Reviews

  • Van begin tot eind uiterst professioneel. Met een goed gevoel voor de markt en de personen waar hij voor werkt. Een goede foto reportage met een goed en eerlijk verhaal opgevolgd door het goed en betrouwbaar contact houden heeft voor uitstekend gewerkt. Kortom we zijn positief.

    20 JUNI 2024 - ALEX VAN BREUGEL - Verkoper Vogezen 41 Doetinchem

  • Frank is erg prettig in de omgang en weet waar hij het over heeft. Super snelle verkoop gerealiseerd! Een aanrader.

    20 JUNI 2024 - DANIëLLE GOORMAN - Verkoopster Meester Lovinklaan 33 Doetinchem

  • Pro actief. Deskundig. Goede adviezen. Reeel. Reageert snel. Vriendelijk. Kent lokale markt goed. Prettig contact met makelaar en medewerkers.

    12 JUNI 2024 - BERRY PITLO - Verkoper Lijsterbeslaan 26 Doetinchem

  • Alles liep goed vanaf de aanvraag tot de afronding. Roy en zijn team heeft ons zeer geholpen en meegedacht.

    12 JUNI 2024 - WIM VELTMAN - Verkoper De Heurne 24 Hengelo GLD

  • Er is vanuit de makelaar veel aandacht voor in dit geval de verkoper. Er lag een goed plan van aanpak dat deskundig werd uitgevoerd.

    12 JUNI 2024 - PIM VAN DE KRAGT - Verkoper Brasem 104 Doetinchem

  • Alles verliep boven verwachting , de gehele procedure van ""Te Koop"" zetten. De tekstuele beschrijving , de foto's , ook die met een Drone gemaakte. En de slechts 2 kijkmomenten , 2 middagen om alles te bezichtigen. Ook het overleg daarna m.b.t het kiezen van de bieders, met de gunning aan degenen, die het optimaalste bod deden. Kortom: alles prima ! Deze makelaar zou ik zeer zeker aanbevelen !

    07 JUNI 2024 - BERNARD NIJROLDER - Verkoper Wiersse 40A Doetinchem

  • Prima makelaars en zou ze zeker aanbevelen voor verkoop van een woning. Hebben kennis van zaken en woningmarkt.

    05 JUNI 2024 - JOSé VAN DAM - JANSEN - Verkoopster Rietvoorn 22 Doetinchem

  • Prima , professioneel contact , persoonlijk en een goede markt kennis. Direct goede afspraken gemaakt.

    05 JUNI 2024 - MARTIN VAN DAM - Verkoper Rietvoorn 22 Doetinchem

  • Er was goed contact tussen verkoper en makelaar tijdens de belangrijke momenten in het verkoopproces. We werden geregeld op de hoogte gehouden en konden met onze vragen bij de makelaar terecht.

    05 JUNI 2024 - INGE STARGARDT - Verkoopster Kastanjelaan 40 Doetinchem

  • Vredegoor Lanting is een topmakelaar! Ik zou hen iedereen aanraden die een huis in de Achterhoek wil ver- of aankopen.

    04 JUNI 2024 - JOOP HEHAMAHUA - Verkoper Horstingstraat 3 Doetinchem

  • Heel prettig verlopen! Zeer vriendelijk personeel. En, heel goed op de hoogte gehouden van elke stap in het proces!

    04 JUNI 2024 - REGINE HOFLAND-LUIMES - Verkoopster Molenweg 9C Kilder

  • Het contact liep super, echt snelle service, eerlijk en betrouwbaar. Ik zou Vredegoor absoluut aanraden bij de verkoop van een woning. Tevens is de bereikbaarheid erg goed en prettig! Zowel bij het kopen van een nieuwe woning, als het verkopen van een woning.

    30 MEI 2024 - FRANK POL - Verkoper Wilhelminastraat 13B Doetinchem

  • Geen enkele negatieve ervaring. Goede service, top bereikbaarheid en zeer prettig in omgang. Uitleg duidelijk, alles transparant. Zeer prettig.

    29 MEI 2024 - MARA HENDRIKS - Verkoopster Wilhelminastraat 13B Doetinchem

  • Prettig en persoonlijk contact met de makelaar, hij heeft een goed inzicht in de markt. Denkt mee en geeft gevraagd advies. Ook de organisatie handelt vriendelijk en vlot.

    29 MEI 2024 - ASTRID ARIAENS - Verkoopster Neckardal 22 Doetinchem

  • Prettige samenwerking, korte directe contactmogelijkheden. Prima service van de kantoormedewerksters. Aanrader!

    27 MEI 2024 - PIET KOEVOETS - Verkoper Campstede 17 Doesburg

  • Voor ons een nieuw traject dus best wel spannend maar Frank en zijn hele team namen die spanning al snel weg. We werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Het is fijn dat er tijdens zo’n traject een goede match is en die was er. De verkoop verliep snel en soepel, het contact was erg prettig en gemakkelijk, wij bevelen Vredegoor Lanting Makelaars van harte aan!

    27 MEI 2024 - SIJTJE TOMESEN-KRAAL - Verkoopster Burgemeester Kehrerstraat 16 A Doetinchem

  • Professioneel, vriendelijk, kundig, excellente kennis van de lokale markt. Alle vragen werden meteen beantwoord. Zeer goede bereikbaarheid en een excellent team dat dit makelaarskantoor een aanrader maakt.

    27 MEI 2024 - MARIJNA DONKER-HAVEMAN - Verkoopster Bonifaciusstraat 73 Doetinchem

  • Topmakelaar. Zeer deskundig. Kent de markt héél goed. De medewerkers zijn erg betrokken en heel goed in het kontakt met de klant. De begeleiding in het proces van zowel aankoop als verkoop was duidelijk en transparant. Ik beveel deze makelaar van harte aan.

    23 MEI 2024 - HENK ROS - Verkoper Koninginnelaan 75 Doetinchem

  • Aanrader, ontzettend fijn geholpen door Roy en zijn team. Waren altijd bereikbaar, goede informatie, fijne samenwerking. Eigenlijk alleen maar lof.

    23 MEI 2024 - SANNE REESINK - Verkoopster van Leeuwenhoeklaan 51 Doetinchem

  • Het contact met onze makelaar, wat betreft de verkoop van mijn huis, verliep heel positief. Goed advies zeer geïnteresseerd. Altijd bereikbaar. Goede service

    23 MEI 2024 - MARTIJN WOLSINK - Verkoper Groen van Prinstererstraat 8 Zelhem

  • Goede, betrouwbare en betrokken makelaar. Het contact met zowel kantoor als de makelaar verliep fijn en snel.

    20 MEI 2024 - WIL KONING - Verkoopster van Barneveldlaan 25 Wehl

  • Wij zijn voor onze reis naar een nieuwe woning aan boord gegaan bij Vredegoor en Lanting. De verkoop van ons huis is door hen op uitstekende wijze aangepakt en begeleid. Goede afspraken die nagekomen zijn, een meerdan prachtige presentatie die uiteindelijk een koper heeft aangetrokken die ons huis op waarde heeft geschat en gekocht. Wat ons betreft van harte aanbevolen en ga met een gerust gevoel met V- L op reis naar je nieuwe droomwoning!

    13 MEI 2024 - DICK FALKENA - Verkoper Sikkeldreef 129 Doetinchem

  • De begeleiding was heel goed. Ik werd continue op de hoogte gehouden. Zeer tevreden over het hele proces.

    08 MEI 2024 - MIRJAM BULSINK - Verkoopster Dr Huber Noodtstraat 109-05 Doetinchem

  • Top begeleiding, alles goed geregeld. Snel antwoord bij vragen, vriendelijk en meedenkend. Bezichtigingen snel en goed geregeld.

    03 MEI 2024 - RINI VAGEVUUR - Verkoopster Palmberg 7 Zelhem

  • Erg tevreden. Je wordt goed begeleid van begin tot het eind. Ze zijn goed bereikbaar en staan je altijd vriendelijk te woord. Dus zeker een aanrader!!

    23 APRIL 2024 - BIRGüL ÖZDEMIR - Verkoopster Vulcaanstraat 81 Terborg

  • Reageerde snel op vragen, begeleiding was goed en zeer vriendelijk personeel. Heeft de woning goed geschat en het weer goed opgepakt na een teleurstelling.

    22 APRIL 2024 - MARIUS DEN HOUTING - Verkoper Sportlaan 3 Kilder

  • Zowel Frank als de medewerkers van Vredegoor Lanting op kantoor hebben ons prima geholpen met de verkoop van de woning. Geregeld contact en/ of terugkoppeling m.b.t. de gang van zaken. Mooie presentatie en goede tips op juridisch gebied. Nogmaals bedankt!

    22 APRIL 2024 - SACCO DAAMS - Verkoper Leuverinkstraat 19 Gaanderen

  • Het contact verloopt prettig met alle medewerkers van Vredegoor en Lanting . We zijn blij met de snelle verkoop.

    22 APRIL 2024 - DEBBY KIMMELS - Verkoopster Leuverinkstraat 19 Gaanderen

  • Roy heeft het prima gedaan! Contact met zowel de makelaar als de binnendienst was uitstekend. Al met al een soepel proces.

    17 APRIL 2024 - JEROEN MEIJER - Verkoper Hof van Rome 10 Doetinchem

  • Fijne makelaar met oog en aandacht voor de klant. Toegankelijk en laagdrempelig. Het hele team heeft deze instelling. Voelt daarom allemaal zeer vertrouwd.

    16 APRIL 2024 - SABINE DREVERS - Verkoopster Hof van Parma 60 Doetinchem

  • Makkelijk benaderbaar, afspraak = afspraak, hele kantoor is betrokken en zet zich volledig in. Geen loze beloftes maar gewoon zeggen wat mogelijk is.

    10 APRIL 2024 - NIEK BRUGMAN - Verkoper Grevengoedlaan 66 Doetinchem

  • Wij zijn van begin tot eind zeer goed begeleid. Heel vriendelijk en professioneel, ook de dames op kantoor. We kunnen deze makelaar dan ook zeker aanbevelen.

    10 APRIL 2024 - GERRIT OORTGIESEN - Verkoper Paul Krugerlaan 42 Doetinchem

  • We zijn erg tevreden met de aanpak en service van Vredegoor & Lanting Makelaars. Wij zouden ze absoluut aanraden.

    10 APRIL 2024 - ELROY VAN ES - Verkoper van Leeuwenhoeklaan 43 Doetinchem

  • Zeer vlot en helder contact. Vragen worden snel en vakkundig beantwoord, ook door mensen op kantoor. Huis snel en voor goede (van te voren ingeschatte) prijs verkocht.

    05 APRIL 2024 - JORGEN WILMSEN - Verkoper Bonifaciusstraat 50 Doetinchem

  • Wij zijn zeer tevreden over het gehele verkooptraject van Vredegoor Lanting. Prachtige foto's, film, verkooppresentatie/brochure. Ook helder over de aanpak en de verkoopstrategie. De communicatie is ook heel prettig en snel; de lijntjes zijn kort. Kortom: een fijn makelaarskantoor tijdens het gehele verkooptraject!

    03 APRIL 2024 - ROB HOLTHAUSEN - Verkoper Ebro 47 Doetinchem

  • Prettig en laagdrempelig contact. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van het gehele proces. Ook met het kantoorpersoneel verloopt de communicatie snel, duidelijk en prettig.

    03 APRIL 2024 - RAIMOND MASSOP - Verkoper Weerdjeslaan 57 Doetinchem

  • Prima, duidelijk en volledig. Werd regelmatig op de hoogte gehouden over bezichtigingen en hoe deze verliepen.

    01 APRIL 2024 - ELLEKE VAN WEELDEN - Verkoopster Oeverwal 7 Silvolde

  • Het contact was van het begin tot het eind zeer goed. Alles werd duidelijk uitgelegd. Van het maken van de foto's, tot aan welk bod je het beste kon accepteren. Ik zou deze makelaar zeker aanraden.

