem

  • Een makelaar die houd van zijn vak, begaan is met de klanten en altijd tijd maakt voor de klant; ook in de avond. Wij zijn uiterst tevreden! Ook iedereen werkzaam voor het makelaarskantoor altijd vriendelijk en staan ook gelijk voor je klaar. We hopen dat het nog even duurt natuurlijk maar mochten wij ooit weer woondromen hebben dan bellen we zeker weer Vredegoor Lanting Makelaars.

    03 JUNI 2022 - KEVIN KEURENTJES - Verkoper Verzetslaan 37 Doetinchem

  • Het contact met de makelaar is heel goed, je word super netjes geholpen en op de hoogte gehouden.

    29 MEI 2022 - STéPHAN VAN BUREN - Verkoper Vondelstraat 94 Doetinchem

  • Goed contact met de makelaar. Stelde ons steeds direct op de hoogte als er nieuwe hoogtepunten waren. Hele fijne aardige en vriendelijke makelaar. Zeker wel aan te raden. Goede ervaring gehad.

    25 MEI 2022 - NICKY VEENENDAAL - Verkoopster Kamilleveld 45 Doetinchem

  • Goede, nette, betrouwbare makelaar. Heel service gericht. Kan ik iedereen aanraden.

    24 MEI 2022 - ARTHUR VAN DEN BOSCH EN SYLVIA MELIS - Verkopers Wardsestraat 5B Wehl

  • Prima makelaar, frequent contact. Ter zake kundig, kent de vraagmarkt. Ging alleen om parkeerplaats maar dat werd kundig afgehandeld. Ook buiten werktijden bereikbaar.

    24 MEI 2022 - GERRIT SALARI - Verkoper IJsselkade parkeerplaats Doetinchem

  • Zeer tevreden over deze makelaar! Vriendelijk, correct, laagdrempelig, korte lijnen en ze komen hun afspraken 100% na gedurende het gehele verkooptraject.

    23 MEI 2022 - CEES VAN VOSKUILEN - Verkoper Duval Slothouwerstraat 6 Doetinchem

  • We zijn zeer tevreden over de makelaar en zijn team. Heeft de tijd genomen om ons te begeleiden, hield ons op de hoogte en heeft het appartement snel verkocht.

    22 MEI 2022 - NINA VAN DE WEER - Verkoopster Dr Huber Noodtstraat 51 12 Doetinchem

  • De makelaar (Frank Lanting) heeft zich gedurende het hele traject voor de volle 100% ingezet. Hij was altijd bereikbaar, ook in de avond of in het weekend. Hij kwam met zeer goede adviezen, hetgeen tot een super snelle verkoop voor een hele mooie prijs heeft geleid. Deze makelaar zet net dat stapje extra, waardoor hij zich onderscheidt van andere makelaars. Ik zou deze makelaar aan iedereen aanbevelen. Een huis (ver)kopen is een belangrijk moment in je leven, waarbij het belangrijk is dat je dit aan de juiste makelaar overlaat, een makelaar waar je voor de volle 100% op kunt vertrouwen. Vredegoor Lanting Makelaars geeft je dit vertrouwen!

    17 MEI 2022 - JISSEL POST - Verkoopster Ebro 18 Doetinchem

  • Heel fijn geholpen door Frank. Open, eerlijk en duidelijk in de communicatie. Echt Doetinchems. Dat voelt thuis!

    11 MEI 2022 - NIEK JASPERS - Verkoper Wolga 25 te Doetinchem

  • Groot bereik, actief op social media, ons kent ons gevoel, overdracht van info naar ons of binnen hun team is transparant. Alles ging in sneltreinvaart : vanaf de kennismaking tot aan bezichtigingen was 't binnen 2 weken geregeld. Super fijne en goede ervaring!

    09 MEI 2022 - LIEKE REIJERMAN - Verkopers Appelbloesem 35 te Doetinchem

  • Vredegoor en Lanting is een deskundig, vriendelijk en betrokken makelaar! Vooraf goede informatie en tijdens de verkoop werden we ook goed geïnformeerd.

    29 APRIL 2022 - JO MIDDELBRINK - Verkoopster Oranjestraat 5 Wehl

  • Het was een prettige samenwerking! Zeer snel afgehandeld! Goed telefonisch kontakt! Fijne en duidelijke uitleg!

    25 APRIL 2022 - AAD EN INEKE KOELEMAN - Verkopers Slotlaan 28 Doetinchem

  • Zeer tevreden met makelaars kantoor Vredegoor Lanting. Erg actief, vriendelijk en betrokken. En zéker ook het team op kantoor! Al met al een echte aanrader!

    05 APRIL 2022 - LIESBETH ARTS - Verkoopster Tramstraat 47 Doetinchem

  • Zeer vriendelijk, meedenkend & deskundige begeleiding. Zeer tevreden over het verloop, het contact en de transparantie. Wij raden iedereen deze makelaar aan!

