Reviews

 • Erg prettig contact. We hebben ook voor Vredegoor Lanting gekozen voor hun down to earth aanpak en voorkomen. Dat past bij wie wij zijn. Het contact verloopt vlot en netjes. Klein aandachtspuntje: wees iets eerder op locatie voor een open huis, voor jullie is dit "gesneden koek" maar voor de klant geen alledaagse bezigheid. Verder een echte aanrader. Wij zijn zeer tevreden. Mochten we ons nieuwe huis ook ooit weer verkopen komen we graag terug. Nu eerst opzoek naar een nieuwe stek, samen met... Natuurlijk Vredegoor Lanting.

  YVETTE BERENDSEN EN NIEK BANNINK - Verkopers Bethlehemstraat 16 te Gaanderen

 • Na een eerste oriëntatie in gesprekken met 3 makelaars van verschillende kantoren, wisten wij na het gesprek met Frank Lanting direct dat we met hem en zijn team in zee wilden voor de verkoop van onze woning. Er is veel deskundigheid in huis over de woningmarkt in Doetinchem en omstreken. Wij hebben uitstekende adviezen en ondersteuning bij de verkoop van onze woning gehad. Wat het uitermate prettig maakt is de mix met een persoonlijke en betrokken benadering in het contact. Goed werk Frank en collega’s! Wij zijn tevreden!

  ELLEN GEUTJES EN ERWIN AALDERING - Verkopers Hof van Reims 1a te Doetinchem

 • Prettige communicatie. Duidelijke afspraken en nakomen hiervan. Goede uitleg over te nemen stappen. Zorgt voor goed contact tussen koper en verkoper. Reageert snel en correct op vragen.

  WIM EN ANS VISSER - Kopers Ardennen 13 te Doetinchem

 • Goede service en deskundige advisering. Heldere communicatie. Korte lijnen. Vanaf het begin vertrouwen gehad dat het goed ging komen. Binnen een week verkocht.

  KEES OOSTERHOFF - Verkoper Garonnedal 11 te Doetinchem

 • Contact was zeer professioneel, alles wat wij ervan verwachte van een goede makelaar heeft Vredegoor Lanting overtroffen, geweldig!

  MARTIJN EN SUSAN ARENDSEN - Verkopers Kruisstuk 8 's-Heerenberg

 • Contact heel goed, Frank Lanting van Vredegoor Lanting Makelaars voelde gelijk aan wie de aankomende kopers moesten worden van dit veelzijdige pand. Zeer snel verkocht , binnen 5 weken. Afhandeling heel goed verlopen. Fijne makelaar met hart voor het pand, zeer aan te bevelen. Bedankt frank!

  MARGRET EN Gé TEUNISSEN - Verkopers Burgemeester Galleestraat 36 te Vorden

 • Ze staan altijd voor je klaar, Roy de avondmakelaar. In supertempo een super resultaat behaald. Porsche

  JAN-PAUL EN MIRJAM SNIPPE - Verkopers Kuyperlaan 3 te Doetinchem

 • Zeer prettig makelaarsbureau. Staan altijd voor je klaar. Prettig in de communicatie. Zeer goede kennis van de huizenmarkt.

  MIKE EN MARLEEN HOLKENBORG - Verkopers Hof van Bern 15 te Doetinchem

 • Duidelijk over hoe en wat de mogelijkheden waren en wat je kon verwachten. Goed op de hoogte gehouden over de vorderingen. Advies geven maar duidelijk de keus bij jou laten met beslissingen. Geen negen tot vijf mentaliteit.

  MARTINE KNAKE - Verkoopster Brasem 12 te Doetinchem

 • Dit is een makelaarskantoor die goed weet hoe de huizenmarkt in elkaar steekt. Ze geven deskundig advies en handelen de zaken goed en snel af. Ze gaan meteen over tot actie als de verkoop lijkt te mislukken. Deze makelaars rusten niet voordat het beoogde doel is bereikt. Wij zijn super tevreden!

