Reviews

 • Roy Vredegoor en zijn team zetten zich maximaal in voor een goede verkoop. Je wordt als verkoper goed op de hoogte gehouden na iedere bezichtiging. Helder en duidelijk met een geweldige presentatie op Funda.

  EELCO TE KRONNIE - Verkoper van der Grijnstraat 16 te Doetinchem

 • Vanaf het eerste gesprek tot en met het laatste heeft Frank ons goed geadviseerd. Zijn benadering was heel persoonlijk. Hij kwam met een deskundig advies en toch voelde wij voldoende ruimte voor eigen inbreng. Wat ons betreft dus zeker een aanrader. We zijn bij onze zoektocht naar een nieuw huis verschillende makelaars tegen gekomen, maar Frank en Roy kwamen op ons altijd het meest eerlijk en persoonlijk over. Wij hebben dan ook niet lang nagedacht over welke makelaar ons zou begeleiden bij de verkoop van ons eigen huis.

  STEFAN EN JAYANTHI ZIELHUIS - Verkopers Bunderhorst 100 te Doetinchem

 • Je hebt makelaars en makelaars. Ik kan uit ervaring ( 2 maal ) vertellen dat Vredegoor Lanting Makelaars zich positief onderscheiden in makelaarsland. Dit doen ze door hun deskundigheid, betrokkenheid maar bovenal door hun passie. Wat erg prettig is zit je tijdens het verkoop proces met een belangrijke vraag , bel en je krijgt ze te spreken. Ook op tijden dat vele andere makelaars onbereikbaar zijn.

  EEF DE JAGER - Verkoper Muldersveld 16 te Wehl

 • Leuke informele sfeer, persoonlijke benadering en een goed resultaat. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van opdrachtgever zonder daarbij haastig te werk te gaan.

  KOEN FROELING EN ANGELIQUE VALLEN - Verkopers Hof van Wenen 28 te Doetinchem

 • Top Ervaring, Kennis van zaken, Communicatie meer dan goed! Fijn team, Huis snel verkocht! Aanrader!

  MIKE EN CHANTAL HOGENKAMP - Verkopers Hof van Parijs 72 te Doetinchem

 • Bijzonder fijne mensen. Als we ze nodig hebben zou ik gelijk weer voor hen kiezen. Heel prettig in de omgang, deskundig en wat ook belangrijk is betrouwbaar.

  JOAN EN LUCIA GARRETSEN - Verkopers Iseldoks 199 Doetinchem

 • Dik tevreden. Niks aan toe te voegen..

  WENDY KALTOFEN - Verkoopster Appelbloesem 27 te Doetinchem

 • Dit zijn makelaars die er echt verstand van hebben, nemen alles uit je handen, de mensen op kantoor zijn altijd bereid om je te helpen, bovendien zijn ze zeer vriendelijk en bekwaam.

  ERIC KEMPERS - Verkoper Oude Rozengaardseweg 97 te Doetinchem

 • Contact prima verlopen, ondanks problemen met koper altijd positief gebleven. Compliment aan medewerkers van deze makelaar.

  DE HEER EN MEVROUW HAGELSTEIN - Verkopers Boesmate 40 te Doetinchem

 • Bij deze makelaar hebben ze goede kennis van de markt en hebben ze zich aan alle gemaakte afspraken gehouden.

  BAS LUIMES - Verkoper Bosstraat 49 te Doetinchem

 • Boven verwachting en de service en het contact was super! Altijd snel en makkelijk te bereiken. Echt een Aanrader!

  ANDY EN SARAH TAHITU - Verkopers Plein '40-'45 12 te Doetinchem

 • Helemaal ontlast van alles wat met de verkoop van ons huis te maken heeft. Hele vriendelijke collega’s en top fotograaf. Goede marketing. Bovenal is het allemaal erg ontspannen verlopen. Wij zijn super tevreden.

  THOMAS VAN RIJNSOEVER EN JOLIENKE WEINANS - Verkopers Oude Rozengaardseweg 93 A te Doetinchem

 • Alles verliep op rolletjes. Zeer tevreden over de communicatie. Alles werd duidelijk uitgelegd via mail of telefooncontact.