    26 MAART 2024 - INEZ EVERS - BUSSINK - Verkoopster Hof van Wenen 67 Doetinchem

  • Fijn gesprek, duidelijke offerte en manier van aanpak. Goede terugkopperling met team van kantoor. Van harte aanbevolen!

    25 MAART 2024 - WILMA LANKHORST - Verkoopster Paardendorpseweg 3 Zelhem

  • Hele prettige ervaring met de makelaars en assistentes. Erg vriendelijk, makkelijk bereikbaar en staan altijd klaar. Heel tevreden!

    25 MAART 2024 - CINDY DROST-ELTING - Verkoopster Boerhaavelaan 15 Doetinchem

  • Heel prettig en transparant! Roy neemt de tijd en legt alles duidelijk uit. Ook zijn collega's zijn kundig en behulpzaam.

    22 MAART 2024 - MARCEL DANNENBERG - Verkoper Dudoklaan 68 Doetinchem

  • Zeer goeie makelaar. Goeie kennis van de lokale markt. Savonds en ook in het weekend bereikbaar. Hele team uiterst vriendelijk.

    22 MAART 2024 - MURIELLE MULLER - DE GROOT - Verkoopster Loolaan 25 Doetinchem

  • Perfecte makelaar, verzorgen alles tot in de puntjes. Iedereen is zeer vriendelijk in de benadering en professioneel in de uit uitvoering. Dit makelaarskantoor ontzorgt.

    22 MAART 2024 - THEO MULLER - Verkoper Loolaan 25 Doetinchem

  • Wij zijn heel fijn begeleid in het verkopen van onze woning. We konden merken dat de makelaar goed op de hoogte was van de huizenmarkt in Doetinchem. Toen wij zagen hoeveel interesse er was voor de woning en hoe hoog te biedingen waren, zeiden we tegen elkaar dat de prijs waarschijnlijk gunstig was. Kortom… twijfel niet bij het kiezen van een makelaar!

    15 MAART 2024 - MANOUK KöNING-MEULENBELT EN DIRK KöNING - Verkopers Haverdreef 77 Doetinchem

  • Het contact verliep in mijn ogen perfect. We hadden een lange voorbespreking. Over de toestand van de woning, over de presentatie (wie wil je bereiken?) en natuurlijk ook over de juiste vraagprijs. En hebben afspraken gemaakt. Roy Vredegoor en het team hebben mij steeds actueel over de ontwikkelingen op de hoogte gehouden en steeds meteen gereageerd op mijn vragen en geholpen. Het is gewoon perfect gelopen. Ik kan de makelaar voor 100 percent aanbevelen.

    15 MAART 2024 - HUUB ZDEBEL - Verkoper Oude Rozengaardseweg 111 Doetinchem

  • De medewerkers nemen elke stap met je door en houden je continu op de hoogte van het verkoopproces. Dat was erg prettig.

    15 MAART 2024 - THONY MUL - Verkoper Hengeloseweg 15 Zelhem

  • Perfecte match tussen de makelaar, het team van het kantoor, het te verkopen object en de wensen van de klant. Voor het verkoop klaar maken heeft hij een goede partner beschikbaar (dikke pluim voor Harvey!) en een prima adres voor het opstellen van een energielabel. De aanpak leverde een kwalitatief goede groep kijkers, waarvan 70% uiteindelijk een bod hebben uitgebracht.

    13 MAART 2024 - HANS WESTERVELD - Verkoper Willy Brandtplein 20 01 Doetinchem

  • Goede kennis van lokale markt, goed bereikbaar, fijn contact en persoonlijke aanpak. Zeer professioneel en betrokken bij het hele proces. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige makelaar in de regio.

    05 MAART 2024 - ERIC DROST - Verkoper Boerhaavelaan 15 Doetinchem

  • Wat een fijne Makelaar, zowel de dames op kantoor als de makelaar zelf. Duidelijk en heldere taal. De vragen die we hadden werden netjes beantwoord door een deskundig team. En na sluitingstijd bellen met de makelaar is nooit een probleem.

    04 MAART 2024 - PATRIC STEVENS - Verkoper Wilgenweg 2 Wehl

  • Fijne makelaar om je huis in de verkoop bij te doen. Goede kennis van wat er speelt in de huizenmarkt. Ook buiten kantoortijden aanspreekbaar. Reageert snel op berichtjes. Dames op kantoor vriendelijk en meedenkend. Een aanbeveling.

    19 FEBRUARI 2024 - AGEETH RAAU - Verkoopster Thomas a Kempisstraat 3 Doetinchem

  • Prettig in contact, alle praktische zaken snel geregeld, kundig en meedenkend! Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen.

    13 FEBRUARI 2024 - KIM VELDHORST - Verkoopster Tarwedreef 81 Doetinchem

  • Vredegoor Lanting Makelaars is de perfecte makelaar om een huis te verkopen. Geen nutteloze zaken, to the point en zeer prettig in de omgang met veel respect voor de verkopende partij.

    09 FEBRUARI 2024 - CHARLES VOLMAN - Verkoper Prins Bernhardstraat 43 Wehl

  • Professioneel, deskundig en zeer vriendelijk makelaarskantoor. Op alle vlakken erg fijn geholpen. Via dit makelaarskantoor een huis gekocht en ook mijn appartement verkocht.

    08 FEBRUARI 2024 - SABRINA TEERINK - Verkoopster Stationsstraat 34B Doetinchem

  • Wij zijn zeer tevreden over de makelaar. Het contact was heel prettig. Alle medewerkers waren even vriendelijk. Van tevoren is er een duidelijke verwachting geschept over het verkoopproces en dit hebben ze volledig waargemaakt. Mede door de uitstekende kennis van de lokale markt, expertise en enthousiasme van alle medewerkers is de verkoop zeer geslaagd.

    06 FEBRUARI 2024 - JAAP VAN LEIJEN - Verkoper Lijsterbeslaan 44 Doetinchem

  • Het contact met de makelaar verliep zeer prettig. Als er vragen waren kregen we direct antwoord en het was helder wat er van ons als verkoper werd verwacht. De communicatie was transparant met ruimte voor humor. Goede begeleiding naar een vlotte verkoop van de woning! Zéér tevreden.

    06 FEBRUARI 2024 - NAOMI WIJNANDS - KNOL - Verkoopster Prinses Christinastraat 19 Wehl

  • Frank Lanting en zijn team zijn zeer deskundig en reageren snel op eventuele vragen, ook toen er in het verkoop proces tegenvallers waren is dit zeer deskundig en snel opgelost.

    06 FEBRUARI 2024 - GUIDO BOOR - Verkoper Hof van Londen 16 Doetinchem

  • Zeer vriendelijk en meedenkende makelaar, die veel heeft gedaan. Zij hebben veel lange rondleidingen gedaan, wat uiteindelijk tot een goed resultaat heeft geleid.

    30 JANUARI 2024 - ASTRID WENNEKER - Verkoopster Hof van Florence 25 Doetinchem

  • Fijn, zakelijk contact met Roy Vredegoor heeft geleid tot een succesvolle verkoop van mijn woning. De bijdrage van de dames op kantoor was zeer correct en volgens afspraak. Kortom: een plezierig team om effectief me samen te werken.

    29 JANUARI 2024 - THEO NASS - Verkoper Jaagpad 8A Doetinchem

  • Soepele afhandeling van verkoop en aanhangende zaken. Er worden veel dingen uit handen genomen om verkopend/kopende partij te ontlasten.

    29 JANUARI 2024 - MICHAEL HUNTINK - Verkoper Bloemersstraat 7 Doetinchem

  • Kontakt was goed. Eerlijk en reëel in de waardebepaling. Na de opdracht ging alles heel snel. Ook snel verkocht.

    22 JANUARI 2024 - ROBERT SMEITINK - Verkoper Burgemeester Kehrerstraat 18 Doetinchem

  • De verkoop van mijn woning ging super snel en vakkundig met mooie foto's, brochure en een Funda presentatie. Zeer correcte behandeling, geen vraag was te veel, goede begeleiding in alle nodige documenten. Hatelijke dank voor de snelle afwikkeling.

    21 JANUARI 2024 - HENK WIJNGAARDS - Verkoper Wichmondseweg 26 Hengelo (GLD)

  • De contacten met Roy Vredegoor en team waren prima, mijn huis is heel snel verkocht en ik ben heel tevreden over het verloop

    17 JANUARI 2024 - ELS PIERIK - Verkoopster Terborgseweg 10 09 Doetinchem

  • Erg tevreden over de makelaar. Snelle reactie, goed geholpen. Heeft veel kennis van de markt en een goed netwerk. Alles TOP.

    11 JANUARI 2024 - JANINE BERGERVOET - Verkoopster Haverdreef 45 Doetinchem

  • Goed geregeld, vlotte communicatie, duidelijke presentatie, juiste mensen op de juiste plek aanrader

    10 JANUARI 2024 - ROBERT HELMINK - Verkoper Boekweitdreef 173 Doetinchem

  • Frank is een betrokken makelaar, telefonisch goed bereikbaar en heeft veel kennis. Ik ben goed geïnformeerd over het verkoop proces en alles was na een gesprek duidelijk. Ook de communicatie vanuit het makelaarskantoor was duidelijk en verliep soepel, geen uren wachten op reactie op een mail. Al met al een betrokken en vriendelijke makelaar met veel kennis van de verkoop markt. Binnen een week na publiceren van de woning was het al verkocht onder voorbehoud!

    05 JANUARI 2024 - KAYLEIGH VEUGELINK - Verkoopster Neering Bögelstraat 22 Terborg

  • Zeer prettige mensen en mooi netwerk. De woning was al verkocht voordat deze op funda stond. Zowel de makelaars zelf als het team erom heen zijn bijzonder vriendelijk , professioneel en attent.

    03 JANUARI 2024 - JOHN TIMMERMANS - Verkoper Dichterseweg 126 Doetinchem

  • Fijne makelaar, laagdrempelig en korte lijnen, ook het contact met het kantoor is heel goed. Steeds dezelfde mensen aan de lijn maakt het duidelijk. Bij ontwikkelingen wordt er direct contact gezocht. Er wordt op iedere mail of telefonisch contact gereageerd.

    22 DECEMBER 2023 - MIKE LANGENHOF - Verkoper Leliestraat 2 Steenderen

  • Het contact met de makelaar verliep prima. Goede combinatie van een appartement kopen en je eigen huis in de verkoop zetten. Onze makelaar van Vredegoor Lanting heeft dat goed geregeld. Ook het contact met andere medewerkers van Vredegoor Lanting verliep prima.

    21 DECEMBER 2023 - HENK WILLINK - Verkoper Marnedal 5 Doetinchem

  • Zeer waardevolle gesprekken gehad met de makelaar. Duidelijk verstand van zaken, markt en geschatte waarde van het huis. Zeer fijne makelaar en wij zijn daarom ook vaste klant.

    20 DECEMBER 2023 - KENNY JANSEN - Verkoper Wildenborch 74 Doetinchem

  • Zeer tevreden over de werkwijze van de makelaar. De communicatie is laagdrempelig. De kennis, ervaring en deskundigheid is goed. Het advies is op maat en eerlijk.

    20 DECEMBER 2023 - NICK RADSTAAK - Verkoper de Gasperilaan 43 Doetinchem

  • We zijn zeer tevreden, snelle en prettige reactie op onze vragen. Meedenkend, betrokken en realistisch.

    18 DECEMBER 2023 - AB VAN ZEIST - Verkoper Salemate 20 Doetinchem

  • Het is erg fijn om met Frank Lanting alles te bespreken. Hij weet waar hij over praat. Alle communicatie verliep erg makkelijk en snel. Als we ooit weer een makelaar nodig hebben zullen we zeker weer naar Vredegoor Lanting gaan.

