Reviews

 • Contact als zeer prettig ervaren. Er wordt goed overlegd en geluisterd naar de wensen van je, daarnaast wordt er echt tijd voor je vrijgemaakt. Het voelde echt vertrouwd.

  PATRICK EN STEPHANIE WILLEMSEN - Verkopers Donaudal 15 te Doetinchem

 • Super makelaar! Altijd bereikbaar, Spontaan en professioneel! Het contact was/is perfect, ook met de dames van kantoor! Ook de video en foto's zijn top!!

  MICHIEL EN JACKY WEZENDONK - Verkopers Gruttersveld 10 te Wehl

 • Wij zijn op een zeer prettige en professionele wijze geholpen door een goed en meedenkend team. Het hele verkoopproces is soepel verlopen en we zijn steeds tijdig geïnformeerd over de voortgang.

  LYDIA SMIT-MEULENBRUGGE - Verkopers van Houtenlaan 4 te Doetinchem

 • Zeer prettig makelaarsbureau. Staan altijd voor je klaar. Prettig in de communicatie. Zeer goede kennis van de huizenmarkt.

  MIKE EN MARLEEN HOLKENBORG - Verkopers Hof van Bern 15 te Doetinchem

 • Betere makelaar kun je niet treffen. 24 uur bereikbaar en nooit iets teveel, kantoor personeel is zeer betrokken. Kortom, een prettige makelaar die luisteren wat de klant wil.

  JAN EN MIEKE JANSSEN - Verkopers Dichterseweg 88 te Doetinchem

 • Het contact verloopt soepel, ze reageren vrijwel altijd dezelfde dag nog op vragen, denken mee met de wensen van de klant, afspraak om foto's en video te maken verliep ook snel en makkelijk, veel tips ontvangen om de verkoop te bevorderen.

  MARK STOKKINK - Verkoper de Nevel 16 te Doetinchem

 • Deze top makelaar kan ik iedereen aanbevelen. Gedegen vakkennis, gecombineerd met een uitstekende mensenkennis én het vermogen om het juiste moment van handelen te kiezen. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over Vredegoor Lanting Makelaars. Bedankt mannen! Topkwaliteit!!!

  RUUD HISSINK - Verkoper Hof van Parijs 28 te Doetinchem

 • Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Frank, Sanne, en het contact met het kantoor (Veronique). We voelden ons gesteund en begrepen. Erg fijne mensen allemaal??.

  TJEERD EN ANTOINETTE KNOL - Verkopers Prins Pieterstraat 5 te Wehl

 • We zijn erg tevreden over onze makelaar. Een erg deskundige begeleiding, betrokken makelaars, professionele aanpak en behulpzaam bij vragen. Daarnaast is de fotografie en presentatie door hen erg goed, waardoor het huis super prominent op Funda en de eigen goedbezochte site komt te staan.

  MARTIJN EN LINDA WOLSINK - Verkopers Gaffeldreef 55 te Doetinchem

 • Prettige communicatie. Duidelijke afspraken en nakomen hiervan. Goede uitleg over te nemen stappen. Zorgt voor goed contact tussen koper en verkoper. Reageert snel en correct op vragen.

  WIM EN ANS VISSER - Kopers Ardennen 13 te Doetinchem

 • Contact was zeer professioneel, alles wat wij ervan verwachte van een goede makelaar heeft Vredegoor Lanting overtroffen, geweldig!

  MARTIJN EN SUSAN ARENDSEN - Verkopers Kruisstuk 8 's-Heerenberg

 • Betrokken, oprecht en kundig! Terugkoppeling na bezichtiging is snel en ter zake. Erg goed bereikbaar

  JOHN VAN DRUETEN - Verkoper Lindenlaan 8 te Wehl

 • Het contact verliep zowel met de makelaar als de collega's op kantoor prima. De verwachtingen over hoe mijn woning gewaardeerd zou worden kwamen overeen met datgene wat door de makelaar werd verteld. De onderbouwing met vergelijkbare woningen was concreet.

