Reviews

 • Fijne samenwerking. Persoonlijk en deskundig. Zeer betrokken bij het aan- en verkoop proces. Ik zou deze makelaar aanbevelen.

  MARCO EN CLAUDIA WIKKERINK - Verkopers Donaudal 162 Doetinchem

 • Ondanks dat ik niet eerder in zo'n makelaarstraject zat en dus geen reële vergelijking kan doen, heb ik de relatie als prettig ervaren. De contacten waren waar nodig duidelijk en zakelijk maar daarnaast ook sociaal. Ik werd als verkopende partij steeds goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ik kijk met een goed gevoel terug op die periode.

  GIJS NUIJ - Verkoper Walstraat 7 20 te Doetinchem

 • Deskundig en fijn geholpen bij de verkoop van ons appartement. Goede marktkennis en uitstekende service.

  JAN VAN AALST - Verkoper Heijermansstraat 31 te Doetinchem

 • Van het eerste gesprek tot aan de definitieve verkoop hebben wij het contact als zeer prettig ervaren. Alles volgens afspraak, denken met je mee, kortom een absolute aanrader!

  MATTHIEU GERRITSEN EN VALERIE COPPENS - Verkopers Wederikveld 58 te Doetinchem

 • Onze vraag voor een waardebepaling werd snel door hen opgepakt. We konden onze eigen ideeën over de verkoop goed bepalen. De mensen op kantoor gaven ons ook veel goede feedback. Tijdens de kijkdagen werden we goed op de hoogte gehouden. Sanne en Roy bedankt voor jullie werk op deze dagen. De medewerkers van dit kantoor hebben ons prima geholpen. Dank .

  WILLEM EN GRADA KOK - Verkopers Roggedreef 26 te Doetinchem

 • Zowel met de koop en verkoop van onze woningen geholpen door Vredegoor en Lanting makelaar, heel fijn en makkelijk contact met de makelaars en iedereen van kantoor! Geen vraag is te veel, iedereen is even vriendelijk en nemen alle zorg uit handen!

  LAURA EN LEONARD AYALA - Verkopers Potgieterstraat 29 te Doetinchem

 • Het contact met onze makelaar, Roy Vredegoor, was helemaal top. Geen druk en stress bij het geheel. Hij heeft de waarde goed ingeschat. Daarnaast is hij het type makelaar dat oog heeft voor zijn klant en niet de druk van verkoop en prestatiedrang. Kortom ik kan iedereen deze makelaar adviseren en zal dit ook doen als ik mensen spreek die het huis willen verkopen.

  PAUL JONKER EN SANDRA COLVOORT - Verkopers Sambredal 12 te Doetinchem

 • Vriendelijk en zeer deskundig en hij is heel erg bekend met mijn woonomgeving. Hij en het personeel van de makelaardij waren ook goed bereikbaar als ik vragen had. De foto’s en filmpjes waren ook zeer professioneel gemaakt. Over het geheel genomen: een excellente makelaar!

  PAULA KUIPER - Verkoopster Zuivelweg 139 te Doetinchem

 • Zeer goede makelaar, ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, ondanks de corona kon ik gewoon naar het kantoor komen.

  CHRISTINE KREMER - GERRITSEN - Verkoopster Van Limburg Stirumlaan 75 te Doetinchem

 • De samenwerking was prima, niks op aan te merken. Op alle punten een dikke 10. Roy Vredevoor en zijn team zijn fijne mensen om zaken mee te doen, en zullen we zeker bij andere mensen aan bevelen als makelaar.

  ROB EN ANNET VAN BUREN - Verkopers Potgieterstraat 41 te Doetinchem

 • Allemaal even vriendelijk en behulpzaam! Alles werd goed en duidelijk gecommuniceerd en overlegd. Mochten we ooit weer een huis verkopen, zouden we zeker weer voor jullie kiezen.

  STEFAN KORTEN EN EDY VINK - Verkopers Asterstraat 152 te Doetinchem

 • Het contact was erg prettig. Ze zijn erg deskundig en denken met je mee. Als we weer gaan verkopen/ kopen dan gaan we weer voor Vredegoor Lanting Makelaars.

  WIJNAND EN CHANTAL KOPER - Verkopers Airbornestraat 4 te Doetinchem

 • Doe al jaren zaken met deze makelaar. Wederom prettige samenwerking; leveren altijd goed werk zijn goed bereikbaar en denken van begin tot eind mee.Verk

  ROOS KOLFF - Verkoopster Dichterseweg 84 Doetinchem

 • Wat een fijne makelaarskantoor om mee te werken. Van begin tot einde goed begeleid en we konden altijd aankloppen voor vragen. Wij zouden Vredegoor Lanting van harte aanbevelen.

