Reviews

 • Erg professionele makelaar. Contact verloopt soepel en alle afspraken worden goed nagekomen. Zou iedereen deze makelaar aanbevelen.

  GABRIëL SMEENK & ROSALIE JANSEN - Verkopers Haverdreef 11 te Doetinchem

 • Contact verloopt erg prettig en informeel, wordt de tijd voor je genomen en objectief/deskundig advies gegeven. Dit was de tweede keer achter elkaar dat we met V&L werken en we hebben geen reden om een eventuele volgende keer te switchen. Aanrader!

  KAREL MONASSO EN PAMELA NENGERMAN - Verkopers Kent 2 te Doetinchem

 • Enorm goed begeleid bij de verkoop van mijn woning. Continue op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Roy en team nogmaals bedankt!

  MAAIKE OIJEN - Verkoopster van Hogendorplaan 46 G te Doetinchem

 • We zijn erg tevreden met de begeleiding van Frank Lanting bij de verkoop van onze woning. Hij is duidelijk, goed bereikbaar en de lijntjes zijn kort. Ook verloopt de communicatie met de andere medewerkers vlot en soepel. Al met al zeer tevreden dus.

  ED KRANENBURG EN JESSICA KRANENBURG-KRANENBARG - Verkopers De Ketting 222 Doetinchem

 • Zeer prettig dat je continu op de hoogte wordt gehouden over de voortgang. Men is ook altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Top!

  BAS HUNTING - Verkoper Prins Constantijnstraat 15 Terborg

 • Het contact verliep erg goed. Ze staan je netjes te woord en zijn goed bereikbaar. Alles verliep snel en we zijn dan ook erg tevreden over het hele traject. Wij hebben de juiste keus gemaakt om voor deze makelaar te kiezen.

  MARTIJN EN SUZANNE GREVEN - Verkopers Boekweitdreef 189 te Doetinchem

 • Wat hebben we een fijn contact gehad met een ieder bij Vredegoor Lanting. Er werd altijd snel en adequaat gehandeld en alles werd netjes opgepakt!

  ROSWITA EN RUBEN ZEGERS - Verkopers Vondelstraat 23 te Doetinchem

 • Zeer goede makelaar, ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, ondanks de corona kon ik gewoon naar het kantoor komen.

  CHRISTINE KREMER - GERRITSEN - Verkoopster Van Limburg Stirumlaan 75 te Doetinchem

 • Het contact met Roy Vredegoor en Sanne verliep erg prettig! Hij heeft ons gedurende het hele traject heel fijn begeleid. Voor ons was het de laagdrempeligheid wat de doorslag gaf om voor hen te kiezen, je kon altijd bellen/appen. Het advies in aanloop naar de verkoop was ook top, en met een enkele reeks bezichtigingen is de woning verkocht. In één woord, top! Een extra vermelding, ze hebben ons ook bij de aankoop van onze nieuwe woning geadviseerd, wat ze niet hoefden te doen. Dank hiervoor!

  ERIK EN DANIëLLE SMITS - Verkopers Hof van Parijs 166 te Doetinchem

 • Wederom een hele goede ervaring met Vredegoor Lanting Makelaars! Korte lijnen, deskundigheid en zeer vriendelijke makelaars. Kortom de beste keuze voor een makelaar!

  PRISCILLA DE JONG - Verkoopster Hof van Brussel 39 Doetinchem

 • We hebben met deze makelaar een lang traject doorlopen voordat de woning verkocht was. De service en professionaliteit van deze makelaar is perfect en de samenwerking was absoluut klasse. Niets dan lof over deze makelaar.

  HANS EN MARGA STEENHUIS - Verkopers Gasthuisstraat 5 11 te Doetinchem

 • Uitstekend verlopen in alle opzichten!! Deze makelaar was reeds bij ons bekend omdat we via deze makelaar ook destijds het huis hebben aangekocht.

  PETER JANSSEN EN WILMA KOOLENBRANDER - Verkopers Calslaan 2 te Doetinchem

 • Op informele wijze zijn wij vakkundig geadviseerd en geïnformeerd. Kortom: een betrouwbare makelaar die afspraken nakomt!

  NIELS REULING EN NICOLE BOOIMAN - Verkopers Patrijslaan 6 te Doetinchem

 • Vriendelijke makelaar met even vriendelijke en behulpzame medewerkers. Frank hield ons betrokken bij het hele proces. De flat was binnen no time verkocht voor een prijs waar we meer dan tevreden mee zijn!

