Reviews

 • Voor ons geen twijfel toen we op zoek waren naar een makelaar die ons kon helpen met de verkoop van ons huis -> Vredegoor Lanting Makelaars. Een spannende tijd, waarin we goed begeleid zijn door Roy, Sanne & Karlijn. Zowel de aanloop naar de verkoop, de verkoop zelf, als nu de weken richting de overdracht hebben we als prettig ervaren. Dit zit hem in snelheid van handelen, bereikbaarheid, openheid en duidelijkheid. Wij verkopen ook niet iedere dag een huis, en door de deskundigheid van Vredegoor Lanting hebben we het als heel ontspannen ervaren. Ik kan hen dan ook aan een ieder aanbevelen.

  ELLEN REINDERS EN MIKE KLINKHAMER - Verkopers Acacialaan 108 te Doetinchem

 • Een erg prettige en kundige makelaar. Helemaal top!! Vanaf het begin tot het eind erg attent. Wil je met de verkoop van je huis ‘volledig ontzorgd’ worden kies dan deze makelaar.

  GERARD JANSEN EN DIANA MASSELINK - Verkopers Fazantlaan 11 te Doetinchem

 • Het was een fijne makelaar, goede begeleiding, en was er iets kon je altijd bellen! Voor ons geen minpuntjes. Prima Makelaar.

  BART EN ANNELIES VAN SCHRIEK - Verkopers Groeneweg 27 te Kilder

 • Het team van Vredegoor en Lanting makelaars hebben ons fantastisch bijgestaan, voor, tijdens en na de verkoop. Door de door hen georganiseerde open-dag hebben wij direct meerdere kijkers en bieders gehad, wat heeft geresulteerd in een zeer snelle verkoop Kortom een kantoor en team die aan te raden is.

  ILJA EN DEBBY WEIJERS - Verkopers Gezellenlaan 21 te Doetinchem

 • De makelaar heeft ons goed geholpen. Onze wensen is hij nagekomen. Ik beveel hem aan, aan anderen mensen

  SILVIA VEENHUIS - Verkopers Spoorstraat 9 te Doetinchem

 • De contacten met het makelaarskantoor verliepen zeer prettig, werden regelmatig op de hoogte gehouden en de afspraken werden goed nagekomen. Vandaar dat wij ze een dikke 9 hebben gegeven. Vanaf deze plek nog bedankt voor de fijne samenwerking.

  JAN EN GERRIE KIETKAMP - Verkopers Berglaan 15 te Doetinchem

 • Contact was professioneel en snel. Kantoor beantwoord snel vragen en regelt de nodige documentatie. De makelaar heeft voldoende kennis van de huidige markt en heeft een groot netwerk waardoor het huis bij veel mensen onder de aandacht werd gebracht. Makelaar heeft contact met een fotograaf die perfecte foto’s heeft gemaakt van onze woning. Goede belichting en prima weergave van de ruimtes.

  MIKE KLINKHAMER EN ELLEN REINDERS - Verkopers Acacialaan 108 te Doetinchem

 • Een fijne, betrouwbare makelaar (en team) die doet wat hij zegt en prettig is in de omgang. Belt netjes na de bezichtigingen, houd je op de hoogte en is doortastend. Ons huis was binnen een week verkocht, misschien mede door de goede presentatie van de woning middels nette foto's, mooie videobeelden en volledige omschrijving. Was zelfs bereid om mee te denken en tips te geven bij zaken buiten de verkoop om. Zeer tevreden en blij dat we deze makelaar hebben gekozen!

  EMIL EN IDA KAPPERT - Verkopers Halle-Nijmanweg 36 B te Halle

 • Zeer fijne makelaar, erg goed geholpen. Snelle respons, spontaan, goed bereikbaar en top inzet. Wij zijn erg blij met onze keuze.

  SIMONE BENT - Verkoopster Boerhaavelaan 90 te Doetinchem

 • Wij raden Vredegoor Lanting makelaars ten zeerste aan. Roy heeft ons begeleid in de verkoop en aankoop van onze woning. Oog voor detail, duidelijk, marktkennis, maar zeker zo belangrijk is dat zij zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen.

  SJOERD BRANDSMA EN NIENKE VAN DE GEVEL - Verkopers Haareweg 16 te Doetinchem

 • Superfijn contact! Er werd goed geluisterd naar onze wensen voor ons huis. Goede adviezen en erg snel verkocht!

  JUDITH TER BOGT EN SANDER RUESINK - Verkopers Wildenborch 68 te Doetinchem

 • In ons aankoopproces zijn wij tot volle tevredenheid bijgestaan door de heer Vredegoor, een zeer deskundige en gedreven vakman die zelfs op een zondag hiermee bezig is geweest. Wij zijn super tevreden en blij met deze aankoop.