    15 DECEMBER 2023 - LOBKE PASTOORS - Verkoopster Wildenborch 74 Doetinchem

  • Niet het eerste huis waar we Roy Vredegoor vroegen als verkoopmakelaar en net zoals voorgaande woningen wederom zeer tevreden!

    13 DECEMBER 2023 - WILLEKE FRANKE - Verkoopster Klaproosstraat 44 Doetinchem

  • Hele fijne makelaar alles goed geregeld. Kan het iedereen aanraden. Snel en vakkundig alles afgehandeld.

    08 DECEMBER 2023 - HENK TE KAMPE - Verkoper Hof van Parma 37 Doetinchem

  • Betrokken en deskundig. Altijd bereikbaar, snel antwoord op vragen en opmerkingen. Hands on mentaliteit. Marktkenner. Creatief denkend in oplossingen.

    01 DECEMBER 2023 - ROB LEGERSTEE - Verkoper Acacialaan 4 Doetinchem

  • Het contact met Frank Lanting, maar ook met de medewerkers op kantoor, verliep altijd erg prettig. We kregen snelle reacties op onze vragen en ook de contracten en alles wat daarbij kwam kijken, werden snel geregeld. Contact met derden voor o.a. het energielabel verliep ook soepel, omdat Frank Lanting een uitgebreid netwerk hiervoor heeft.

    28 NOVEMBER 2023 - INGMAR DE KONING - Verkoper de Stroet 13 Vorden

  • Van begin tot het eind hebben Frank en team zich volledig ingezet om ons huis te verkopen, geen vraag te gek en fantastische snelle communicatie. Erg tevreden!

    21 NOVEMBER 2023 - TRISTEN PETERS - Verkoper Lijsterbeslaan 2 Doetinchem

  • Fijne makelaar prettig in de communicatie sterk in zijn locale kennis. Oog voor detail en denkt graag met je mee. Flexibel een makelaar die met zijn tijd meegaat.

    21 NOVEMBER 2023 - SYLVIA DEN HAAG - Verkoopster Spaarenbergstraat 49 Gaanderen

  • Het contact met de makelaar en zijn medewerkers verliep perfect. We werden van iedere ontwikkeling op de hoogte gehouden en ook de adviezen waren prima. De presentatie van het huis op Funda en Facebook was uitstekend verzorgd. Helaas duurde het wat langer om een koper te vinden. Dankzij de makelaar is uiteindelijk de verkoopprijs hoger uitgevallen als dat wij hadden verwacht. Wij kunnen deze makelaar dan ook van harte aanbevelen.

    17 NOVEMBER 2023 - JAN KNAKE - Verkoper Bachlaan 3A Doetinchem

  • Er is veel aandacht aan besteed aan de voorbereiding. Goed verloop en prettig contact tijdens voorbereiding

    16 NOVEMBER 2023 - GERARD HAVERKAMP - Verkoper Haarweg 4A Hengelo GLD

  • Alles verliep goed en duidelijk . Service was prima maar vooral de fotografie wat via onze makelaar werd verzorgd heeft mooi werk afgeleverd. Wij zijn blij dat alles zo goed is verlopen.

    15 NOVEMBER 2023 - SEMENTHA BEIJ - Verkoopster Dr. Huber Noodtstraat 13 27 Doetinchem

  • In dit geval verkoop van een woning Ivm erfenis. Wij hadden nog nooit een huis verkocht, en in ons geval hebben, vooral Frank en Merle, echt met alles wat je maar kunt bedenken geholpen! Dus zoek je een makelaar die in alle omstandigheden mee denkt?! dan moet je bij Vredegoor en Lanting zijn! Wij zijn heel erg tevreden!

    09 NOVEMBER 2023 - RHEA SMEITINK - Verkoopster Groot Hagen 13 Doetinchem

  • Het contact verliep geweldig. We zouden iedereen aanraden. En het huis was erg snel verkocht. Geweldige makelaar.

    09 NOVEMBER 2023 - HENK LIMBEEK - Verkoper Burgemeester de Bruijnstraat 27 Doetinchem

  • Het contact verliep goed, heb er verder niets aan toe te voegen. De weg naar de verkoop toe was hobbelig maar die oorzaak lag niet aan de makelaar.

    09 NOVEMBER 2023 - TRUDIE KOOT-ZWEERS - Verkoopster Dichterseweg 90 Doetinchem

  • Deskundig, soepel contact, benaderbaar, meedenken, goede adviezen, snelheid in traject. Kortom; zeer tevreden

    08 NOVEMBER 2023 - PIETER NUIJ - Verkoper Pastoor Rolingstraat 39 Gaanderen

  • Prettige makelaar met verstand van zaken die openstaat voor de verkopende partij. Het maakt niet uit wie van de medewerkers contact met je heeft. Realistisch maar bereid er meer uit te halen.

    08 NOVEMBER 2023 - MONIQUE PASTOOR - Verkoopster Verzetslaan 9 Doetinchem

  • Het contact is zeer prettig, goed bereikbaar. Er wordt snel gereageerd op vragen via de mail. Aandacht voor de klant.

    07 NOVEMBER 2023 - AIK ZIJLSTRA - Verkoper Karper 25 Doetinchem

  • Contact verliep super goed tussen ons en de makelaar. Alles duidelijk en helder uitgelegd. Mooie brochure gemaakt, leuk verhaal en mooie foto's van onze woning. Hele fijne makelaar.

    06 NOVEMBER 2023 - JEROEN BUIJL - Verkoper Karper 25 Doetinchem

  • Nette, deskundige begeleiding en vlotte afhandeling. We werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

    18 OKTOBER 2023 - JAN TEUNISSEN - Verkoper Houtsmastraat 64 Doetinchem

  • Al eerder heeft Roy Vredegoor ons geholpen met de verkoop van een woning en ook deze keer liep alles weer op rolletjes. Niet alleen verstand van verkoop maar ook van de bouw en constructie van een woning, wat in dit geval goed van pas kwam. Dat plus vriendelijk en meedenkend maakt dat wij ook in de toekomst Vredegoor en Lanting zullen inschakelen en ze van harte aanraden!

    11 OKTOBER 2023 - BART KUIPERIJ - Verkoper Hoge Weg 35 Heelweg

  • Eerlijk en realistisch verhaal. Communicatie is goed en blijft persoonlijk Dit geldt niet alleen voor makelaar maar ook de medewerksters op kantoor makelaar

    11 OKTOBER 2023 - ERIK VAN DER ZANDE - Verkoper Nieuwstad 22 Vorden

  • We hebben een zeer fijn contact met de makelaar gehad. We vinden dat hij zeer deskundig is. Ook het personeel op het kantoor was zeer vriendelijk, behulpzaam en ook kundig. Je kunt hem altijd bellen voor vragen. En was ook realistisch met de verkoopprijs. Mocht we ooit nog een huis willen kopen weten waar we moeten zijn.

    10 OKTOBER 2023 - WILLY HONDELINK - Verkoper van Leeuwenhoeklaan 12 Doetinchem

  • Wij zijn erg tevreden over onze makelaar(s) en de mensen van de ondersteunende diensten. Duidelijkheid , klantvriendelijkheid en professionaliteit waren opvallend goed.

    09 OKTOBER 2023 - MONIQUE KUITERT-JANSSEN - Verkoopster Alsemveld 10 Doetinchem

  • Hij had een mooie presentatie gemaakt en hield ons goed op de hoogte van alle belangstellenden. De woning was binnen 2 weken verkocht.

    07 OKTOBER 2023 - SUZAN SLOT - Verkoopster Hof van Edinburgh 30 Doetinchem

  • Contact met de makelaar en de andere medewerkers verliep erg prettig, vriendelijk en snel. Het is fijn dat we telefonisch geïnformeerd werden als er een bezichtiging is. Omdat je vaak op dat moment geen tijd hebt om het op te noteren zou ik het prettig vinden dat ook standaard een e-mail van datum en tijdstip van de bezichtiging wordt verstuurd. Dit werd wel gedaan als we er naar vroegen.

    09 OKTOBER 2023 - RICK DE JONG - Verkoper Rietvoorn 8 Doetinchem

  • Zijn altijd goed te bereiken. Bij vragen krijg je snel antwoord, zowel van de makelaar als van de kantoormedewerkers. Denken met je mee en nemen geen genoegen met het eerste bod dat er wordt geboden maar proberen een optimale deal te maken.

    06 OKTOBER 2023 - NICO HUNTINK - Verkoper Rietvoorn 28 Doetinchem

  • Echt geweldige makelaars, deskundig, service gericht, goede communicatie zowel telefonisch als per mail. Ook de medewerkers op kantoor zijn zeer vriendelijk. Alle lof voor Vredegoor Lanting Makelaars.

    18 SEPTEMBER 2023 - KITTY VAN DER LINDE - Verkoopster Acacialaan 10 Doetinchem

  • Hele fijne makelaar voor de verkoop van onze woning. Ze hebben alles erg goed geregeld en duidelijke communicatie!

    18 SEPTEMBER 2023 - JOLIEN VREMAN - Verkoopster Lichtenbergseweg 33 Silvolde

  • Kent de markt uitstekend. Komt gemaakte afspraken goed en snel na. Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen.

    18 SEPTEMBER 2023 - CEES DRIEHUIS - Verkoper Wiltinksbrug 20 Doetinchem

  • Vanaf het eerste contact bij Vredegoor Lanting om het verkoop proces op te starten tot aan de uiteindelijke verkoop werden we goed geïnformeerd, op de hoogte gehouden van ontwikkeling omtrent de woning. Ook de flexibiliteit van het personeel op kantoor die altijd pro actief handelen voelen we ons hier echt " thuis " Bedankt Team V&L!

    13 SEPTEMBER 2023 - KEVIN SANGERS - Verkoper Oude Terborgseweg 203 Doetinchem

  • Het contact verliep goed. Duidelijke informatie en goede begeleiding! Ze zijn goed bereikbaar voor vragen ed.

    08 SEPTEMBER 2023 - FROUKE BOSS - Verkoopster Windstraat 2 Didam

  • Heel tevreden over Vredegoor Lanting Makelaars. Professioneel, vriendelijk en enthousiast. De communicatie verliep vlot en de begeleiding was goed. Ons huis was binnen 2 weken verkocht. We kijken er goed op terug.

    08 SEPTEMBER 2023 - LAURA JANSEN - Verkoopster Kolkakker 16 Wehl

  • Frank is een zeer kundige makelaar met een grote lokale markt kennis. Prijs kwaliteit staat in verhouding en je wordt zeer goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het verkoop proces.

    31 AUGUSTUS 2023 - WILLIAM GOIJARTS - Verkoper Hof van Brussel 51 Doetinchem

  • Wij zijn geholpen door Roy Vredegoor en dit verliep zeer professioneel. Zelfs wanneer er onverwachte zaken op ons pad kwamen heeft Roy dit deskundig afgehandeld. Van de waardebepaling tot aan de definitieve verkoop zijn wij zeer goed geholpen. Wat voor ons ook erg belangrijk was is de communicatie. Roy reageert snel en pak zaken adequaat op. Zeker een aanrader voor de verkoop van je huis!

    23 AUGUSTUS 2023 - LEON LOOS - Verkoper Berkenlaan 39 Silvolde

  • Betrouwbare makelaar met goede sociale vaardigheden. Heeft mijn huis snel verkocht. Hij kent de regio waarin hij werkt heel goed waardoor hij je huis prima kan taxeren. Ben blij met deze makelaar.

    18 AUGUSTUS 2023 - INEKE HEIJNEMAN - Verkoopster Kieftskamp 49 Doetinchem

  • Uiterst plezierig contact en er werd bovenal snel geacteerd. Erg tevreden met de manier waarop het verkoopproces is gelopen. En uiteraard ook met het positieve resultaat !

