Reviews

  • De makelaar (Frank Lanting) heeft zich gedurende het hele traject voor de volle 100% ingezet. Hij was altijd bereikbaar, ook in de avond of in het weekend. Hij kwam met zeer goede adviezen, hetgeen tot een super snelle verkoop voor een hele mooie prijs heeft geleid. Deze makelaar zet net dat stapje extra, waardoor hij zich onderscheidt van andere makelaars. Ik zou deze makelaar aan iedereen aanbevelen. Een huis (ver)kopen is een belangrijk moment in je leven, waarbij het belangrijk is dat je dit aan de juiste makelaar overlaat, een makelaar waar je voor de volle 100% op kunt vertrouwen. Vredegoor Lanting Makelaars geeft je dit vertrouwen!

    17 MEI 2022 - JISSEL POST - Verkoopster Ebro 18 Doetinchem

  • Heel fijn geholpen door Frank. Open, eerlijk en duidelijk in de communicatie. Echt Doetinchems. Dat voelt thuis!

    11 MEI 2022 - NIEK JASPERS - Verkoper Wolga 25 te Doetinchem

  • Groot bereik, actief op social media, ons kent ons gevoel, overdracht van info naar ons of binnen hun team is transparant. Alles ging in sneltreinvaart : vanaf de kennismaking tot aan bezichtigingen was 't binnen 2 weken geregeld. Super fijne en goede ervaring!

    09 MEI 2022 - LIEKE REIJERMAN - Verkopers Appelbloesem 35 te Doetinchem

  • Vredegoor en Lanting is een deskundig, vriendelijk en betrokken makelaar! Vooraf goede informatie en tijdens de verkoop werden we ook goed geïnformeerd.

    29 APRIL 2022 - JO MIDDELBRINK - Verkoopster Oranjestraat 5 Wehl

  • Het was een prettige samenwerking! Zeer snel afgehandeld! Goed telefonisch kontakt! Fijne en duidelijke uitleg!

    25 APRIL 2022 - AAD EN INEKE KOELEMAN - Verkopers Slotlaan 28 Doetinchem

  • Zeer tevreden met makelaars kantoor Vredegoor Lanting. Erg actief, vriendelijk en betrokken. En zéker ook het team op kantoor! Al met al een echte aanrader!

    05 APRIL 2022 - LIESBETH ARTS - Verkoopster Tramstraat 47 Doetinchem

  • Zeer vriendelijk, meedenkend & deskundige begeleiding. Zeer tevreden over het verloop, het contact en de transparantie. Wij raden iedereen deze makelaar aan!

    02 APRIL 2022 - HAN EN FAHRETA LINDELOO - Verkopers Donaudal 39 Doetinchem

  • Het contact met de makelaar was super goed, we zijn heel goed geholpen. Ze dachten goed met ons mee. We wisten eerst nog niet goed wanneer ons huis precies te koop kwam te staan, maar de makelaar kwam wel met het idee om al wel foto’s en video te maken. Toen wij wisten hij kan nu te koop komen te staan, kon het ook gelijk van start omdat alles klaar was. We werden van alles goed op de hoogte gehouden.

    28 MAART 2022 - BERT EN LINDA OVERVELD - Verkopers Kamilleveld 27 te Doetinchem

  • De samenwerking met makelaar Frank Lanting (Vredegoor Lanting Makelaars) heb ik als zeer prettig ervaren. Hij was altijd bereid vragen te beantwoorden, keek mee waar ik dat nodig had en gaf goed advies indien dat gewenst was. Dat alles zonder te domineren. Hij gaf mij de ruimte en probeerde zo goed mogelijk tegemoet te komen aan mijn wensen. Er is een mooie, creatieve aanbiedingstekst en fotoreportage gemaakt voor de verkoop van mijn huis. De deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel  op kantoorlokatie wil ik zeker niet onbenoemd laten. Kortom: zeer tevreden en aan te bevelen.

    25 MAART 2022 - THEA MELGERS - TOMESEN - Verkoopster van Marlestraat 9 Kilder

  • Goede makelaar, met veel kennis. Service en klantvriendelijkheid staan hoog op de vaandel. Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen.