    02 APRIL 2022 - HAN EN FAHRETA LINDELOO - Verkopers Donaudal 39 Doetinchem

  • Het contact met de makelaar was super goed, we zijn heel goed geholpen. Ze dachten goed met ons mee. We wisten eerst nog niet goed wanneer ons huis precies te koop kwam te staan, maar de makelaar kwam wel met het idee om al wel foto’s en video te maken. Toen wij wisten hij kan nu te koop komen te staan, kon het ook gelijk van start omdat alles klaar was. We werden van alles goed op de hoogte gehouden.

    28 MAART 2022 - BERT EN LINDA OVERVELD - Verkopers Kamilleveld 27 te Doetinchem

  • De samenwerking met makelaar Frank Lanting (Vredegoor Lanting Makelaars) heb ik als zeer prettig ervaren. Hij was altijd bereid vragen te beantwoorden, keek mee waar ik dat nodig had en gaf goed advies indien dat gewenst was. Dat alles zonder te domineren. Hij gaf mij de ruimte en probeerde zo goed mogelijk tegemoet te komen aan mijn wensen. Er is een mooie, creatieve aanbiedingstekst en fotoreportage gemaakt voor de verkoop van mijn huis. De deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel  op kantoorlokatie wil ik zeker niet onbenoemd laten. Kortom: zeer tevreden en aan te bevelen.

    25 MAART 2022 - THEA MELGERS - TOMESEN - Verkoopster van Marlestraat 9 Kilder

  • Goede makelaar, met veel kennis. Service en klantvriendelijkheid staan hoog op de vaandel. Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen.

    23 MAART 2022 - YAVUZ EN SELIN ASLANTAS - Verkopers Hof van Brussel 2 Doetinchem

  • Fijne mensen, snel schakelen dat is de kracht. Alles is top geregeld en professioneel. Woning is snel verkocht.

    21 MAART 2022 - SANDER HEISTER - Verkoper Dr Huber Noodtstraat 13 09 Doetinchem

  • Prettig en persoonlijk. Aanrader in deze rare tijd en markt. Neemt de tijd en levert volgens afspraak gemaakte service.

    18 MAART 2022 - COR KOPPENAAL - Verkoper Wildenborch 85 Doetinchem

  • Prettig en goed contact met de makelaar. We werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Prima service. Deskundig en fijn makelaarskantoor!

    18 MAART 2022 - MERIJN DE VRIES - Verkoper Lorentzlaan 25 Doetinchem

  • Een en al lof. Alles prima geregeld. Prettige mensen, zowel de makelaars als de kantoormedewerksters.

    17 MAART 2022 - JOS SMITS EN ELS FEIJEN - Verkopers Hof van Oxford 43 Doetinchem

  • Alweer prettig geholpen door Roy en het hele team. Ook in het weekend was hij paraat. Bij de aankoop van ons appartement heeft hij eveneens zijn steentje bijgedragen.

    14 MAART 2022 - ROELOF EN MARJA DOLDERSUM - Verkopers Windeveld 7 Doetinchem

  • Het contact verliep erg prettig en laagdrempelig, we zijn deskundig geholpen met de verkoop van ons huis!

    7 MAART 2022 - CARLIJN SPIJKERS-OTTEN - Verkopers Medler 19 te Doetinchem

  • Roy heeft ons supergoed geholpen bij de aankoop van een woning in deze verhitte woningmarkt. Erg transparant, goed bereikbaar (ook buiten kantooruren), veel kennis en fijn contact! We zouden Vredegoor Lanting zeker aanbevelen als makelaar.

    24 FEBRUARI 2022 - TESSA NEDERHOFF EN IVO BEETZ - Kopers Elshardt 1 's-Heerenberg

  • Vol vertrouwen hebben wij het verkoopproces uit handen gegeven aan makelaardij Vredegoor Lanting en zij hebben onze verwachting meer dan waar gemaakt. Goede voorbereiding, zeer professionele foto's en video presentatie en veel persoonlijk contact maken dat we zeer tevreden zijn over Vredegoor Lanting Makelaars. Ze werken als een team met veel aandacht voor zowel verkopers als kopers. Dank Roy, Sanne en Merle voor jullie betrokkenheid!

    22 FEBRUARI 2022 - RENE EN SASKIA NUMMERDOR - Verkopers het Hietland 2 Zelhem

  • Super fijne samenwerking, snel contact en duidelijkheid over proces en aanpak. Ook de biedingsprocedure verliep open en prettig.