    10 AUGUSTUS 2023 - ALWIN KUIJPER - Verkoper Seine 8 Doetinchem

  • Super geholpen door het team van Vredegoor Lanting. Goed bereikbaar, goede communicatie en vooral een enthousiast team.

    09 AUGUSTUS 2023 - TANJA WISSING - Verkoopster Bloemersweide 89 Gendringen

  • Super goed contact, vriendelijk en behulpzaam. Professionele begeleiding bij het verkopen van ons huis

    07 AUGUSTUS 2023 - BERT VAN WEZENBEEK - Verkoper Keppelseweg 114 Doetinchem

  • Ik heb deze makelaar als zeer deskundig ervaren. Hij kent de markt en komt met een reële vraagprijs voor het pand. De contacten zijn helder en vriendelijk. De ondersteuning van het kantoor is prima. Er wordt snel en goed gehandeld.

    07 AUGUSTUS 2023 - HANS BRURING - Verkoper Ardinckhoek 60 Zelhem

  • Het contact verliep prima. We zijn netjes geholpen en te woord gestaan, ook door de dames op kantoor. Wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid, de vriendelijkheid en de open communicatie! Alles werd duidelijk en transparant besproken. Ook heel fijn dat het mogelijk was om buiten kantoortijden contact te hebben en ook meteen te worden geïnformeerd bij nieuwe ontwikkelingen.

    4 AUGUSTUS 2023 - ALBERT MORREN - Verkoper Potsmaat 116 Doesburg

  • Alle contacten op alle momenten waren prima. Hielden er een fijn en goed gevoel van over. Kortom een toppertje in makelaarsland.

    01 AUGUSTUS 2023 - HENK EN GERRIE DRENTH - Verkopers Boesmate 44 Doetinchem

  • Roy en Frank hebben ons enorm goed geholpen tijdens het verkooptraject van onze woning. Persoonlijk contact en aandacht, deskundige adviezen, altijd bereikbaar

    31 JULI 2023 - FABIO TOL - Verkoper Rooseveltstraat 66 Doetinchem

  • Vredegoor Lanting weet het huis op juiste waarde te schatten, heeft veel kennis van de omgeving van de woning en heeft ons professioneel begeleid bij de verkoop van onze woning.

    27 JULI 2023 - JOHN & ERNA STALKNEGT - Verkopers Dichterseweg 107 Doetinchem

  • Het contact met de makelaar was goed. Vriendelijke mensen, stonden je goed en rustig te woord. Kortom helemaal niets op aan te merken.

    25 JULI 2023 - RENATE VOLMAN - Verkoopster Julianastraat 20 Wehl

  • Ik ben erg tevreden over Vredegoor Lanting Makelaars, ze geven goed advies, reageren snel op vragen en kennen de woningmarkt in Doetinchem goed.

    19 JULI 2023 - MARLIES LUTKE SCHIPHOLT - Verkoopster Wiardi Beckmanstraat 4 Doetinchem

  • Het contact met de makelaar was gewoon super. Mooie foto's van het huis gemaakt. De service was ook heel goed en jullie zijn altijd bereikbaar. Maw wij zouden iedereen aanraden om bij jullie een huis te kopen en / of verkopen. Bedankt voor de service Groet fam Smeenk

    17 JULI 2023 - FAM SMEENK - Verkopers De Muldershof 16 Hummelo

  • Prima verlopen en de woning was snel verkocht. Zal deze makelaar ook zeker aan iemand anders aanbevelen !

    13 JULI 2023 - RICHARD JANSEN - Verkoper Heerinkdijk 1+1A Keijenborg

  • Roy Vredegoor en zijn medewerkers Merle Vermandel, Elke Driesen en Sanne Reussink zijn goede betrouwbare huizenverkopers. Hr. Vredegoor is geen praatjesmaker, is to the point, is geen autoverkoper. Hij stelt het huis niet voor als 'een auto van een oud vrouwtje'. Het huis is wat het is, hij maande ons huis leeg te maken zodat de kopers het ware huis zien. Vriendelijke bejegening, helder en houden rekening met het feit dat wij niet dagelijks een huis verkopen.

    12 JULI 2023 - ANJA ANNINK - Verkopers Verzetslaan 13 Doetinchem

  • Zeer prettige samenwerking! Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en samen zijn we tot een goede verkoopstrategie gekomen. En dat bleek de juiste want het huis is zeer snel verkocht. Goede bereikbaarheid en communicatie.

    11 JULI 2023 - HEIDI CAESAR - Verkoopster Weerdjeslaan 34 Doetinchem

  • De verkoop duurde wel wat langer dan gehoopt maar Frank en Sanne waren zeer behulpzaam en kwamen telkens met nieuwe ideeën om toch de woning te verkopen. Ik raad deze makelaar zeker aan, zeer gedreven makelaar. Gr jaap Bouman

    06 JULI 2023 - JAAP BOUMAN - Verkoper Markt 10 Silvolde

  • Top makelaar, goede begeleiding van a tot z. Vredegoor Lanting Doetinchem is duidelijk in de communicatie en begeleiding

    29 JUNI 2023 - JOSé & PATRICK ROTHUIZEN - Verkopers Donaudal 123 Doetinchem

  • De verkoop van onze woning is heel prettig verlopen. Fijne begeleiding en korte lijntjes. Frank is een zeer vriendelijke en kundige makelaar. Uitstekende service en vriendelijke medewerkers.

    21 JUNI 2023 - WOUTER EN MARLIES BONGERS - Verkopers van Hogendorplaan 83 Doetinchem

  • Het contact was prettig en vertrouwd. Echte professionals met veel kennis van de lokale markt. Nooit dwingend altijd met een openmind en luisterend naar vragen en onze zorgen.

    21 JUNI 2023 - BENNIE SPIEKKER - Verkoper Dichterseweg 115 Doetinchem

  • Wij hebben deze makelaar ingeschakeld bij zowel de verkoop van onze oude woning als de aankoop van onze huidige woning. Sommigen raden die combinatie af maar voor ons heeft het goed gewerkt. Het contact was van begin tot eind plezierig zonder enige wanklank.

    21 JUNI 2023 - HENK WELTJE - Verkoper Ds van Dijkweg 15 Doetinchem

  • Onze makelaar heeft bewezen dat hij kennis van zaken heeft omtrent de beoordeling en verkoop van ons huis

    20 JUNI 2023 - WIM & ANNIE GEERDINK - Verkopers Kruisbergseweg 66 Doetinchem

  • Dhr. R. Vredegoor is een vriendelijke zeer kundige makelaar, met verstand van zaken. Hij heeft ons op een duidelijke manier door het hele verkoopproces begeleid met als resultaat, een goed verkochte woning.

    18 JUNI 2023 - JOS ZENHORST EN INGRID STIENISSEN - Verkopers van Leeuwenhoeklaan 41 Doetinchem

  • Super blij met deze makelaar. Duidelijke communicatie, afspraken worden altijd nagekomen en ze denken mee in iedere situatie. Supersnelle terugkoppeling na iedere bezichtiging. Ze doen wat ze beloven.

    19 JUNI 2023 - INEKE NIJHOF - Verkoopster Neckardal 26 Doetinchem

  • Werkelijk waar een fantastische makelaar Roy Vredegoor ik zou hem dan ook bij iedereen aanbevelen. Hartelijk👍deskundig👍vriendelijk en behulpzaam 👍👍👍

    15 JUNI 2023 - BENNIE EN ANNET DERKSEN - Verkopers Deutseveldstraat 14 Wehl

  • Makelaar en medewerkers gaven vertrouwen door het prettige contact. Zowel informeel als professioneel een fijn kantoor om mee samen te werken.

    13 JUNI 2023 - FLORIS EN MARGREET DE GROEN - Verkopers Bessenweg 45 Doetinchem

  • Vredegoor Lanting makelaars biedt een uitstekende service. Je wordt van begin tot het eind uitstekend geholpen en bij vragen staan ze meteen voor je klaar. Bij geen gehoor wordt je wanneer het kan ook meteen terug gebeld

    31 MEI 2023 - MARIELLE KöHLER - Verkoopster Hoofdstraat 58 Varsselder

  • Super fijne begeleiding bij de koop en de verkoop van ons huis! Een goed team dat alle regelzaken uit handen neemt.

    26 MEI 2023 - CHANTAL HOESTé-KUIPERS - Verkoopster Hondsdrafveld 23 Doetinchem

  • De verkoop is heel prettig verlopen. Professioneel en presentatie is goed gedocumenteerd. Korte lijntjes, directe info. Om iedereen aan te bevelen.

    24 MEI 2023 - JOSé ELSHOF - Verkoopster Hogeweg 38A Ulft

  • Een zeer open contact, vriendelijk, meelevend en betrokken. Ondanks dat er 2 keer een slecht bericht verteld moest worden, was er begrip voor onze reactie. Ook de kantoor medewerkers waren altijd vriendelijk en betrokken.

    23 MEI 2023 - MARIAN STOKER - Verkoopster De Veentjes 21B Doetinchem

  • Frank staat voor je klaar ook als het spoed is of anders dan anders. Ook het team erom heen communiceert goed en laten je tijdig weten wat de status is. Bedankt

    17 MEI 2023 - DEBBIE DIEBELS - Verkoopster Sikkeldreef 110 Doetinchem

  • Wij hebben een fijne ervaring gehad met Vredegoor Lanting Makelaars. Ik zou dit kantoor zeker aanraden!

    16 MEI 2023 - JEROEN NIESINK - Verkoper Beitserijstraat 12 Gaanderen

  • “Zeggen wat je gaat doen”, maar nog belangrijker; ”doen wat je hebt gezegd”. Dat doet deze makelaar, maar ook de medewerkers doen dat uitstekend! Met een snelle follow up. Dat geeft vertrouwen en een goed verkoopresultaat.

    14 MEI 2023 - FAMILIE DUINKERKEN - Verkopers Wannedreef 83 Doetinchem

  • Prettig contact met deskundige mensen die je heel goed op de hoogte houden. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

    12 MEI 2023 - INGRID EIJT - Verkoopster Dr Jac. Thijssestraat 10 Zeddam

  • Het contact met de makelaar was erg prettig en deskundig, makelaar was erg attent en kwam gemaakte afspraken binnen afgesproken termijnen na. Ik zou deze makelaar dan ook zeker aanbevelen voor andere verkopers en kopers

    10 MEI 2023 - TOOS EN FREEK TEN BRINKE - Verkopers Harz 33 Doetinchem

  • Goed contact, erg behulpzaam, altijd bereid om iets toe te lichten, top makelaar wij bevelen hem aan.

    10 MEI 2023 - WIM EN MARIAN NAS - Verkopers Gasthuisstraat 5 09 Doetinchem

  • Een erg fijne samenwerking met Vredegoor Lanting makelaars! Ze communiceren gemoedelijke en duidelijk.

    24 APRIL 2023 - BAS HEEBINK - Verkoper Lohmanlaan 32 Doetinchem

  • Een eerdere makelaar lukte het niet om mijn huis te verkopen. Wel kijkers, maar geen enkel bod. Na vier maanden overgestapt naar Vredegoor & Lanting makelaars. En: na 2 dagen is mijn huis verkocht! Frank en Sanne weten aspirant-kopers te enthousiasmeren. Het hele team is behulpzaam en betrokken.

    18 APRIL 2023 - ANNEMARIE BEKKE - Verkoopster J F Kennedylaan 6 Doetinchem

  • Super fijn contact, alles ging lekker snel. Wordt prima op de hoogte gehouden van biedingen en verloop van de verkoop van de woning.

    06 APRIL 2023 - JOYCE DAALS - Verkoopster Den Uylplein 101 Doetinchem

  • Ik heb alleen maar positieve dingen. Vriendelijk, eerlijk, oprecht en behulpzaam. De gesprekken met de makelaar zelf waren top en ook de mensen die ik verder gesproken heb van het kantoor, alleen maar positief en erg behulpzaam.