  MARCEL GARRETSEN - Verkoper Plein '40-'45 38 te Doetinchem

 • Laagdrempelig, makkelijk in contact voor zowel kopers als de verkopers. Zijn goed bereikbaar, ook buiten kantooruren. Denken goed met je mee.

  SUZANNE TER HORST EN NIELS WIJNANDS - Verkopers Asterstraat 158 te Doetinchem

 • Roy is geweldig!! Hij heeft ons huis snel verkocht en goed begeleid bij alle stappen in het proces. Aanrader!

  FEDOR EN CYNTHIA ENGBERS - Verkopers Hof van Londen 78 te Doetinchem

 • Goede en snelle communicatie met de makelaar en de dames op kantoor. Men wist inhoudelijk ook gelijk met wie men te doen had. De foto's van het huis waren ook super. Daar hebben we veel positieve reacties over gehad. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Vredegoor Lanting Makelaars!

  FERRY EN FRANCISCA VERMANDEL - Verkopers De Hennenkamp 13 te Zelhem

 • Wij hebben de verkoop van ons huis door Vredegoor Lanting makelaars als zeer positief ervaren. Snelle verkoop en prima afhandeling.

  CORINA EN DIEDERIK EIJGELAAR - Verkopers Tiber 8 te Doetinchem

 • Wij werden erg goed begeleid bij de aankoop van ons huis. Alles werd voor ons geregeld. Top service!

  TIM GIESEN EN NIENKE TOLKAMP - Kopers de Vloglanden 24 te Varsseveld

 • Het contact liep in een ontspannen sfeer, korte lijnen altijd bereikbaar. Ook het kijken naar het huis was prettig geregeld ondanks de Corona maatregelen.

  ROB EN CAROLIEN VAN DIJK - Verkopers Koemate 74 te Doetinchem

 • Wij hebben plezierig samengewerkt met Frank Lanting van Vredegoor Lanting makelaars. Zijn no-nonsense aanpak vond ik heel prettig. Daarnaast is hij kundig, realistisch en goed bereikbaar, ook 's avonds en in het weekend. Al met al een fijne ervaring en goede service. Ik kan hem zeker aanbevelen.

  RUDY DIMMENDAAL EN MIEKE BAKENS - Verkopers Hof van Brussel 19 te Doetinchem

 • Het contact met de makelaar was altijd zeer plezierig. Had steeds de indruk dat er voldoende tijd was. Tevens is er goed advies gegeven omtrent de te nemen stappen en naar welke zaken er goed gekeken moest worden. Tevens is er goed onderhandelt met de verkopende partij waardoor er een goede prijs is overeengekomen.

  COBIE VISSCHER - Koper Burgemeester van Tuyllplein 37 te Terborg

 • Wij adviseren iedereen dit makelaarskantoor aan..Fijne en prettige makelaars en medewerkers.!!!

  GERT-JAN EN DIANA VAN UUM - Verkopers De Vlierbes 4 te Doetinchem

 • Contact met de makelaar was prima. Reageren direct en komen de afspraken goed na. Woning was na 1 week verkocht onder voorbehoud. Goede presentatie van de woning. Mooie fotoreportage.

  MARK JANSEN EN ANJA BERENDSEN - Verkopers Schermhorst 77 te Doetinchem

 • Geweldige makelaar !

  MAIKEL ELFRING EN SANNE VERHOEVEN - Verkopers Hovenierspad 8 te Doetinchem

 • Snel een afspraak gemaakt na aanmelding op de website, goed en duidelijk gesprek, daarna alles in gang gezet, conform de toezeggingen. Foto shoot en teksten volgens afspraak en correct weergegeven. Ook voor de bezichtigingen en de feedback hierover. Heldere afspraken, duidelijke uitleg en eerlijk advies. Binnen 20 dagen van start verkoop via Facebook en Funda tot aan de 3 dagen bedenktijd, huis verkocht!!!

  MEVROUW VAN DE PAVERT - REIJMER - Verkoopster Beekseweg 46 te Wehl