    23 MAART 2022 - YAVUZ EN SELIN ASLANTAS - Verkopers Hof van Brussel 2 Doetinchem

  • Fijne mensen, snel schakelen dat is de kracht. Alles is top geregeld en professioneel. Woning is snel verkocht.

    21 MAART 2022 - SANDER HEISTER - Verkoper Dr Huber Noodtstraat 13 09 Doetinchem

  • Prettig en persoonlijk. Aanrader in deze rare tijd en markt. Neemt de tijd en levert volgens afspraak gemaakte service.

    18 MAART 2022 - COR KOPPENAAL - Verkoper Wildenborch 85 Doetinchem

  • Prettig en goed contact met de makelaar. We werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Prima service. Deskundig en fijn makelaarskantoor!

    18 MAART 2022 - MERIJN DE VRIES - Verkoper Lorentzlaan 25 Doetinchem

  • Een en al lof. Alles prima geregeld. Prettige mensen, zowel de makelaars als de kantoormedewerksters.

    17 MAART 2022 - JOS SMITS EN ELS FEIJEN - Verkopers Hof van Oxford 43 Doetinchem

  • Alweer prettig geholpen door Roy en het hele team. Ook in het weekend was hij paraat. Bij de aankoop van ons appartement heeft hij eveneens zijn steentje bijgedragen.

    14 MAART 2022 - ROELOF EN MARJA DOLDERSUM - Verkopers Windeveld 7 Doetinchem

  • Het contact verliep erg prettig en laagdrempelig, we zijn deskundig geholpen met de verkoop van ons huis!

    7 MAART 2022 - CARLIJN SPIJKERS-OTTEN - Verkopers Medler 19 te Doetinchem

  • Roy heeft ons supergoed geholpen bij de aankoop van een woning in deze verhitte woningmarkt. Erg transparant, goed bereikbaar (ook buiten kantooruren), veel kennis en fijn contact! We zouden Vredegoor Lanting zeker aanbevelen als makelaar.

    24 FEBRUARI 2022 - TESSA NEDERHOFF EN IVO BEETZ - Kopers Elshardt 1 's-Heerenberg

  • Vol vertrouwen hebben wij het verkoopproces uit handen gegeven aan makelaardij Vredegoor Lanting en zij hebben onze verwachting meer dan waar gemaakt. Goede voorbereiding, zeer professionele foto's en video presentatie en veel persoonlijk contact maken dat we zeer tevreden zijn over Vredegoor Lanting Makelaars. Ze werken als een team met veel aandacht voor zowel verkopers als kopers. Dank Roy, Sanne en Merle voor jullie betrokkenheid!

    22 FEBRUARI 2022 - RENE EN SASKIA NUMMERDOR - Verkopers het Hietland 2 Zelhem

  • Super fijne samenwerking, snel contact en duidelijkheid over proces en aanpak. Ook de biedingsprocedure verliep open en prettig.

    21 FEBRUARI 2022 - NIENKE EN LEON BULTEN - Verkopers Baron van Dieststraat 24 Doetinchem

  • Wat een enorm fijne makelaar. En ook zijn team is zeer professioneel en altijd vriendelijk! Ze houden ons continu op de hoogte van de status van ons huis en zijn enthousiast. Ze zijn goed bereikbaar en reageren altijd snel. Bij deze makelaar sta je overduidelijk op nummer 1. Ons huis was binnen 3 dagen verkocht voor een prachtige prijs waar we onwijs gelukkig mee zijn.

    18 FEBRUARI 2022 - SVEN EN MICHELLE WEEMAES - Verkopers Kilderseweg 10 Zeddam

  • Een ervaren makelaar met korte lijntjes en perfecte communicatie! Ze kennen de markt, handelen snel, en goed persoonlijk contact.

    17 FEBRUARI 2022 - BAS EN MARIEKE ARENTZ - Verkopers Bunderhorst 60 Doetinchem

  • Echt een super makelaar!! Straalt vertrouwen uit bij 1e kennismaking en gedurende het hele aankoop- en verkooptraject. Eerlijke, adequate, persoonlijke informatie verstrekking en snelle beantwoording van vragen, meedenkend en dat geldt voor alle medewerkers waar ik mee te maken heb gehad. Voor mij was het allemaal best heel spannend (sorry daarvoor), maar door de persoonlijke touch werd ik toch geraakt en gaf mij dat rust dat het wel goed zou komen. We zijn met veel humor gladjes door beide trajecten gegleden, dus echt super!!! Roy, Sanne, Veronique en Merle: Bedankt!