    05 APRIL 2023 - MARCEL VAN REIJN - Verkoper Sikkeldreef 110 Doetinchem

  • Hebben ons goed op de hoogte gehouden, veel kennis van de huizen markt. Hebben alle tijd genomen voor ons, de vraagprijs was ook goed!

    01 APRIL 2023 - JELLE REINSMA EN RESTITUTA TOGONON - Verkopers Rozengaardseweg 36 03 Doetinchem

  • Roy Vredegoor is een hele toegankelijke makelaar, hij zal er alles aan doen om de wensen van de verkoper waar te maken. Wij zijn super tevreden met de snelle verkoop van onze woning!

    31 MAART 2023 - CAITLYN ZILVOLD EN VINCENT BOXEM - Verkopers Steengrachtstraat 19 Terborg

  • Een kundig en spontaan team dat ons op een prettige manier heeft begeleid bij de verkoop van onze woning.

    30 MAART 2023 - ADA EN ALBERT ELSENDOORN - Verkopers De Gasperilaan 33 Doetinchem

  • We hebben een goede ervaring met Roy. We konden met alle vragen heel snel bij hem terecht en hij heeft ons heel goed geholpen!

    21 MAART 2023 - FEMKE BUITING EN THOMAS VON DER LINDEN - Verkopers Heijermansstraat 61 Doetinchem

  • Contact met makelaar was plezierig. Op vragen en/of mededelingen werd altijd snel gereageerd. Ook als het via het kantoor van de makelaar verliep.

    20 MAART 2023 - GERRIT SCHEL - Verkoper Zandstraat 17 Doetinchem

  • Het contact verliep goed en vlot , heb een prima advies en een vlotte afhandeling ervaren . Erg tevreden hoe de verkoop is verlopen

    13 MAART 2023 - ARJAN RUTTEN - Verkoper Prins Bernhardstraat 26 Wehl

  • Frank en collega's zijn kundige, betrokken en betrouwbare makelaars. Ze zijn vriendelijk, ontspannen en gewoon lekker gewoon in hun benadering. Ze denken actief mee en nemen alle tijd. Ook over de foto's en teksten zijn we erg tevreden! We raden ze aan iedereen aan!

    11 MAART 2023 - YVONNE GEUGIES EN LUKE GILBERS - Verkopers Bosstraat 51 Doetinchem

  • Een makelaar waarbij je direct een goed gevoel bij krijgt. Duidelijk, no nonsense. Wij zaten direct op één lijn wisten wat we van de makelaar konden verwachten. Medewerkers van het kantoor communiceerde ook duidelijk en waren goed bereikbaar. Het kantoor kent zijn klanten waardoor snel je de juiste informatie kunnen verstrekken. Top club

    09 MAART 2023 - HARM EN NICOLE WEIJERS - Verkopers Hof van Orleans 4 Doetinchem

  • Het contact verliep zeer soepel en we hadden vanaf het 1ste gesprek een zeer goed gevoel bij het geheel. Ze zijn zeer kundig en hebben ons zeer goed begeleid. De bezichtigingen van het huis gingen zeer soepel en was goed gepland. We zijn goed geadviseerd over de verkoop van de woning.

    28 FEBRUARI 2023 - RON ARENDSEN - Verkopers Onstein 76 Doetinchem

  • Zowel een aankoop als de verkoop van onze eigen woning via Vredegoor & Lanting laten verlopen en beide trajecten tot volle tevredenheid. Bij de aankoop van een woning hadden wij het gevoel dat we eerlijk en met respect werden behandeld in de biedingsprocedure en ook in de afwikkeling was dit kantoor een betrouwbare partner. Voor de verkoop van onze eigen woning hebben ze veel tips en hulp gegeven in de voorbereiding voor de verkoop en een realistisch advies voor de vraagprijs obv de huidige markt in onze regio. Dit advies bleek heel goed want onze woning is snel en voor een heel mooi bedrag verkocht. Vóór, tijdens en na de verkoop, de onderhandelingen, de hulp bij hypotheek adviseurs, taxateurs, notarissen, enz, overal is Vredegoor & Lanting voor bereikbaar en ze zijn ons uitstekend van dienst geweest!

    20 FEBRUARI 2023 - JAN-PIETER DOOVE - Verkoper Snoekbaars 14 Doetinchem

  • Super fijn. Zelfs bij ontwikkelingen in het weekend op de hoogte gehouden!! Geleverd wat we hadden afgesproken. Bedankt!

    10 FEBRUARI 2023 - ANGELIQUE ARENDS - Verkoopster Wildenborch 109 Doetinchem

  • Contact verliep prettig zowel met de makelaar als kantoor. namen de tijd ook als iets niet duidelijk was.

    10 FEBRUARI 2023 - INEKE VAN DER MEULEN - Verkoopster Hof van Wenen 52 Doetinchem

  • Over de gehele linie zijn we zeer tevreden over de kwaliteiten van Roy Vredegoor en zijn medewerkers. Roy en zijn dames hebben ons op een prettige en deskundige manier door het gehele verkooptraject begeleid. Ze waren steeds goed bereikbaar en gaven ons waardevolle adviezen. Een prima team!

    10 FEBRUARI 2023 - GERARD HOGENKAMP - Verkopers de Bottenmölle

  • Zeer vriendelijk! Veelvuldig contact, ook in zijn vrije tijd: avonden en weekenden. Schatte de waarde in niet naar de staat van de woning maar naar de zeer aantrekkelijke ligging die ook in de fotoreportage extra werd uitgelicht. Zat een fortuin boven de prijs van een tweede makelaar. Uiteindelijk bleken bieders de waarde ook te relateren aan deze ligging. Daaruit bleek zijn vakkundig inzicht.

    31 JANUARI 2023 - GERARD TE LINTELO - Verkopers Prinsenmaatweg 16 Rha

  • Vredegoor Lanting Makelaars is een zeer betrouwbare makelaar. Ze bieden een uitstekende service met een hoog kennisniveau.

    30 JANUARI 2023 - THOM MELISSEN - Verkopers Ziggel 30 Wehl

  • Onze ervaring bij de verkoop van ons huis via voornoemde makelaarsorganisatie door Roy Vredegoor, was bijzonder goed. Het is een buitengewone professionele, accurate en klantvriendelijke organisatie. Korte lijntjes en goed bereikbaar voor persoonlijk overleg en advies. Een jonge, actieve en vriendelijke groep medewerkers achter de schermen. Super dank hiervoor en allemaal succes gewenst.

    30 JANUARI 2023 - COR VREDEGOOR - Verkopers Koppels 16 Doetinchem

  • Het had niet beter gekund, ten alle tijden bereikbaar voor vragen. Frank maar ook de mensen op kantoor waren erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Een ieder aan te raden als kopende of verkopende partij.

    24 JANUARI 2023 - COEN GREGOOR - Verkoper Holterhoek 27 Doetinchem

  • Ik ben ontzettend goed geholpen door dhr. Lanting. Goed, passend, reëel advies. Het contact was ook prettig. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

    20 JANUARI 2023 - EDITH RAVEN - Verkoopster Kuyperlaan 3 Doetinchem

  • Vanaf de eerste afspraak was er goed contact met de makelaar. Ze zijn erg betrokken en goed op de hoogte van de markt. Zeker een aanrader!

    16 JANUARI 2023 - ROBERT VAN DER MEER - Verkoper Esdoornlaan 8 Doetinchem

  • Betrokken, realistisch, professioneel, ruimte voor eigen ideeënen en een uitgebreide kennis van de markt in Doetinchem eo. Supergoed begeleidt gedurende de verkoop van onze woning. Kortom zeer tevreden.

    06 JANUARI 2023 - ROEL BAAKMAN - Verkopers Bizetlaan 19 Doetinchem

  • Het contact liep vanaf het eerste telefoontje tot aan de notaris perfect. Zeer goede communicatie, de aankondiging van het huis op FB en de foto’s. Heel goed op de hoogte worden gehouden als er wat gebeurd was.

    05 JANUARI 2023 - ROBBERT-JAN DE BRUIN - Verkopers Donjon 20 Didam

  • Frank is een fijne deskundige en zeer betrokken makelaar. Het contact verliep prettig was altijd snel bereikbaar voor vragen en advies. De verkoop van ons huis verliep goed wij bevelen Vredegoor en Lanting makelaars dan ook zeker aan!

    05 JANUARI 2023 - DEBBIE ROOSENDAAL - Vekopers Sikkeldreef 104 Doetinchem

  • Wij vonden dit een hele fijne makelaar. Roy dacht met ons mee, gaf ons advies en heeft ons van het begin tot het eind begeleid. Ze zijn goed te bereiken en de communicatie is prima, je wordt van alles goed op de hoogte gehouden. In deze spannende tijd, waren zij rustig en heel bekwaam. Wij bevelen deze makelaar zeker aan!

    04 JANUARI 2023 - DANIELLE LEUSINK - Verkoopster Oude Terborgseweg 262 Doetinchem

  • Hele fijne makelaar. Goede hulp gehad met aankopen van het huis. Fijne communicatie en zelfs nog een presentje gekregen na aankoop.

    04 JANUARI 2023 - VICTORIA OTTEN - Koopster Kapelaan Heggestraat 23 Gaanderen

  • Het was weer een super makelaar. Zelfs op ieder tijdstip beschikbaar. Alles verliep snel en vlot. Ze helpen je met alles ook op het gebied van reclame voor je woning die je wilt verkopen. Ik raad deze makelaar zekers aan.

    21 DECEMBER 2022 - SEBASTIAAN ALTHOFF - Verkoper Roggedreef 15 Doetinchem

  • Het contact was bijzonder prettig. Een goede begeleiding, goede communicatie. Heel duidelijk vanaf het begin. We hebben deze makelaar gekozen vanuit de gedachte dat de potentiële koper zich prettig zou voelen bij deze persoon, net zoals wijzelf.

    20 DECEMBER 2022 - ANITA DE BAKKER - DE BOER - Verkoopster C Missetstraat 57 Doetinchem

  • Alles verliep zoals we wilden en verwachten. We kregen een eerlijk, passend en kloppend advies. Ook verliep alles volgens planning en bij vragen kregen we snel een kloppend antwoord en werden zaken aangepast zodat het in ons schema pasten en we niet onnodig van ver moesten komen. Nee echt een makelaar die zijn afspraken nakomt en de zaken op orde heeft.

    16 DECEMBER 2022 - JORG DIJKSMA - Verkoper Wiersse 64 Doetinchem

  • Het contact met de makelaar was geweldig! En minstens zo belangrijk: het hele team was geweldig! Altijd bereikbaar en behulpzaam!

    12 DECEMBER 2022 - BEN VAN KAMPEN - Verkoper Koppels 11 Doetinchem

  • Prima samenwerking, duidelijke communicatie. Weet waar je aan toe bent. Makkelijk benaderbaar. Prima makelaar.

    09 DECEMBER 2022 - ANOUK PONDES - Verkoopster Acacialaan 134 Doetinchem

  • De communicatie met Roy verliep snel en duidelijk. De presentatie van de woning op de verschillende media is prima, waardoor er veel belangstelling voor de woning was. Vredegoor Lanting is een goede partner voor een snelle en deskundige verkoop.

    09 DECEMBER 2022 - JOE OLMINKHOF - Verkoper Didamseweg 33 Wehl

  • Fijne samenwerking! Alles van wat ik er van verwacht had. Deskundig advies en goed bereikbaar voor vragen.

    08 DECEMBER 2022 - MARTINE GAASBEEK - Verkoopster De Ketting 5 Doetinchem

  • Super goede ervaring met onze makelaar Frank en zijn team. Communicatie verliep zoals het hoort. Frank was erg betrokken bij onze verkoop zowel tijdens onze verkoop als na de verkoop. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Maakte altijd tijd voor je als je vragen had. Wij konden ons geen betere makelaar / makelaarskantoor wensen! Ga zo door!

