Reviews

 • Wat een geweldige ervaring. Het verliep vanaf het begin tot het eind perfect. Vanaf het kennismakingsgesprek tot het einde dat het huis verkocht was. Vredegoor Lantink is een geweldig makelaarskantoor en zeker aan te bevelen.

  ROBBERT-JAN EN ANGELIQUE DE BRUIN - Verkopers Hof van Parijs 186 te Doetinchem

 • Boven verwachting en de service en het contact was super! Altijd snel en makkelijk te bereiken. Echt een Aanrader!

  ANDY EN SARAH TAHITU - Verkopers Plein '40-'45 12 te Doetinchem

 • Ons huis ging in de verkoop bij Vredegoor Lanting en vervolgens ook de hulp van Frank ingeroepen bij de aankoop. Hij ging zeer zorgvuldig te werk en zijn hele team ondersteunt als een geoliede machine. Professioneel en zeer klantvriendelijk met korte lijnen. Zeker een aanrader!

  DAPHNE EN OLAF HULSINK - Kopers Bizetlaan 16 te Doetinchem

 • Fijn en kundig makelaars kantoor. Goede, duidelijke uitleg vooraf en als er vragen zijn worden deze snel beantwoordt. Bezichtigingen werden goed begeleid en teruggekoppeld.

  HANNEKE HEYMEN - Verkoopster Vondelstraat 162 te Doetinchem

 • Met Frank een kennismakingsgesprek gehad en vanaf dit gesprek steeds heel goed telefonisch contact gehad over de ontwikkelingen. We zijn zeer tevreden en raden ook zeker Vredegoor Lanting aan.

  HUUB VAN HAEREN EN SANDRA HACCOU - Verkopers Koemate 30 te Doetinchem

 • Wij werden erg goed begeleid bij de aankoop van ons huis. Alles werd voor ons geregeld. Top service!

  TIM GIESEN EN NIENKE TOLKAMP - Kopers de Vloglanden 24 te Varsseveld

 • Wij hebben de verkoop van ons huis door Vredegoor Lanting makelaars als zeer positief ervaren. Snelle verkoop en prima afhandeling.

  CORINA EN DIEDERIK EIJGELAAR - Verkopers Tiber 8 te Doetinchem

 • Alles verliep op rolletjes. Zeer tevreden over de communicatie. Alles werd duidelijk uitgelegd via mail of telefooncontact.

  MARCEL GARRETSEN - Verkoper Plein '40-'45 38 te Doetinchem

 • Wij hebben plezierig samengewerkt met Frank Lanting van Vredegoor Lanting makelaars. Zijn no-nonsense aanpak vond ik heel prettig. Daarnaast is hij kundig, realistisch en goed bereikbaar, ook 's avonds en in het weekend. Al met al een fijne ervaring en goede service. Ik kan hem zeker aanbevelen.

  RUDY DIMMENDAAL EN MIEKE BAKENS - Verkopers Hof van Brussel 19 te Doetinchem

 • Vanaf het eerste gesprek tot en met het laatste heeft Frank ons goed geadviseerd. Zijn benadering was heel persoonlijk. Hij kwam met een deskundig advies en toch voelde wij voldoende ruimte voor eigen inbreng. Wat ons betreft dus zeker een aanrader. We zijn bij onze zoektocht naar een nieuw huis verschillende makelaars tegen gekomen, maar Frank en Roy kwamen op ons altijd het meest eerlijk en persoonlijk over. Wij hebben dan ook niet lang nagedacht over welke makelaar ons zou begeleiden bij de verkoop van ons eigen huis.

  STEFAN EN JAYANTHI ZIELHUIS - Verkopers Bunderhorst 100 te Doetinchem

 • Fijn contact, goede snelle service, past snel aan bij de wensen die gevraagd worden. Moest op zeer korte termijn mijn huis verkopen en ze pakten het daar professioneel en vakkundig op. Dikke 10!

  ROBERT ENGLEBERT - Verkoper Wildenborch 216 te Doetinchem

 • Dik tevreden. Niks aan toe te voegen..

  WENDY KALTOFEN - Verkoopster Appelbloesem 27 te Doetinchem

 • Bij deze makelaar hebben ze goede kennis van de markt en hebben ze zich aan alle gemaakte afspraken gehouden.

  BAS LUIMES - Verkoper Bosstraat 49 te Doetinchem

 • Een zeer goed gesprek vooraf, betrouwbaar, duidelijk en eerlijk. Geen opgeblazen verhaal maar ‘To the point’. Een fantastisch presentatie met een geweldige respons, dat op een professionele manier werd aangepakt. Een erg goede communicatie met de makelaar en alle medewerkers op kantoor. Sympathiek en enthousiast. Een absolute topper, die waarmaakt waarvoor ze staan en hun geld waard zijn. In alle opzichten een dikke 10 voor dit fantastische team.