  GER EN ANTOINETTE SMEMAN - Kopers Karper 51 te Doetinchem

 • Vredegoor Lanting makelaars. Hele vriendelijke en leuke mensen die je zeker niet teleur zullen stellen. Aanrader voor iedereen!!!

  JIMMY KEMPERS - Verkoper Dr Huber Noodtstraat 109 10 te Doetinchem

 • We zijn zeer tevreden over de service van en contacten met Vredegoor Lanting Makelaars! We hebben geen punt ter verbetering kunnen ontdekken en raden dit kantoor dan ook graag bij een ieder aan.

  IVO EN ESTHER VAN DER ZWAAG - Verkopers Hof van Parma 15 te Doetinchem

 • Roy heeft ons goed en snel geholpen met aankoop van ons huis. Hij is zeer deskundig en communicatie verliep soepel.

  CYNTHIA EN FEDOR ENGBERS - Kopers Lijsterbeslaan 13 te Doetinchem

 • Snelle en correcte verkoop van onze woning met een prima verkoopresultaat. Onze dank gaat uit naar Roy, Sanne & Karlijn.

  WILLEM EN VERONIQUE FRENSEN - Verkopers Vulcaanstraat 49 te Terborg

 • Roy Vredegoor heeft alle onderhandelingen voor ons verzorgd en daardoor hebben wij minder dan de vraagprijs betaald voor de aangekochte woning. Zijn deskundige mening was dat het huis te duur in de markt was gezet en dat bleek dus ook zo te zijn. Al met al een prettige samenwerking!

  BART KUIPERIJ EN LEANDRA LAMMERS - Kopers Bezelhorstweg 19 Doetinchem

 • Frank Lanting weet hoe hij een huis moet verkopen. Hij weet op een ontspannen maar professionele manier koper en verkoper bij elkaar te brengen. De ondersteuning van het kantoor is ook prima, deze weet zich in de presentatie, zoals foto’s, internet, Funda, brochures etc., te onderscheiden van de rest van de markt.

  JORIS EN JUDITH BEUGELSDIJK - Verkopers Jura 28 te Doetinchem

 • Fijne samenwerking gehad met deze makelaars. Goede en juiste adviezen en verkoopadviezen gekregen. De verkoop ging heel vlot hierdoor.

  BAS KLEINPENNING EN CHANTAL MEEUSEN - Verkopers Botterland 41 te Zevenaar

 • Wij zijn erg tevreden over Vredegoor Lanting makelaars. Ze hebben goede kennis van zaken en alles wordt op vlotte en nette wijze afgehandeld. Ik zou ze zeker aanbevelen.

  PATRICK EN LINDA VREMAN - Verkopers Korenbloemstraat 2 te Doetinchem

 • Succesvolle snelle verkoop, zeer goede communicatie met gehele team, komen afspraken na en hebben kennis van zaken.

  TOM LANGENKAMP EN MANDY JANSEN - Verkopers Appelbloesem 9 te Doetinchem

 • Frank en zijn team hebben ons perfect begeleid van A tot Z. Top! Huis is ook snel verkocht door toedoen en passie van deze mensen.

  DENNIS MENTING EN HERMA REIJNIER - Verkopers De Gasperilaan 43 te Doetinchem

 • Top makelaar! Deskundig, klantvriendelijk, heldere communicatie, altijd beschikbaar. Zeer aan te bevelen.

  CARLIJN EN HENRIK WILTINK - Verkopers Brinkweg 14 te Zelhem

 • Uitstekende makelaar met veel kennis van de lokale markt. Ze doen wat te zeggen en zeggen wat ze doen. Communicatie is prima.

  RALF BERGERVOET EN ELLES STOEL - Verkopers Donaudal 87 te Doetinchem

 • Blij te hebben gekozen voor Vredegoor Lanting makelaars! Ons huis was zeer snel verkocht en wij waren goed begeleid door Roy en Sanne. Bedankt!

  LINDA EN FRITS HUISMAN - Verkopers Vogezen 59 te Doetinchem

 • Vredegoor Lanting Makelaars kenmerkt zich als toegankelijke, open en eerlijke makelaar. De uitstekende (telefonische) bereikbaarheid maakt dat snel schakelen mogelijk is. Ook de backoffice activiteiten verlopen soepel en snel. Vredegoor Lanting Makelaars hebben in 6 kalenderdagen ons huis verkocht. Wij zullen hen bij de verkoop van een volgend huis beslist weer in arm nemen.

  REBECCA EN TEUNIS BOS - Verkopers Hof van Londen 16 te Doetinchem