Reviews

 • Ben echt zeer tevreden over Vredegoor Lanting Makelaars! Een makelaar die weet en doet wat hij belooft.

  ARJAN TE RONDE - Verkoper Vondelstraat 108 te Doetinchem

 • Fijne makelaar, open en transparant. Huis middels een open huis in één keer verkocht. Snelle afhandeling, aanrader!

  BASTIAAN EN KAREN SERFHOS - Verkopers De Gasperilaan 103 te Doetinchem

 • Het contact met Frank verliep erg prettig. Hij is toegankelijk, altijd goed bereikbaar en niet te beroerd om ook in de avonduren zijn tijd ter beschikking te stellen. Hij heeft op een deskundige manier meegedacht en uiteraard ook meegeholpen om ons huis voor de beste prijs te verkopen en dat is gelukt!

  KARIN MEERMAN EN HILDO HILBRANDS - Verkopers Wolborgenmate 22 te Doetinchem

 • Pittige personen om mee samen te werken. Top team!!! Veel kennis van de buurt. Het huis is snel verkocht, een aanrader.

  FRANK EN DANIëLLE BOERSTAL - Verkopers Wijnbergseweg 7 A te Doetinchem

 • Prettige en vlotte omgang! Wat ons vooral aansprak was de persoonlijke benadering. Geen snelle zakelijke babbel. Tevens hebben wij veel waardering voor de hulp welke we hebben gehad bij de aankoop van onze nieuwe woning!

  MARTIJN EN ADA STEVENS - Verkopers Haverdreef 1 te Doetinchem

 • Uitstekende deskundigheid en kennen de markt. Prima communicatie, no-nonsens en ze begrijpen de klant.

  RALF BERGERVOET - Koper Wolborgenmate 109 te Doetinchem

 • We zijn uitstekend geholpen, er is op diverse vlakken meegedacht hoe we ons huis in de verkoop konden zetten.

  SANDER EN TAMAR OVERGOOR - Verkopers Asterstraat 46 te Doetinchem

 • Prima ervaring met Vredegoor Lanting Makelaars bij de verkoop van onze woning. Tijdens een vrijblijvende taxatie heeft de makelaar een goede indruk bij ons achtergelaten. Voor ons was het meteen duidelijk dat Vredegoor Lanting Makelaars ons huis mocht gaan verkopen. Dit is uiteindelijk erg snel gegaan want binnen amper één week is de woning met veel enthousiasme door het team van Vredegoor Lanting Makelaars verkocht. Gedurende dit verkooptraject verliep het contact erg goed en snel. Het is een professionele makelaar met veel marktkennis.

  GEORGE EN LIZZY PISCAER - Verkopers Huusakker 28 te Zelhem

 • Frank en zijn collega's zijn zeer deskundig, vriendelijk en betrokken. Het contact is verloopt soepel, men is duidelijk en afspraken worden nagekomen. Bij het eerste contact merk je direct dat men weet waar men over praat. Zowel kundigheid omtrent de materie als kennis van de markt zorgen voor een snelle verkoop. Ik zou zondemeer in de toekomst opnieuw voor deze makelaar kiezen.

  RONALD VAN DE BEETEN - Verkoper Moezeldal 12 te Doetinchem

 • Het contact verliep super goed, goede service en komen afspraken na. Het is echt een aanrader en ze gaan er voor. Nogmaals echt een aanrader.

  JENS SCHUTTE EN LONNEKE BEKKING - Verkopers Konrad Adenauerplein 24 te Doetinchem

 • Het contact was van begin af aan goed. Er werd goed geluisterd naar wat wij van een makelaar verwachten. Dat geeft vertrouwen. De aanpak waar zij voor staan heeft in onze situatie in ieder geval prima gewerkt. De verwachting was een snelle verkoop en dat kwam uit. Verder kregen wij voldoende tips en aanbeveling met betrekking tot de randzaken van een verkoop.

  HARRIE EN MIEKE VAN DER ZANDEN - Verkopers Donaudal 9 te Doetinchem

 • Ons huis was niet het makkelijkste huis om te verkopen, in een hoge prijsklasse en behoorlijk bijzonder. Roy heeft elke keer weer met niet aflatende energie en enthousiasme de bezichtigingen uitgevoerd. Het gehele team van Vredegoor en Lanting is professioneel, maar vooral ook hartelijk en meedenkend. Wij kunnen Vredegoor  Lanting Makelaars 100% aanraden!