    21 FEBRUARI 2022 - NIENKE EN LEON BULTEN - Verkopers Baron van Dieststraat 24 Doetinchem

  • Wat een enorm fijne makelaar. En ook zijn team is zeer professioneel en altijd vriendelijk! Ze houden ons continu op de hoogte van de status van ons huis en zijn enthousiast. Ze zijn goed bereikbaar en reageren altijd snel. Bij deze makelaar sta je overduidelijk op nummer 1. Ons huis was binnen 3 dagen verkocht voor een prachtige prijs waar we onwijs gelukkig mee zijn.

    18 FEBRUARI 2022 - SVEN EN MICHELLE WEEMAES - Verkopers Kilderseweg 10 Zeddam

  • Een ervaren makelaar met korte lijntjes en perfecte communicatie! Ze kennen de markt, handelen snel, en goed persoonlijk contact.

    17 FEBRUARI 2022 - BAS EN MARIEKE ARENTZ - Verkopers Bunderhorst 60 Doetinchem

  • Echt een super makelaar!! Straalt vertrouwen uit bij 1e kennismaking en gedurende het hele aankoop- en verkooptraject. Eerlijke, adequate, persoonlijke informatie verstrekking en snelle beantwoording van vragen, meedenkend en dat geldt voor alle medewerkers waar ik mee te maken heb gehad. Voor mij was het allemaal best heel spannend (sorry daarvoor), maar door de persoonlijke touch werd ik toch geraakt en gaf mij dat rust dat het wel goed zou komen. We zijn met veel humor gladjes door beide trajecten gegleden, dus echt super!!! Roy, Sanne, Veronique en Merle: Bedankt!

    16 FEBRUARI 2022 - RIANNE DUNNEWOLD-GRANT - Verkoopster Hovenierspad 6 Doetinchem

  • Een aanrader deze makelaar hij heeft er alles aan gedaan om de aankoop van deze appartement voor ons te realiseren waar wij dan ook super blij mee zijn. Laten wij ook de dames op het kantoor niet vergeten, die hebben met z'n allen voor ons klaar gestaan, heb je een vraag krijg je direkt antwoord. En heel belangrijk de afspraken worden ook allemaal nagekomen. Een heel goede Makelaar.

    15 FEBRUARI 2022 - GRADS EN RITA FUHLER - Kopers Rozengaardseweg 38 05 Doetinchem

  • Het kontakt met onze makelaar was meer dan goed, maar ook met de dames op kantoor was super, als je vragen hebt krijg je direkt antwoord deze dames zijn zeer goed op de hoogte van het reilen en zeilen van onze verkoop. En zeker een aanrader. Ook heel belangrijk als er een afspraak staat, die wordt altijd nagekomen en we worden prima op de hoogte gehouden van de hoed en de rand.

    15 FEBRUARI 2022 - GRADS EN RITA FUHLER - Verkopers Dichterseweg 175 Doetinchem

  • Het contact met de makelaar verliep goed! Heldere en inzichtelijke uitleg over het plan van aanpak. Daarnaast goed voorbeeld materiaal. De hulp met het klaarmaken voor verkoop is ook super. Ik ben zeer tevreden over het totale traject.

    10 FEBRUARI 2022 - PIM TER HORST - Verkoper Hof van Parma 20 Doetinchem

  • Complimenten over de deskundigheid van Roy en het team. Ik ben zeer tevreden over het gehele aankooptraject. Met als resultaat een geweldig huis! Uitstekende service

    7 FEBRUARI 2022 - KATJA SELDIOUKOVA - Koopster Hof van Parma 31 Doetinchem

  • Vanaf het eerste gesprek was er volledig vertrouwen in kennis en kunde en dat heeft zich ook bewezen. Het moment van verkoop is juist bepaald en het resultaat is meer dan goed. Ook onze complimenten aan de rest van het team die ons goed informeerde over de ontwikkeling tijdens de verkoop.

    1 FEBRUARI 2022 - BAS EN BIANCA TEUNISSEN - Verkopers de Gasperilaan 20 Doetinchem

  • Ik zou deze makelaar aanbevelen!!! Het was de derde keer dat ik mijn woning heb verhuurd. En nu net verkocht. Allemaal via Vredegoor. Contacten via Whatsapp, overleggen, prima begeleiding en samenwerking gingen allemaal heel vlot! Ik beveel daarom Vredegoor-Lanting van harte aan!

    31 JANUARI 2022 - JAN BISTERBOSCH - Verkoper Kommedwarssteeg 79 Doetinchem

  • Goede makelaar met een goed team. Ook betrokken bij de mens zelf, goede communicatie en reageert ook buiten kantooruren. Zeker aan te bevelen!

    19 JANUARI 2022 - REMCO MEUWSEN - Verkoper Asterstraat 164 Doetinchem

  • Het contact met de makelaar verliep uitstekend. [ook met de kantoormedewerkers]. Het hele proces is professioneel en zakelijk aangepakt. Ik kan hem zeer zeker aanbevelen.