    06 DECEMBER 2022 - DANNY VAN DE HAAR - Verkoper Koksgoedweg 14 Wehl

  • Ivm onze privé situatie was een persoonlijk contact en passend advies heel belangrijk. We hadden geen betere makelaar kunnen wensen!!

    30 NOVEMBER 2022 - ANNETTE WESSELINK - MONASSO - Verkoopster Alsemveld 20 Doetinchem

  • De makelaar heeft ons voorzien van deskundig advies betreffende de prijs en voorbereiding. De bezichtigingen werden in overleg gepland en met zorg begeleid door de makelaar. Wij zijn tijdens het hele verkoop proces vakkundig begeleid en goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Wij zijn bijzonder tevreden over Vredegoor Lanting Makelaars en bevelen deze makelaar van harte aan.

    29 NOVEMBER 2022 - RENé EN MARION HOFMAN - Verkopers Haverdreef 71 Doetinchem

  • Vredegoor Lanting makelaars zijn écht top makelaars! Heel persoonlijk, deskundig en vriendelijk. Ook de collega’s op kantoor verdienen een dikke pluim! Wat een fijn en goed team. Ik kan dit kantoor echt aanraden!

    24 NOVEMBER 2022 - SASKIA DERKSEN - Verkoopster Ampsen 41 Doetinchem

  • Een zeer professioneel team, De verkopers staan ze bij van A tot Z Top makelaar in de gemeente Doetinchem.

    22 NOVEMBER 2022 - FONS BOSCH - Verkoper De Veentjes 57 Doetinchem

  • Absoluut een aanrader! Reageren zowel telefonisch als per mail erg vlot, denken met je mee, en zijn vooral kundig en betrokken. Bij deze makelaar ben je geen “nummertje”. Zowel Roy als het kantoorpersoneel heeft bijgedragen aan deze positieve ervaring. Al met al dus super enthousiast. En niet minder belangrijk, het huis erg snel verkocht! Ik kan iedereen Vredegoor en Lanting Makelaars aanbevelen.

    11 NOVEMBER 2022 - MICHELLE BOUMAN - Verkoopster Muldersveld 8 Wehl

  • Fijne makelaar! Helpt je goed en geeft het juiste advies. Absoluut aanrader om met deze mensen in zee te gaan.

    03 NOVEMBER 2022 - IVO WUBBELS - Koper Burgemeester Kehrerstraat 26 Doetinchem

  • De makelaar heeft voldoende kennis van de markt en volgt de ontwikkelingen nauw. We hebben samen gekeken naar de ontwikkelingen in de markt en op basis daarvan hebben we een waarde bepaald. Communicatie ging soepel. Hij heeft ons vanaf begin tot nu toe zeer goed begeleid.

    02 NOVEMBER 2022 - ARIF AYDIN - Verkoper De Gasperilaan 5 Doetinchem

  • Fijne en professionele makelaar! Waar je ook tegenaan loopt, vragen hebt of gewoon advies wilt. Ze zijn nooit te beroerd om je netjes te begeleiden. De service was een dikke 10+

    01 NOVEMBER 2022 - IAN HEIJTING - Verkoper Houtkampstraat 17 Westendorp

  • Prettig contact, voldoet volledig aan de verwachtingen en houdt het hoofd koel als het spannend wordt.  

    28 OKTOBER 2022 - DINIE ROETERDINK - DAGGERT - Koopster Dr Huber Noodtstraat 51 11 Doetinchem

  • Mijn hooggespannen verwachtingen zijn overtroffen. De complexe situatie is vakkundig in goede banen geleid.

    20 OKTOBER 2022 - DINIE ROETERDINK - DAGGERT - Verkoopster Walstraat 40 Doetinchem

  • Vriendelijk onderhoud, en een correcte gang van zaken. Vlot in de omgang, en deskundig en snelle afhandeling

    12 OKTOBER 2022 - ROBERT AMELING - Verkoper Hof van Rome 87 Doetinchem

  • Goed en vriendelijk kontakt. Ze zijn zeer behulpzaam. Komen de afspraken perfect na. Het afhandelen van vragen gebeurt snel en accuraat.

    12 OKTOBER 2022 - TONNY EN DINY NIBBELING - Verkopers Notenstraatje 8 Wehl

  • De contacten verliepen prima, altijd was er wel iemand bereikbaar als ik een vraag had. Ik ben een zeer tevreden klant, mijn huis is snel verkocht.

    06 OKTOBER 2022 - WIM BECKER - Verkoper Harz 14 Doetinchem

  • Ik kan niet anders dan de makelaar F Lanting als ervaren, met kennis en inzicht omschrijven. Zijn team heeft mij uitstekend begeleid, de fotograaf heeft mooie correcte foto's gemaakt en mijn huis is in no time verkocht. Echt klasse. Dit kantoor adviseer ik iedere aspirant koper en verkoper.

    06 OKTOBER 2022 - COR VAN RAAPHORST - Verkoper Spaarenbergstraat 49 Gaanderen

  • Betrouwbaar. Eerlijk. Kundig. Hulpvaardig. Vlot. Komen afspraken na. Denken mee. Een makelaar om zeker aan te raden.

    01 OKTOBER 2022 - MAUDY GLORIE - Verkoopster Panoven 22 Doetinchem

  • Duidelijke en prettige communicatie. Goed advies gebaseerd op kennis van de markt. Prettige mensen in de omgang.

    27 SEPTEMBER 2022 - GERJEN VAN ARRAGON - Verkoper C Missetstraat 67 Doetinchem

  • Contact verliep top. Korte lijnen en grote betrokkenheid en meedenkend. Veel telefonisch contact, ipv via de mail. Waardoor er snel geschakeld kon worden.

    23 SEPTEMBER 2022 - FRANK DIMMENDAAL - Verkoper Panoven 22 Doetinchem

  • Super makelaar! Weer gekozen door een uitstekende ervaring uit het verleden. We hebben leuk contact gehad. Duidelijke communicatie. Heel tevreden!

    08 SEPTEMBER 2022 - MIREILLE WENNEKER EN RONALD VEENINK - Verkopers Acacialaan 120 Doetinchem

  • Zeer beleeft en correct en goede uitgangspositie qua verkoopprijs. Daarna prettig in de omgang, goede service.

    24 AUGUSTUS 2022 - ROBERT ROERIG - Verkoper Leeuwerikstraat 79 Varsseveld

  • Ik ben echt ..en dat geven de cijfers al aan super enthousiast over vredegoor lanting makelaardij. Heel snel al een afspraak kunnen maken over een bezichtiging en goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Huis binnen 2 weken verkocht. Mijn wijk was voor hen al bekend terrein dus goede prijs bepaald vergelijkend met andere vergelijkbare woningen dus dat zal zeker meegeholpen hebben met de snelle verkoop. Ik kan iedereen Vredegoor Lanting Makelaars aanbevelen Mocht je ooit je huis willen verkopen dan zou ik zeker met deze makelaar een afspraak maken.

    22 AUGUSTUS 2022 - JACO VREEKEN - Verkoper de Groot van Embdenstraat 14 Doetinchem

  • Na een goed intro gesprek het vertrouwen gegeven voor de verkoop. Goed en professioneel in de communicatie en meegedacht in oplossingen. Overal tevreden mee en blij met een goed resultaat.

    10 AUGUSTUS 2022 - THIJS VAN DE AKKER - Verkoper Lorentzlaan 17 Doetinchem

  • Vaker zaken gedaan met deze makelaar lokaal en zeer persoonlijk betrokken. Goed bereikbaar professioneel met juiste kennis. Kortom voor mij de juiste huizenpartner in crime. Altijd onderweg naar jou nieuwe thuis.

    02 AUGUSTUS 2022 - SILVIA DEN HAAG - Verkoopster Vormerijstraat Gaanderen

  • Goede adviezen over de planning van de verkoop van onze woning. Gaf vooraf realistisch beeld en vertrouwen. Prettig en snel contact met makelaarskantoor.

    27 JULI 2022 - KIM BERGEVOET EN JEROEN VAN DER MEER - Verkopers Frans Halsweg 1 Doetinchem

  • Het contact met alle medewerkers van dit kantoor verliep zeer soepel. Ze waren allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook buiten kantoortijden waren de makelaars goed bereikbaar. Ze hebben ons deskundig begeleid in zowel het verkopen als kopen van een woning.

    25 JULI 2022 - MARIUS EN MARLEEN WIJERS - Verkopers Keppelseweg 42 Doetinchem

  • Niet alleen de makelaars Frank en Roy zijn prettige, kundige personen die meedenken met de klant en klaar staan voor de klant. Het gehele team is erg klantvriendelijk en leveren een goede service. Of we nu Merle, Elke of Sanne aan de lijn krijgen. Er wordt snel geschakeld door iedereen. Dit makelaarskantoor raden wij zeker aan!

    21 JULI 2022 - ANNEMARIE BOER EN BENJAMIN SCHUURMAN - Verkopers Huusakker 12 Zelhem

  • Prettige makelaar in de omgang, goede communicatie, transparant verkoopproces. Ook het kantoorpersoneel heeft bijgedragen aan de positieve ervaring. Al met al dik tevreden.

    13 JULI 2022 - DIRK EN CECIL WESSELINK - Verkopers Turfweg 11 Doetinchem

  • Frank heeft mij prima begeleid bij de verkoop van mijn woning. Het proces was van begin af aan duidelijk, communicatie verliep prima. empathisch, communicatief, zeer vakkundig; gewoon hartstikke goed!

    13 JULI 2022 - HANS VAN DULMEN - Verkoper Kruisbergseweg 53 Doetinchem

  • contact was goed, voor vragen konden we makelaar of kantoor altijd bellen de verkoop van ons huis ging snel

    7 JULI 2022 - SANDER EENINK - Verkoper de Schouwgraaf 8 Ulft

  • We zijn prettig geholpen door deze makelaar. Conform alle afspraken is gehandeld en de presentatie van onze woning was fantastisch.

    03 JULI 2022 - HARRIE EN ANNIE SCHLIEF - Verkopers Isidorusstraat 6 Wehl

  • Makelaar met oog voor de persoonlijke situatie. Contact voelde direct goed; open en zonder omwegen. Goed advies tav biedingsprijs. Verdere afwikkeling verliep op hoofdlijnen goed.

    02 JULI 2022 - DIRK EN CECIL WESSELINK - Kopers Elzenhage 22 Doetinchem

  • Zeer deskundig. Goede kennis van de woningmarkt in Doetinchem. Heel goed begeleid in het hele proces. Goed geholpen door de makelaars en het overige personeel.

    30 JUNI 2022 - JACK SMIERS EN RIANNE VAN VELZEN - Verkopers Hof van Brussel 20 Doetinchem

  • Fijn contact met de Frank, reageert snel. Zowel aankoop als verkoop via Vredegoor & Lanting gedaan en erg tevreden.

    27 JUNI 2022 - MARTINE CHEVALKING - Verkoopster Tarwedreef 53 Doetinchem

  • Ik kreeg na een belletje met Roy een hele mooie offerte met een duidelijk stappenplan. Tijdens ons eerste gesprek alles besproken en al snel werd alles in gang gezet. De woning was dan ook snel verkocht. Bij elke update kreeg ik netjes bericht. De lijntjes zijn kort en je krijgt snel bericht bij vragen.

    24 JUNI 2022 - FRANK ANNEVELDT - Verkoper de Gasperilaan 8 Doetinchem

  • Wij zijn erg goed geholpen bij Vredegoor Lanting Makelaars. Er was goede communicatie en ze konden snel schakelen.