  THEO LUBBERS - Verkoper Thomas a Kempisstraat 5 te Doetinchem

 • Contact heel goed, Frank Lanting van Vredegoor Lanting Makelaars voelde gelijk aan wie de aankomende kopers moesten worden van dit veelzijdige pand. Zeer snel verkocht , binnen 5 weken. Afhandeling heel goed verlopen. Fijne makelaar met hart voor het pand, zeer aan te bevelen. Bedankt frank!

  MARGRET EN Gé TEUNISSEN - Verkopers Burgemeester Galleestraat 36 te Vorden

 • Frank Lanting van Vredegoor Lanting Makelaars heeft ons goed geholpen. Verkoopstrategie verliep prima naar wens, vervolgens de onderhandelingen ook en bij de overdracht heeft Frank ons ook goed bijgestaan. Ook vanuit het kantoor goede begeleiding voor wat betreft tekenen koopakte.

  FRANKLIN EN NICOLETTE BOEKHORST - Verkopers Donaudal 19 te Doetinchem

 • Fijne sympathieke informele benadering. Geen poeha. Zeer actief. Had ik al van anderen gehoord, klopte helemaal. Snel verkocht.

  FERDY BERENDSEN - Verkoper Houtsmastraat 114 te Doetinchem

 • Goede service en deskundige advisering. Heldere communicatie. Korte lijnen. Vanaf het begin vertrouwen gehad dat het goed ging komen. Binnen een week verkocht.

  DAVE VERHOEVEN - Verkoper Ampsen 28 te Doetinchem

 • Het contact met de makelaar was uitstekend. We hadden onze bedenkingen betreffende de verkoop van de woning maar deze deskundige makelaar stelde ons gerust en begeleidde onze verkoop van de woning uitstekend. Ook gaf hij ons advies bij de koop van nieuwe woning. Top.

  JOS EN JOHANNA KNIPPING - Verkopers Oranjesingel 4 te Gendringen

 • Vredegoor Lanting Makelaars is een echte aanrader. Frank Lanting verzorgde de verkoop van onze woning. Duidelijke uitleg, goede taxatie van ons te verkopen huis. Dit resulteerde in een snelle verkoop, en zeer correcte voorbereiding en afhandeling van de verkoop. Zeer goede begeleiding, vanaf begin ( dat het bordje in de tuin staat ) tot en met het einde... Het ondertekenen bij de Notaris.

  DICK TIL - Verkoper Leliestraat 39 te Doetinchem

 • Erg prettig, persoonlijk contact. Open en eerlijke houding en zeer attent. Even een belletje als de bedenktijd voorbij is etc. Top!

  LISETTE GUSSINKLO - Verkoopster van Hogendorplaan 50c te Doetinchem

 • Na een eerste oriëntatie in gesprekken met 3 makelaars van verschillende kantoren, wisten wij na het gesprek met Frank Lanting direct dat we met hem en zijn team in zee wilden voor de verkoop van onze woning. Er is veel deskundigheid in huis over de woningmarkt in Doetinchem en omstreken. Wij hebben uitstekende adviezen en ondersteuning bij de verkoop van onze woning gehad. Wat het uitermate prettig maakt is de mix met een persoonlijke en betrokken benadering in het contact. Goed werk Frank en collega’s! Wij zijn tevreden!

  ELLEN GEUTJES EN ERWIN AALDERING - Verkopers Hof van Reims 1a te Doetinchem

 • Goede service en deskundige advisering. Heldere communicatie. Korte lijnen. Vanaf het begin vertrouwen gehad dat het goed ging komen. Binnen een week verkocht.

  KEES OOSTERHOFF - Verkoper Garonnedal 11 te Doetinchem

 • Duidelijk over hoe en wat de mogelijkheden waren en wat je kon verwachten. Goed op de hoogte gehouden over de vorderingen. Advies geven maar duidelijk de keus bij jou laten met beslissingen. Geen negen tot vijf mentaliteit.

  MARTINE KNAKE - Verkoopster Brasem 12 te Doetinchem