  RICK VAN DEN BOVENKAMP - Verkoper Vondelstraat 54 Doetinchem

 • Super georganiseerd, meewerkend, vriendelijk personeel, zeer goede promotie omtrent flyers, foto's ( ook 3d) funda etc. Kortom wil je je huis snel verkopen voor een goede verkoopprijs dan kan je hen zeker aanraden.

  PAUL KLEIJER - Verkoper Didamseweg 4 Wehl

 • Ons huis is binnen een week verkocht en alles is perfect verlopen. Het contact was zeer prettig, duidelijk en snel. Daarnaast is er genoeg ruimte voor eigen inbreng. Al met al meer dan tevreden. Wij zouden Vredegoor en Lanting daarom zeker weten aanraden!

  ARJAN EN REGINA HEERING - Bastinglaan 94 te Doetinchem

 • We kijken zeer positief terug op het verkoopproces van onze woning door Vredegoor Lanting Makelaars. De aanpak was vernieuwend en energiek. Het contact met makelaar Frank, maar ook met zijn collega's, was prettig en laagdrempelig. Kortom, een makelaar die meegaat met de tijd en zeker aan te bevelen is.

  LéON EN MARJO MOORMAN - Verkopers Vordenseweg 7 Hengelo (GLD)

 • Allemaal goed verlopen en iedereen bij het kantoor is altijd erg behulpzaam geweest en vriendelijk. Bedankt voor de verkoop van het huis.

  MARTIJN GREVEN - Verkoper Boekweitdreef 189 te Doetinchem

 • Contact met makelaar en medewerkers was uitstekend. Tijdens het hele aankoop- en verkoop traject prima begeleid. Wij zouden deze makelaar bij iedereen aanbevelen.

  GERRIT TER BEEK - Verkopers Boekweitdreef 60 te Doetinchem

 • Het hele team heeft ons heel goed begeleid met de verkoop van ons huis, zij nemen alles uit handen voor een zorgeloze verkoop. Heldere communicatie en goed bereikbaar, een hele prettige samenwerking!

  RIK PETERS EN SANDRA DERKSEN - Verkopers Tirol 9 Doetinchem

 • Uiteindelijk zijn de verwachtingen zeker waargemaakt. De verwachting dat ons huis binnen twee weken verkocht zou zijn met een bieden vanaf prijs pakte anders uit dan ingeschat door de makelaar. Dat lag zeker niet aan de inzet van het team VL en de makelaar. Het huis lag anders in de markt dan ingeschat. Ons aanvankelijke optimisme is daardoor getemperd. We zijn heel tevreden met de inzet van de makelaar en het team VL en de uiteindelijke opbrengst van het huis ook al duurde het wat langer. Bijzonder bedankt allemaal!

  RON DUIN EN MIEN WENTINK - Verkopers Koninginnelaan 35 te Doetinchem

 • We zijn erg tevreden over de makelaar. Ze weten precies hoe de markt in elkaar zit. En hebben hierdoor de beste prijs voor onze woning gekregen.

  GABRIëL SMEENK - Verkopers Haverdreef 11 te Doetinchem

 • Prima contact met korte lijnen, zowel de makelaar als alle medewerkers erg vriendelijk, behulpzaam en servicegericht!

  JOEP KLEINREESINK - Verkoper Leemkuilseweg 9 Wehl

 • Vlotte communicatie, kennis en meedenken. Zowel voor, tijdens en na de verkoop werden wij goed geïnformeerd.

  ERWIN VAN DOKKUM EN TAMARA HESTER - Verkopers Burgemeester Kehrerstraat 1 te Doetinchem

 • Vanaf het eerste moment een super contact met makelaar Frank Lanting. Een persoonlijk, no nonsense, en eerlijk contact op inhoud. Daarnaast echt het gevoel dat het team het voor elkaar krijgt. Ze weten je woning en je opdracht letterlijk en figuurlijk op waarde te schatten!

  HUGO VAN GOETHEM - Verkopers Wederikveld 15 te Doetinchem

 • Heel goed geadviseerd. Vriendelijk en behulpzaam. Steeds goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken.

  RIET TER HORST - Verkoopster Peppelpas 17 Wehl