  BART KUIPERIJ EN LEANDRA LAMMERS - Verkopers Bovenstalweg 3 te Doetinchem

 • Het contact met de makelaar verliep voorspoedig. We hebben duidelijk afspraken met hun kunnen maken. Echt een top makelaar, ze handelen de zaken ook netjes af.

  ERIK EN ANNEMIEKE WISSINK - Verkopers Ampsen 45 te Doetinchem

 • Het was een prettige onderhandeling. Goede kennis van de markt. Contact was goed, zowel met kantoor als persoonlijk.

  LISETTE THUSS - Verkoopster Schaepmanlaan 13 te Doetinchem

 • Roy Vredegoor is in alle aspecten een hele goede makelaar, we zijn meer dan tevreden. Zowel met het informeren over het hele project als de afhandeling ervan.

  BAS STOLTENBORG EN RENSKE ALGERA - Kopers Acacialaan 3 te Doetinchem

 • Mijn ervaring is dat vanaf het eerste gesprek, de deskundigheid en prettige manier van omgang, doorslaggevend was om te kiezen voor deze makelaar voor de verkoop van mijn huis.

  INGRID VAN ONNA - Verkoopster Hoefbladveld 15 te Doetinchem

 • Vanaf het begin tot het einde van de verkoop van mijn huis, hebben jullie goed, duidelijk en fijn geholpen. Als je vragen hebt kun je ze altijd bellen en word je goed geholpen.

  MARC BERENDSEN - Verkoper Frans Bultstraat 17 te Gaanderen

 • Het gehele proces verliep vlekkeloos en snel. Vredegoor Lanting Makelaars kennen de markt, hebben goede en handige tips gegeven en hebben veel uit handen genomen. Precies zoals wij het hadden verwacht (en een beetje meer).

  FERDINAND EN SUZANNE LUIMES - Verkopers Burgemeester de Bruijnstraat 77 te Doetinchem

 • Frank Lanting is een topmakelaar: deskundig, betrokken, rustig en doortastend. Ik ben heel erg tevreden over de service en de accuratesse van Vredegoor Lanting Makelaars. Fijn om door zo'n vakkundige makelaar begeleid te worden in zo'n spannend proces van het kopen van een huis.

  KARIN MELGERS - Koopster Priorstraat 13 te Gaanderen

 • Roy Vredegoor weet donders goed waarmee hij bezig is, het kantoor is accuraat en duidelijk! Ben meer dan tevreden over het verloop!

  WILLEKE FRANKE - Verkoopster Hof van Brussel 32 te Doetinchem

 • Persoonlijk, snel en concreet. Met een resultaat waar alle partijen tevreden mee kunnen zijn. Dat typeert een goede makelaar!

  MARC EN WENDY VAN HOUTEN - Verkopers Hof van Orléans 8 te Doetinchem

 • Dhr. Lanting wekt vanaf het begin vertrouwen. Zijn deskundigheid, betrokkenheid en alert zijn op en tijdens belangrijke momenten gaf ons een goed en gerust gevoel. Ons huis was binnen nog geen 2 weken verkocht. Dit toont de genoemde kwaliteiten van dhr. Lanting nog eens aan. Zodra er iets te melden was belde hij direct. En wanneer wij iets wilden vragen of mededelen, dan was hij steeds direct bereikbaar. Kortom, een geweldige makelaar.

  NESIBI CELIK EN NURGUL KURUCU - Verkopers Vondelstraat 78 te Doetinchem

 • De makelaar de heer Lanting heeft een goede uitleg gegeven en een zeer realistische verkoopprijs bepaald naar de huidige maatstaven. De verkoopkosten die in rekening gebracht zijn is een "all-in" prijs, hierdoor worden ook geen extra kosten in rekening gebracht zoals voor het open huis, foto's maken, e.d.

  FRITS EN JANNIE KIMMEL - Verkopers Stationsstraat 11 D te Wehl

 • Het contact met de makelaar ging prima! We konden met alle vragen terecht en werden goed op de hoogte gehouden. Ik zou familie en vrienden deze makelaar zeker aanraden!

  LOTTE EGGINK EN BAS HULSBOSCH - Verkopers Weerdjeslaan 50 te Doetinchem

 • Super makelaarsteam! Aardig, duidelijk en lekker normaal! Precies zoals het moet! Dikke 10 voor dit team!

  ILONA THEIJSSEN - Verkoopster Ganzepeppel 12 te 's-Heerenberg

 • Ze staan altijd voor je klaar, Roy de avondmakelaar. In supertempo een super resultaat behaald. Porsche

  JAN-PAUL EN MIRJAM SNIPPE - Verkopers Kuyperlaan 3 te Doetinchem