    24 JUNI 2022 - NICK DE KINKELDER - Verkoper het Hennennest 1 Doetinchem

  • Frank Lanting, een deskundige makelaar die weet waar hij over praat! Hij heeft ons goed begeleid en geadviseerd. Hij voelt dingen goed aan wat uiteindelijk resulteerde in een mooie afloop voor zowel koper als verkoper. Onze dank gaat ook uit naar zijn hele team en de fotograaf! Team Vredegoor Lanting bedankt!!

    22 JUNI 2022 - RONNIE BERENDSEN - Verkoper Velswijkweg 12 Zelhem

  • Het contact met de makelaar en het kantoor verliep perfect. Afspraken worden nagekomen en iedereen staat je altijd vriendelijk te woord. Frank is erg goed op de hoogte en zeer betrokken.

    22 JUNI 2022 - MARIEKE OLIJSLAGER - Verkoopster Kalverstraat 9 Doetinchem

  • Dit huis hebben wij 6 jaar geleden gekocht via Vredegoor Lanting en nu hebben wij het weer verkocht via hun. Vanaf het begin fijn contact. We konden er met al onze vragen terecht en werden goed op de hoogte gehouden tijdens de spannende periodes. Niks was teveel gevraagd en regelden alles tot in de puntjes. De afspraken waren duidelijk en werd ook aangehouden wat natuurlijk ook fijn is! Mochten wij ooit weer gaan verhuizen (hoop het niet) dan hoeven wij er niet lang over na te denken via welke makelaar wij dat gaan doen.

    21 JUNI 2022 - LAURA VAN DER STELT - Verkoopster van Enststraat 27 Doetinchem

  • Vanaf het eerste begin verliep het contact met de makelaar zeer prettig. Makelaar was erg betrokken, dacht mee over mogelijkheden en stelde zichzelf op de achtergrond. Er was telkens ruimte voor eigen inbreng en overleg. Ook vanuit de backoffice verliep het contact soepel en gesmeerd. Deskundigheid, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht zijn kenmerkend voor het makelaarskantoor Vredegoor en Lanting.

    21 JUNI 2022 - KEES EN ANETTE STELWAGEN - Verkopers Hof van Rome 235 Doetinchem

  • Open, gemoedelijk en transparant. Goed bereikbaar, snelle reactie bij vragen. We zijn goed begeleid door de hele proces van verkoop van de woning.

    21 JUNI 2022 - KEVIN HEURNINK - Verkoper Korenbloemstraat 36 Zelhem

  • Zeer professioneel, duidelijke boekjes. Begeleiding was super . Zeer aan te raden deze makelaar Vredegoor Lanting.

    17 JUNI 2022 - HARVEY OTTEN - Verkoper Hof van Parijs 104 Doetinchem

  • De communicatie verloopt soepeltjes, er is snel contact als ik een vraag heb of wil sparren. De makelaar geeft een goede onderbouwing bij het bepalen van de prijsstelling. Ook de dames op kantoor zijn vriendelijk en klantgericht en geven goede ondersteuning. De lijntjes zijn kort en dat ervaar ik als zeer prettig.

    17 JUNI 2022 - DEBORA TEMPELMAN - Verkoopster Hof van Brussel 13 Doetinchem

  • Het persoonlijk contact, de korte lijnen en vertrouwde gezichten waren voor ons het belangrijkst. Daarnaast is de kennis van de markt, presentatie en beoordeling van de woning reeel en de organisatie rondom bezichtiging tot in de puntjes geregeld.

    16 JUNI 2022 - WILKO LETTINK - Verkoper Holterweg 183 Doetinchem

  • Kantoor is altijd goed bereikbaar. Ik ben goed en klant vriendelijk geholpen. Ondanks dat ik behoorlijk dicht overal op heb gezeten heb ik geen enkel moment het gevoel gehad dat ze mij lastig vonden. Het was een prettige samenwerking. Duidelijke kosten vooraf en geen gekkigheid

    14 JUNI 2022 - DENNIS ZONNEBELD EN IVET GEERDES - Verkopers de Zeis 7 Varsseveld

  • Contact verliep prima met de makelaar, wanneer er onduidelijkheden / vragen zijn wordt er zeer snel op gereageerd. Er wordt goed rekening gehouden met de wensen van de klant. De presentatie van het huis is ook top! Ik kan niets verzinnen wat ik als minder prettig heb ervaren in het hele verkooptraject.

    08 JUNI 2022 - MARK MEINEMA EN MARIA COMMIJS - Verkopers Prins Alexanderstraat 5 Doetinchem

  • Vredegoor Lanting Makelaars is een hele fijne makelaar. Roy Vredegoor en het kantoor team hebben mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis. Ze gaven deskundig advies, met een goede en duidelijke uitleg. Ik werd steeds goed op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen en Roy was zelf altijd goed bereikbaar. Voor vragen kan je altijd bij hem terecht. Super team om mee samen te werken! een echte aanrader!

    07 JUNI 2022 - ANKIE HERRMANN - Verkoopster Hof van Rome 63 Doetinchem

  • Een makelaar die houd van zijn vak, begaan is met de klanten en altijd tijd maakt voor de klant; ook in de avond. Wij zijn uiterst tevreden! Ook iedereen werkzaam voor het makelaarskantoor altijd vriendelijk en staan ook gelijk voor je klaar. We hopen dat het nog even duurt natuurlijk maar mochten wij ooit weer woondromen hebben dan bellen we zeker weer Vredegoor Lanting Makelaars.

    03 JUNI 2022 - KEVIN KEURENTJES - Verkoper Verzetslaan 37 Doetinchem

  • Het contact met de makelaar is heel goed, je word super netjes geholpen en op de hoogte gehouden.

    29 MEI 2022 - STéPHAN VAN BUREN - Verkoper Vondelstraat 94 Doetinchem

  • Goed contact met de makelaar. Stelde ons steeds direct op de hoogte als er nieuwe hoogtepunten waren. Hele fijne aardige en vriendelijke makelaar. Zeker wel aan te raden. Goede ervaring gehad.

    25 MEI 2022 - NICKY VEENENDAAL - Verkoopster Kamilleveld 45 Doetinchem

  • Goede, nette, betrouwbare makelaar. Heel service gericht. Kan ik iedereen aanraden.

    24 MEI 2022 - ARTHUR VAN DEN BOSCH EN SYLVIA MELIS - Verkopers Wardsestraat 5B Wehl

  • Prima makelaar, frequent contact. Ter zake kundig, kent de vraagmarkt. Ging alleen om parkeerplaats maar dat werd kundig afgehandeld. Ook buiten werktijden bereikbaar.

    24 MEI 2022 - GERRIT SALARI - Verkoper IJsselkade parkeerplaats Doetinchem

  • Zeer tevreden over deze makelaar! Vriendelijk, correct, laagdrempelig, korte lijnen en ze komen hun afspraken 100% na gedurende het gehele verkooptraject.

    23 MEI 2022 - CEES VAN VOSKUILEN - Verkoper Duval Slothouwerstraat 6 Doetinchem

  • We zijn zeer tevreden over de makelaar en zijn team. Heeft de tijd genomen om ons te begeleiden, hield ons op de hoogte en heeft het appartement snel verkocht.

    22 MEI 2022 - NINA VAN DE WEER - Verkoopster Dr Huber Noodtstraat 51 12 Doetinchem

  • De makelaar (Frank Lanting) heeft zich gedurende het hele traject voor de volle 100% ingezet. Hij was altijd bereikbaar, ook in de avond of in het weekend. Hij kwam met zeer goede adviezen, hetgeen tot een super snelle verkoop voor een hele mooie prijs heeft geleid. Deze makelaar zet net dat stapje extra, waardoor hij zich onderscheidt van andere makelaars. Ik zou deze makelaar aan iedereen aanbevelen. Een huis (ver)kopen is een belangrijk moment in je leven, waarbij het belangrijk is dat je dit aan de juiste makelaar overlaat, een makelaar waar je voor de volle 100% op kunt vertrouwen. Vredegoor Lanting Makelaars geeft je dit vertrouwen!

    17 MEI 2022 - JISSEL POST - Verkoopster Ebro 18 Doetinchem

  • Heel fijn geholpen door Frank. Open, eerlijk en duidelijk in de communicatie. Echt Doetinchems. Dat voelt thuis!

    11 MEI 2022 - NIEK JASPERS - Verkoper Wolga 25 te Doetinchem

  • Groot bereik, actief op social media, ons kent ons gevoel, overdracht van info naar ons of binnen hun team is transparant. Alles ging in sneltreinvaart : vanaf de kennismaking tot aan bezichtigingen was 't binnen 2 weken geregeld. Super fijne en goede ervaring!

    09 MEI 2022 - LIEKE REIJERMAN - Verkopers Appelbloesem 35 te Doetinchem

  • Vredegoor en Lanting is een deskundig, vriendelijk en betrokken makelaar! Vooraf goede informatie en tijdens de verkoop werden we ook goed geïnformeerd.

    29 APRIL 2022 - JO MIDDELBRINK - Verkoopster Oranjestraat 5 Wehl

  • Het was een prettige samenwerking! Zeer snel afgehandeld! Goed telefonisch kontakt! Fijne en duidelijke uitleg!

    25 APRIL 2022 - AAD EN INEKE KOELEMAN - Verkopers Slotlaan 28 Doetinchem

  • Zeer tevreden met makelaars kantoor Vredegoor Lanting. Erg actief, vriendelijk en betrokken. En zéker ook het team op kantoor! Al met al een echte aanrader!

    05 APRIL 2022 - LIESBETH ARTS - Verkoopster Tramstraat 47 Doetinchem

  • Zeer vriendelijk, meedenkend & deskundige begeleiding. Zeer tevreden over het verloop, het contact en de transparantie. Wij raden iedereen deze makelaar aan!

    02 APRIL 2022 - HAN EN FAHRETA LINDELOO - Verkopers Donaudal 39 Doetinchem

  • Het contact met de makelaar was super goed, we zijn heel goed geholpen. Ze dachten goed met ons mee. We wisten eerst nog niet goed wanneer ons huis precies te koop kwam te staan, maar de makelaar kwam wel met het idee om al wel foto’s en video te maken. Toen wij wisten hij kan nu te koop komen te staan, kon het ook gelijk van start omdat alles klaar was. We werden van alles goed op de hoogte gehouden.

    28 MAART 2022 - BERT EN LINDA OVERVELD - Verkopers Kamilleveld 27 te Doetinchem

  • De samenwerking met makelaar Frank Lanting (Vredegoor Lanting Makelaars) heb ik als zeer prettig ervaren. Hij was altijd bereid vragen te beantwoorden, keek mee waar ik dat nodig had en gaf goed advies indien dat gewenst was. Dat alles zonder te domineren. Hij gaf mij de ruimte en probeerde zo goed mogelijk tegemoet te komen aan mijn wensen. Er is een mooie, creatieve aanbiedingstekst en fotoreportage gemaakt voor de verkoop van mijn huis. De deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel  op kantoorlokatie wil ik zeker niet onbenoemd laten. Kortom: zeer tevreden en aan te bevelen.

    25 MAART 2022 - THEA MELGERS - TOMESEN - Verkoopster van Marlestraat 9 Kilder

  • Goede makelaar, met veel kennis. Service en klantvriendelijkheid staan hoog op de vaandel. Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen.

    23 MAART 2022 - YAVUZ EN SELIN ASLANTAS - Verkopers Hof van Brussel 2 Doetinchem

  • Fijne mensen, snel schakelen dat is de kracht. Alles is top geregeld en professioneel. Woning is snel verkocht.

    21 MAART 2022 - SANDER HEISTER - Verkoper Dr Huber Noodtstraat 13 09 Doetinchem

  • Prettig en persoonlijk. Aanrader in deze rare tijd en markt. Neemt de tijd en levert volgens afspraak gemaakte service.

    18 MAART 2022 - COR KOPPENAAL - Verkoper Wildenborch 85 Doetinchem

  • Prettig en goed contact met de makelaar. We werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Prima service. Deskundig en fijn makelaarskantoor!