  HANS HOFSTRA - Verkoper het Walbekerveld 26 te Angerlo

 • Om maar meteen met de deur in huis te vallen; Vredegoor Lanting Makelaars heeft de juiste expertise in huis voor jouw huis. "We bewandelen samen het pad " Dat gevoel krijg je ook. Een prettig en deskundig team wat met passie samen werkt. De communicatie verloopt vriendelijk, helder en is prettig. Vanaf de start is het hele team betrokken bij de verkoop. Ik kan déze makelaar iedereen zeker aanbevelen.

  IVONNE TUMMERS - Verkoopster Muldersveld 8 te Wehl

 • We zijn zeer tevreden over deze makelaar, goede advisering en fijne begeleiding in gehele proces van zowel aankoop van de nieuwe woning als verkoop van onze huidige woning. Deskundig, betrokken en bevlogen, korte lijnen in communicatie. Snelheid in service maar zeker niet ten koste van kwaliteit.

  WILLIAM EN MATIëLLE WISSINK - Kopers Langestraat 5 te Braamt

 • We zijn erg tevreden. Een deskundig en betrokken makelaar en team, prettige begeleiding en service in het hele proces met snel verkoopresultaat!

  MARIëLLE EN WILLIAM WISSINK - Verkopers Nonnenmate 51 te Doetinchem

 • Het contact met de makelaar was altijd zeer plezierig. Had steeds de indruk dat er voldoende tijd was. Tevens is er goed advies gegeven omtrent de te nemen stappen en naar welke zaken er goed gekeken moest worden. Tevens is er goed onderhandelt met de verkopende partij waardoor er een goede prijs is overeengekomen.

  COBIE VISSCHER - Koper Burgemeester van Tuyllplein 37 te Terborg

 • Frank was onze verkoopmakelaar (en ook aankoopmakelaar). Vanaf de kennismaking was er een heel fijn contact, zowel met Frank als met al zijn collega's van kantoor. Je hebt echt het gevoel dat je het samen doet. Er staat een topteam voor je klaar bij Vredegoor Lanting. Wij bevelen hen dan ook zeker aan!

  DAPHNE EN OLAF HULSINK - Verkopers Kamilleveld 17 te Doetinchem

 • Goede en snelle communicatie met de makelaar en de dames op kantoor. Men wist inhoudelijk ook gelijk met wie men te doen had. De foto's van het huis waren ook super. Daar hebben we veel positieve reacties over gehad. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Vredegoor Lanting Makelaars!

  FERRY EN FRANCISCA VERMANDEL - Verkopers De Hennenkamp 13 te Zelhem

 • Top Ervaring, Kennis van zaken, Communicatie meer dan goed! Fijn team, Huis snel verkocht! Aanrader!

  MIKE EN CHANTAL HOGENKAMP - Verkopers Hof van Parijs 72 te Doetinchem

 • Leuke informele sfeer, persoonlijke benadering en een goed resultaat. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van opdrachtgever zonder daarbij haastig te werk te gaan.

  KOEN FROELING EN ANGELIQUE VALLEN - Verkopers Hof van Wenen 28 te Doetinchem

 • Dit zijn makelaars die er echt verstand van hebben, nemen alles uit je handen, de mensen op kantoor zijn altijd bereid om je te helpen, bovendien zijn ze zeer vriendelijk en bekwaam.

  ERIC KEMPERS - Verkoper Oude Rozengaardseweg 97 te Doetinchem

 • Bijzonder fijne mensen. Als we ze nodig hebben zou ik gelijk weer voor hen kiezen. Heel prettig in de omgang, deskundig en wat ook belangrijk is betrouwbaar.

  JOAN EN LUCIA GARRETSEN - Verkopers Iseldoks 199 te Doetinchem

 • Wij zijn bij de verkoop van onze woning enorm goed begeleid en geadviseerd. Vanaf de eerste aan melding voor de verkoop van ons huis tot het moment dat het op Funda verscheen is in een razend tempo gegaan. Zodra het huis in de verkoop was zijn we goed op de hoogte gehouden van de aanmeldingen voor bezichtiging. Ook deze bezichtigingen werden netjes verzorgd en er was altijd een terugkoppeling na een bezichtiging. Wij raden deze makelaar zeker aan.

  RENé EN JOLANDA VAN LONDEN - Verkopers Tiber 3 te Doetinchem