    16 FEBRUARI 2022 - RIANNE DUNNEWOLD-GRANT - Verkoopster Hovenierspad 6 Doetinchem

  • Een aanrader deze makelaar hij heeft er alles aan gedaan om de aankoop van deze appartement voor ons te realiseren waar wij dan ook super blij mee zijn. Laten wij ook de dames op het kantoor niet vergeten, die hebben met z'n allen voor ons klaar gestaan, heb je een vraag krijg je direkt antwoord. En heel belangrijk de afspraken worden ook allemaal nagekomen. Een heel goede Makelaar.

    15 FEBRUARI 2022 - GRADS EN RITA FUHLER - Kopers Rozengaardseweg 38 05 Doetinchem

  • Het kontakt met onze makelaar was meer dan goed, maar ook met de dames op kantoor was super, als je vragen hebt krijg je direkt antwoord deze dames zijn zeer goed op de hoogte van het reilen en zeilen van onze verkoop. En zeker een aanrader. Ook heel belangrijk als er een afspraak staat, die wordt altijd nagekomen en we worden prima op de hoogte gehouden van de hoed en de rand.

    15 FEBRUARI 2022 - GRADS EN RITA FUHLER - Verkopers Dichterseweg 175 Doetinchem

  • Het contact met de makelaar verliep goed! Heldere en inzichtelijke uitleg over het plan van aanpak. Daarnaast goed voorbeeld materiaal. De hulp met het klaarmaken voor verkoop is ook super. Ik ben zeer tevreden over het totale traject.

    10 FEBRUARI 2022 - PIM TER HORST - Verkoper Hof van Parma 20 Doetinchem

  • Complimenten over de deskundigheid van Roy en het team. Ik ben zeer tevreden over het gehele aankooptraject. Met als resultaat een geweldig huis! Uitstekende service

    7 FEBRUARI 2022 - KATJA SELDIOUKOVA - Koopster Hof van Parma 31 Doetinchem

  • Vanaf het eerste gesprek was er volledig vertrouwen in kennis en kunde en dat heeft zich ook bewezen. Het moment van verkoop is juist bepaald en het resultaat is meer dan goed. Ook onze complimenten aan de rest van het team die ons goed informeerde over de ontwikkeling tijdens de verkoop.

    1 FEBRUARI 2022 - BAS EN BIANCA TEUNISSEN - Verkopers de Gasperilaan 20 Doetinchem

  • Ik zou deze makelaar aanbevelen!!! Het was de derde keer dat ik mijn woning heb verhuurd. En nu net verkocht. Allemaal via Vredegoor. Contacten via Whatsapp, overleggen, prima begeleiding en samenwerking gingen allemaal heel vlot! Ik beveel daarom Vredegoor-Lanting van harte aan!

    31 JANUARI 2022 - JAN BISTERBOSCH - Verkoper Kommedwarssteeg 79 Doetinchem

  • Goede makelaar met een goed team. Ook betrokken bij de mens zelf, goede communicatie en reageert ook buiten kantooruren. Zeker aan te bevelen!

    19 JANUARI 2022 - REMCO MEUWSEN - Verkoper Asterstraat 164 Doetinchem

  • Het contact met de makelaar verliep uitstekend. [ook met de kantoormedewerkers]. Het hele proces is professioneel en zakelijk aangepakt. Ik kan hem zeer zeker aanbevelen.

    17 JANUARI 2022 - JAN WENTINK - Verkoper Antillenstraat 32 Doetinchem

  • Open, eerlijke en behulpzame makelaar die op elke moment van de dag voor je klaar staat. Zowel met de koop en verkoop van de woning zijn wij door Frank en collega's super goed geholpen. Bedankt voor jullie hulp!

    12 JANUARI 2022 - NIELS HONDELINK EN CELESTE BAKKERS - Verkopers Handelskade 136 Doetinchem

  • De enthousiaste fotografe, de sympathieke dames op kantoor en de deskundige makelaar maakten de aan- en verkoop van ons huis tot een zorgeloze ervaring. Wij raden ze dan ook van harte aan!