    18 MAART 2022 - MERIJN DE VRIES - Verkoper Lorentzlaan 25 Doetinchem

  • Een en al lof. Alles prima geregeld. Prettige mensen, zowel de makelaars als de kantoormedewerksters.

    17 MAART 2022 - JOS SMITS EN ELS FEIJEN - Verkopers Hof van Oxford 43 Doetinchem

  • Alweer prettig geholpen door Roy en het hele team. Ook in het weekend was hij paraat. Bij de aankoop van ons appartement heeft hij eveneens zijn steentje bijgedragen.

    14 MAART 2022 - ROELOF EN MARJA DOLDERSUM - Verkopers Windeveld 7 Doetinchem

  • Het contact verliep erg prettig en laagdrempelig, we zijn deskundig geholpen met de verkoop van ons huis!

    7 MAART 2022 - CARLIJN SPIJKERS-OTTEN - Verkopers Medler 19 te Doetinchem

  • Roy heeft ons supergoed geholpen bij de aankoop van een woning in deze verhitte woningmarkt. Erg transparant, goed bereikbaar (ook buiten kantooruren), veel kennis en fijn contact! We zouden Vredegoor Lanting zeker aanbevelen als makelaar.

    24 FEBRUARI 2022 - TESSA NEDERHOFF EN IVO BEETZ - Kopers Elshardt 1 's-Heerenberg

  • Vol vertrouwen hebben wij het verkoopproces uit handen gegeven aan makelaardij Vredegoor Lanting en zij hebben onze verwachting meer dan waar gemaakt. Goede voorbereiding, zeer professionele foto's en video presentatie en veel persoonlijk contact maken dat we zeer tevreden zijn over Vredegoor Lanting Makelaars. Ze werken als een team met veel aandacht voor zowel verkopers als kopers. Dank Roy, Sanne en Merle voor jullie betrokkenheid!

    22 FEBRUARI 2022 - RENE EN SASKIA NUMMERDOR - Verkopers het Hietland 2 Zelhem

  • Super fijne samenwerking, snel contact en duidelijkheid over proces en aanpak. Ook de biedingsprocedure verliep open en prettig.

    21 FEBRUARI 2022 - NIENKE EN LEON BULTEN - Verkopers Baron van Dieststraat 24 Doetinchem

  • Wat een enorm fijne makelaar. En ook zijn team is zeer professioneel en altijd vriendelijk! Ze houden ons continu op de hoogte van de status van ons huis en zijn enthousiast. Ze zijn goed bereikbaar en reageren altijd snel. Bij deze makelaar sta je overduidelijk op nummer 1. Ons huis was binnen 3 dagen verkocht voor een prachtige prijs waar we onwijs gelukkig mee zijn.

    18 FEBRUARI 2022 - SVEN EN MICHELLE WEEMAES - Verkopers Kilderseweg 10 Zeddam

  • Een ervaren makelaar met korte lijntjes en perfecte communicatie! Ze kennen de markt, handelen snel, en goed persoonlijk contact.

    17 FEBRUARI 2022 - BAS EN MARIEKE ARENTZ - Verkopers Bunderhorst 60 Doetinchem

  • Echt een super makelaar!! Straalt vertrouwen uit bij 1e kennismaking en gedurende het hele aankoop- en verkooptraject. Eerlijke, adequate, persoonlijke informatie verstrekking en snelle beantwoording van vragen, meedenkend en dat geldt voor alle medewerkers waar ik mee te maken heb gehad. Voor mij was het allemaal best heel spannend (sorry daarvoor), maar door de persoonlijke touch werd ik toch geraakt en gaf mij dat rust dat het wel goed zou komen. We zijn met veel humor gladjes door beide trajecten gegleden, dus echt super!!! Roy, Sanne, Veronique en Merle: Bedankt!

    16 FEBRUARI 2022 - RIANNE DUNNEWOLD-GRANT - Verkoopster Hovenierspad 6 Doetinchem

  • Een aanrader deze makelaar hij heeft er alles aan gedaan om de aankoop van deze appartement voor ons te realiseren waar wij dan ook super blij mee zijn. Laten wij ook de dames op het kantoor niet vergeten, die hebben met z'n allen voor ons klaar gestaan, heb je een vraag krijg je direkt antwoord. En heel belangrijk de afspraken worden ook allemaal nagekomen. Een heel goede Makelaar.

    15 FEBRUARI 2022 - GRADS EN RITA FUHLER - Kopers Rozengaardseweg 38 05 Doetinchem

  • Het kontakt met onze makelaar was meer dan goed, maar ook met de dames op kantoor was super, als je vragen hebt krijg je direkt antwoord deze dames zijn zeer goed op de hoogte van het reilen en zeilen van onze verkoop. En zeker een aanrader. Ook heel belangrijk als er een afspraak staat, die wordt altijd nagekomen en we worden prima op de hoogte gehouden van de hoed en de rand.

    15 FEBRUARI 2022 - GRADS EN RITA FUHLER - Verkopers Dichterseweg 175 Doetinchem

  • Het contact met de makelaar verliep goed! Heldere en inzichtelijke uitleg over het plan van aanpak. Daarnaast goed voorbeeld materiaal. De hulp met het klaarmaken voor verkoop is ook super. Ik ben zeer tevreden over het totale traject.

    10 FEBRUARI 2022 - PIM TER HORST - Verkoper Hof van Parma 20 Doetinchem

  • Complimenten over de deskundigheid van Roy en het team. Ik ben zeer tevreden over het gehele aankooptraject. Met als resultaat een geweldig huis! Uitstekende service

    7 FEBRUARI 2022 - KATJA SELDIOUKOVA - Koopster Hof van Parma 31 Doetinchem

  • Vanaf het eerste gesprek was er volledig vertrouwen in kennis en kunde en dat heeft zich ook bewezen. Het moment van verkoop is juist bepaald en het resultaat is meer dan goed. Ook onze complimenten aan de rest van het team die ons goed informeerde over de ontwikkeling tijdens de verkoop.

    1 FEBRUARI 2022 - BAS EN BIANCA TEUNISSEN - Verkopers de Gasperilaan 20 Doetinchem

  • Ik zou deze makelaar aanbevelen!!! Het was de derde keer dat ik mijn woning heb verhuurd. En nu net verkocht. Allemaal via Vredegoor. Contacten via Whatsapp, overleggen, prima begeleiding en samenwerking gingen allemaal heel vlot! Ik beveel daarom Vredegoor-Lanting van harte aan!

    31 JANUARI 2022 - JAN BISTERBOSCH - Verkoper Kommedwarssteeg 79 Doetinchem

  • Goede makelaar met een goed team. Ook betrokken bij de mens zelf, goede communicatie en reageert ook buiten kantooruren. Zeker aan te bevelen!

    19 JANUARI 2022 - REMCO MEUWSEN - Verkoper Asterstraat 164 Doetinchem

  • Het contact met de makelaar verliep uitstekend. [ook met de kantoormedewerkers]. Het hele proces is professioneel en zakelijk aangepakt. Ik kan hem zeer zeker aanbevelen.

    17 JANUARI 2022 - JAN WENTINK - Verkoper Antillenstraat 32 Doetinchem

  • Open, eerlijke en behulpzame makelaar die op elke moment van de dag voor je klaar staat. Zowel met de koop en verkoop van de woning zijn wij door Frank en collega's super goed geholpen. Bedankt voor jullie hulp!

    12 JANUARI 2022 - NIELS HONDELINK EN CELESTE BAKKERS - Verkopers Handelskade 136 Doetinchem

  • De enthousiaste fotografe, de sympathieke dames op kantoor en de deskundige makelaar maakten de aan- en verkoop van ons huis tot een zorgeloze ervaring. Wij raden ze dan ook van harte aan!

    28 DECEMBER 2021 - HENRY VAN DE BELT EN MONICA SPAANS - Verkopers Anijsveld 12 Doetinchem

  • We hebben hele goede ervaringen met Vredegoor Lanting. Prettig informeel contact en meedenken vanuit onze wensen. Zowel bij de verkoop van onze woning als de aankoopbegeleiding van de nieuwe woning. Ze zijn altijd goed bereikbaar en terzake kundig. En bovendien aardige mensen!

    21 DECEMBER 2021 - CEES EN GERDIEN VAN GROOS - Verkopers Bunderhorst 12 Doetinchem

  • Roy Vredegoor is een vriendelijke man die alle tijd voor je neemt en alles perfect regelt. Voor mij geen betere makelaarskantoor dan Vredegoor Lanting . Met 1 woord Perfect.

    21 DECEMBER 2021 - JAN EN PETRA KOELEMAN - Verkopers Tulpenstraat 134 Doetinchem

  • Wij zijn heel erg tevreden over de dienstverlening van Vredegoor en Lanting. Van begin tot eind zijn wij erg goed geïnformeerd over alle stappen in de procedure. Verder zijn de makelaars beiden zeer deskundig, persoonlijk en toegewijd. Mocht je op zoek zijn naar een makelaarskantoor, dan kunnen wij Vredegoor en Lanting van harte aanraden.

    9 DECEMBER 2021 - J.A. WOLTERINK - Verkoopster Passtraat 8 Doetinchem

  • We zijn erg tevreden met de begeleiding van Frank Lanting bij de verkoop van onze woning. Hij is duidelijk, goed bereikbaar en de lijntjes zijn kort. Ook verloopt de communicatie met de andere medewerkers vlot en soepel. Al met al zeer tevreden dus.

    2 NOVEMBER 2021 - ED KRANENBURG EN JESSICA KRANENBURG-KRANENBARG - Verkopers De Ketting 222 Doetinchem

  • We kijken zeer positief terug op het verkoopproces van onze woning door Vredegoor Lanting Makelaars. De aanpak was vernieuwend en energiek. Het contact met makelaar Frank, maar ook met zijn collega's, was prettig en laagdrempelig. Kortom, een makelaar die meegaat met de tijd en zeker aan te bevelen is.

    20 OKTOBER 2021 - LéON EN MARJO MOORMAN - Verkopers Vordenseweg 7 Hengelo (GLD)

  • Ons huis is binnen een week verkocht en alles is perfect verlopen. Het contact was zeer prettig, duidelijk en snel. Daarnaast is er genoeg ruimte voor eigen inbreng. Al met al meer dan tevreden. Wij zouden Vredegoor en Lanting daarom zeker weten aanraden!

    19 OKTOBER 2021 - ARJAN EN REGINA HEERING - Verkopers Bastinglaan 94 Doetinchem

  • Het contact met Roy Vredegoor en Sanne verliep erg prettig! Hij heeft ons gedurende het hele traject heel fijn begeleid. Voor ons was het de laagdrempeligheid wat de doorslag gaf om voor hen te kiezen, je kon altijd bellen/appen. Het advies in aanloop naar de verkoop was ook top, en met een enkele reeks bezichtigingen is de woning verkocht. In één woord, top! Een extra vermelding, ze hebben ons ook bij de aankoop van onze nieuwe woning geadviseerd, wat ze niet hoefden te doen. Dank hiervoor!

    18 OKTOBER 2021 - ERIK EN DANIëLLE SMITS - Verkopers Hof van Parijs 166 Doetinchem

  • Prima contact met korte lijnen, zowel de makelaar als alle medewerkers erg vriendelijk, behulpzaam en servicegericht!

    11 OKTOBER 2021 - JOEP KLEINREESINK - Verkoper Leemkuilseweg 9 Wehl

  • Super georganiseerd, meewerkend, vriendelijk personeel, zeer goede promotie omtrent flyers, foto's ( ook 3d) funda etc. Kortom wil je je huis snel verkopen voor een goede verkoopprijs dan kan je hen zeker aanraden.

    11 OKTOBER 2021 - PAUL KLEIJER - Verkoper Didamseweg 4 Wehl