    17 JANUARI 2022 - JAN WENTINK - Verkoper Antillenstraat 32 Doetinchem

  • Open, eerlijke en behulpzame makelaar die op elke moment van de dag voor je klaar staat. Zowel met de koop en verkoop van de woning zijn wij door Frank en collega's super goed geholpen. Bedankt voor jullie hulp!

    12 JANUARI 2022 - NIELS HONDELINK EN CELESTE BAKKERS - Verkopers Handelskade 136 Doetinchem

  • De enthousiaste fotografe, de sympathieke dames op kantoor en de deskundige makelaar maakten de aan- en verkoop van ons huis tot een zorgeloze ervaring. Wij raden ze dan ook van harte aan!

    28 DECEMBER 2021 - HENRY VAN DE BELT EN MONICA SPAANS - Verkopers Anijsveld 12 Doetinchem

  • We hebben hele goede ervaringen met Vredegoor Lanting. Prettig informeel contact en meedenken vanuit onze wensen. Zowel bij de verkoop van onze woning als de aankoopbegeleiding van de nieuwe woning. Ze zijn altijd goed bereikbaar en terzake kundig. En bovendien aardige mensen!

    21 DECEMBER 2021 - CEES EN GERDIEN VAN GROOS - Verkopers Bunderhorst 12 Doetinchem

  • Roy Vredegoor is een vriendelijke man die alle tijd voor je neemt en alles perfect regelt. Voor mij geen betere makelaarskantoor dan Vredegoor Lanting . Met 1 woord Perfect.

    21 DECEMBER 2021 - JAN EN PETRA KOELEMAN - Verkopers Tulpenstraat 134 Doetinchem

  • Wij zijn heel erg tevreden over de dienstverlening van Vredegoor en Lanting. Van begin tot eind zijn wij erg goed geïnformeerd over alle stappen in de procedure. Verder zijn de makelaars beiden zeer deskundig, persoonlijk en toegewijd. Mocht je op zoek zijn naar een makelaarskantoor, dan kunnen wij Vredegoor en Lanting van harte aanraden.

    9 DECEMBER 2021 - J.A. WOLTERINK - Verkoopster Passtraat 8 Doetinchem

  • We zijn erg tevreden met de begeleiding van Frank Lanting bij de verkoop van onze woning. Hij is duidelijk, goed bereikbaar en de lijntjes zijn kort. Ook verloopt de communicatie met de andere medewerkers vlot en soepel. Al met al zeer tevreden dus.

    2 NOVEMBER 2021 - ED KRANENBURG EN JESSICA KRANENBURG-KRANENBARG - Verkopers De Ketting 222 Doetinchem

  • We kijken zeer positief terug op het verkoopproces van onze woning door Vredegoor Lanting Makelaars. De aanpak was vernieuwend en energiek. Het contact met makelaar Frank, maar ook met zijn collega's, was prettig en laagdrempelig. Kortom, een makelaar die meegaat met de tijd en zeker aan te bevelen is.

    20 OKTOBER 2021 - LéON EN MARJO MOORMAN - Verkopers Vordenseweg 7 Hengelo (GLD)

  • Ons huis is binnen een week verkocht en alles is perfect verlopen. Het contact was zeer prettig, duidelijk en snel. Daarnaast is er genoeg ruimte voor eigen inbreng. Al met al meer dan tevreden. Wij zouden Vredegoor en Lanting daarom zeker weten aanraden!

    19 OKTOBER 2021 - ARJAN EN REGINA HEERING - Verkopers Bastinglaan 94 Doetinchem

  • Het contact met Roy Vredegoor en Sanne verliep erg prettig! Hij heeft ons gedurende het hele traject heel fijn begeleid. Voor ons was het de laagdrempeligheid wat de doorslag gaf om voor hen te kiezen, je kon altijd bellen/appen. Het advies in aanloop naar de verkoop was ook top, en met een enkele reeks bezichtigingen is de woning verkocht. In één woord, top! Een extra vermelding, ze hebben ons ook bij de aankoop van onze nieuwe woning geadviseerd, wat ze niet hoefden te doen. Dank hiervoor!

    18 OKTOBER 2021 - ERIK EN DANIëLLE SMITS - Verkopers Hof van Parijs 166 Doetinchem

  • Prima contact met korte lijnen, zowel de makelaar als alle medewerkers erg vriendelijk, behulpzaam en servicegericht!

    11 OKTOBER 2021 - JOEP KLEINREESINK - Verkoper Leemkuilseweg 9 Wehl

  • Super georganiseerd, meewerkend, vriendelijk personeel, zeer goede promotie omtrent flyers, foto's ( ook 3d) funda etc. Kortom wil je je huis snel verkopen voor een goede verkoopprijs dan kan je hen zeker aanraden.

    11 OKTOBER 2021 - PAUL KLEIJER - Verkoper Didamseweg 4 Wehl