  JOAN MUIS EN GERARD VAN DEN BERG - Verkopers Haverdreef 125 te Doetinchem

 • Allemaal goed verlopen en iedereen bij het kantoor is altijd erg behulpzaam geweest en vriendelijk. Bedankt voor de verkoop van het huis.

  MARTIJN GREVEN - Verkoper Boekweitdreef 189 te Doetinchem

 • Ik beveel Vredegoor Lanting Makelaars van harte aan!! Er werd erg goed meegedacht en geadviseerd en ik kon met alle soorten vragen bij het hele team terecht. Super fijn dat de verkoop ook nog eens zeer snel is verlopen.

  STEFANIE WIJNGAARDEN - Verkoopster Klootsemastraat 57 te Doetinchem

 • Contact met makelaar en medewerkers was uitstekend. Tijdens het hele aankoop- en verkoop traject prima begeleid. Wij zouden deze makelaar bij iedereen aanbevelen.

  GERRIT TER BEEK - Verkopers Boekweitdreef 60 te Doetinchem

 • Vanaf het eerste moment een super contact met makelaar Frank Lanting. Een persoonlijk, no nonsense, en eerlijk contact op inhoud. Daarnaast echt het gevoel dat het team het voor elkaar krijgt. Ze weten je woning en je opdracht letterlijk en figuurlijk op waarde te schatten!

  HUGO VAN GOETHEM - Verkopers Wederikveld 15 te Doetinchem

 • Van begin tot eind een goede en prettige begeleiding vanuit Vredegoor Lanting Makelaars gehad. Persoonlijke aandacht en ze houden je continu goed op de hoogte van de stand van zaken.

  MAARTEN KOK EN KELLY VAN ETTEN - Verkopers Gerstdreef 1 te Doetinchem

 • Dit was ons tweede huis dat via Vredegoor Lanting is verkocht. Contact verloopt altijd prettig, open en ongedwongen. Top!

  ARTHUR EN MARIANNE TEROL - Verkopers Moezeldal 10 Doetinchem

 • Prima makelaar die de informatie goed verzorgd heeft over de eventuele kopers en de verkopers , en een hele goede en snelle bemiddeling. We zijn hier heel tevreden over.

  MEINDERT EN GONDA SICCAMA - Verkopers Kieftskamp 10 Doetinchem

 • Enorm goed begeleid bij de verkoop van mijn woning. Continue op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Roy en team nogmaals bedankt!

  MAAIKE OIJEN - Verkoopster van Hogendorplaan 46 G te Doetinchem

 • Erg professionele makelaar. Contact verloopt soepel en alle afspraken worden goed nagekomen. Zou iedereen deze makelaar aanbevelen.

  GABRIëL SMEENK & ROSALIE JANSEN - Verkopers Haverdreef 11 te Doetinchem

 • Een fijne makelaar met kennis en ervaring. Zeker een aanrader als je je huis wilt verkopen.

  ELLES TE WOERD - JANSEN - Verkoopster Gasthuisstraat 10 te Doetinchem

 • We hebben met deze makelaar een lang traject doorlopen voordat de woning verkocht was. De service en professionaliteit van deze makelaar is perfect en de samenwerking was absoluut klasse. Niets dan lof over deze makelaar.

  HANS EN MARGA STEENHUIS - Verkopers Gasthuisstraat 5 11 te Doetinchem

 • Kleinschalig makelaarskantoor. Korte lijnen, snel contact , snelle opvolging. Goede kennis van de markt en de omgeving. Erg prettig om mee samen te werken .

  DANIELLE VAN WOLDE - Verkoopster Marnedal 7 te Doetinchem

 • Vriendelijke samenwerking, alles duidelijk uitgelegd en accuraat. Ik ben voortdurend op de hoogte gehouden. Zeer tevreden. Dank Roy en Karlijn! Ik beveel jullie aan bij vrienden en kennissen!

  JAN WILLEM BALJET - Verkoper Loolaan 17 te Doetinchem

 • Korte lijnen, snelle en duidelijke communicatie. Eerlijk, komt z'n afspraken na. laagdrempelig. geen stropdassen cultuur..

  ERIK EN ANGELIQUE HERTGERS - Verkopers Katjesbos 133 te Doetinchem