    28 DECEMBER 2021 - HENRY VAN DE BELT EN MONICA SPAANS - Verkopers Anijsveld 12 Doetinchem

  • We hebben hele goede ervaringen met Vredegoor Lanting. Prettig informeel contact en meedenken vanuit onze wensen. Zowel bij de verkoop van onze woning als de aankoopbegeleiding van de nieuwe woning. Ze zijn altijd goed bereikbaar en terzake kundig. En bovendien aardige mensen!

    21 DECEMBER 2021 - CEES EN GERDIEN VAN GROOS - Verkopers Bunderhorst 12 Doetinchem

  • Roy Vredegoor is een vriendelijke man die alle tijd voor je neemt en alles perfect regelt. Voor mij geen betere makelaarskantoor dan Vredegoor Lanting . Met 1 woord Perfect.

    21 DECEMBER 2021 - JAN EN PETRA KOELEMAN - Verkopers Tulpenstraat 134 Doetinchem

  • Wij zijn heel erg tevreden over de dienstverlening van Vredegoor en Lanting. Van begin tot eind zijn wij erg goed geïnformeerd over alle stappen in de procedure. Verder zijn de makelaars beiden zeer deskundig, persoonlijk en toegewijd. Mocht je op zoek zijn naar een makelaarskantoor, dan kunnen wij Vredegoor en Lanting van harte aanraden.

    9 DECEMBER 2021 - J.A. WOLTERINK - Verkoopster Passtraat 8 Doetinchem

  • We zijn erg tevreden met de begeleiding van Frank Lanting bij de verkoop van onze woning. Hij is duidelijk, goed bereikbaar en de lijntjes zijn kort. Ook verloopt de communicatie met de andere medewerkers vlot en soepel. Al met al zeer tevreden dus.

    2 NOVEMBER 2021 - ED KRANENBURG EN JESSICA KRANENBURG-KRANENBARG - Verkopers De Ketting 222 Doetinchem

  • We kijken zeer positief terug op het verkoopproces van onze woning door Vredegoor Lanting Makelaars. De aanpak was vernieuwend en energiek. Het contact met makelaar Frank, maar ook met zijn collega's, was prettig en laagdrempelig. Kortom, een makelaar die meegaat met de tijd en zeker aan te bevelen is.

    20 OKTOBER 2021 - LéON EN MARJO MOORMAN - Verkopers Vordenseweg 7 Hengelo (GLD)

  • Ons huis is binnen een week verkocht en alles is perfect verlopen. Het contact was zeer prettig, duidelijk en snel. Daarnaast is er genoeg ruimte voor eigen inbreng. Al met al meer dan tevreden. Wij zouden Vredegoor en Lanting daarom zeker weten aanraden!

    19 OKTOBER 2021 - ARJAN EN REGINA HEERING - Verkopers Bastinglaan 94 Doetinchem

  • Het contact met Roy Vredegoor en Sanne verliep erg prettig! Hij heeft ons gedurende het hele traject heel fijn begeleid. Voor ons was het de laagdrempeligheid wat de doorslag gaf om voor hen te kiezen, je kon altijd bellen/appen. Het advies in aanloop naar de verkoop was ook top, en met een enkele reeks bezichtigingen is de woning verkocht. In één woord, top! Een extra vermelding, ze hebben ons ook bij de aankoop van onze nieuwe woning geadviseerd, wat ze niet hoefden te doen. Dank hiervoor!

    18 OKTOBER 2021 - ERIK EN DANIëLLE SMITS - Verkopers Hof van Parijs 166 Doetinchem

  • Prima contact met korte lijnen, zowel de makelaar als alle medewerkers erg vriendelijk, behulpzaam en servicegericht!

    11 OKTOBER 2021 - JOEP KLEINREESINK - Verkoper Leemkuilseweg 9 Wehl

  • Super georganiseerd, meewerkend, vriendelijk personeel, zeer goede promotie omtrent flyers, foto's ( ook 3d) funda etc. Kortom wil je je huis snel verkopen voor een goede verkoopprijs dan kan je hen zeker aanraden.

    11 OKTOBER 2021 - PAUL KLEIJER - Verkoper Didamseweg 4 Wehl