  BERRY EN INGRID WASSINK - Verkopers Hof van Rome 201 te Doetinchem

 • Het contact verloopt soepel, ze reageren vrijwel altijd dezelfde dag nog op vragen, denken mee met de wensen van de klant, afspraak om foto's en video te maken verliep ook snel en makkelijk, veel tips ontvangen om de verkoop te bevorderen.

  MARK STOKKINK - Verkoper de Nevel 16 te Doetinchem

 • Efficiënt, duidelijk, afspraken kloppen, prijsverwachting en verkoop termijn juist aangegeven. Prettig persoonlijk contact

  JAN SCHOLTENS - Verkoper Rijksweg 82 te Laag-Keppel

 • Het contact verliep super goed, goede service en komen afspraken na. Het is echt een aanrader en ze gaan er voor. Nogmaals echt een aanrader.

  JENS SCHUTTE EN LONNEKE BEKKING - Verkopers Konrad Adenauerplein 24 te Doetinchem

 • Roy Vredegoor is in alle aspecten een hele goede makelaar, we zijn meer dan tevreden. Zowel met het informeren over het hele project als de afhandeling ervan.

  BAS STOLTENBORG EN RENSKE ALGERA - Kopers Acacialaan 3 te Doetinchem

 • Super makelaar! Altijd bereikbaar, Spontaan en professioneel! Het contact was/is perfect, ook met de dames van kantoor! Ook de video en foto's zijn top!!

  MICHIEL EN JACKY WEZENDONK - Verkopers Gruttersveld 10 te Wehl

 • Vanaf het intakegesprek tot de verkoop is de begeleiding subliem. Goed bereikbaar en een fijn team !

  KEVIN SANGERS - Verkoper van Hogendorplaan 64 te Doetinchem

 • Wij zijn uiterst tevreden over het hele proces. Zeer snel, vakkundig en een duidelijke werkwijze. Goed in overleg en altijd bereikbaar.

  TOM STOKKINK EN ROZEMARIJN VERWEIJ - Verkopers Holterweg 36 te Doetinchem

 • Fijne sympathieke informele benadering. Geen poeha. Zeer actief. Had ik al van anderen gehoord, klopte helemaal. Snel verkocht.

  FERDY BERENDSEN - Verkoper Houtsmastraat 114 te Doetinchem

 • Erg prettig, persoonlijk contact. Open en eerlijke houding en zeer attent. Even een belletje als de bedenktijd voorbij is etc. Top!

  LISETTE GUSSINKLO - Verkoopster van Hogendorplaan 50c te Doetinchem

 • Goede service en deskundige advisering. Heldere communicatie. Korte lijnen. Vanaf het begin vertrouwen gehad dat het goed ging komen. Binnen een week verkocht.

  DAVE VERHOEVEN - Verkoper Ampsen 28 te Doetinchem

 • Frank Lanting van Vredegoor Lanting Makelaars heeft ons goed geholpen. Verkoopstrategie verliep prima naar wens, vervolgens de onderhandelingen ook en bij de overdracht heeft Frank ons ook goed bijgestaan. Ook vanuit het kantoor goede begeleiding voor wat betreft tekenen koopakte.

  FRANKLIN EN NICOLETTE BOEKHORST - Verkopers Donaudal 19 te Doetinchem

 • Wij zijn zeer tevreden met de diensten die Frank en het team van Vredegoor Lanting geleverd hebben. De communicatie was stipt, enthousiast en volgens afspraak. Wij kunnen Vredegoor Lanting Makelaars zeer aanraden bij een ieder die zijn/haar woning in Doetinchem e.o. verkopen wil. Frank & team, hartelijk dank voor de inspanningen en de prettige samenwerking!

  COEN HELLWICH - Verkoper Holterweg 176 te Doetinchem

 • Mijn ervaring is dat vanaf het eerste gesprek, de deskundigheid en prettige manier van omgang, doorslaggevend was om te kiezen voor deze makelaar voor de verkoop van mijn huis.

  INGRID VAN ONNA - Verkoopster Hoefbladveld 15 te Doetinchem

 • Contact als zeer prettig ervaren. Er wordt goed overlegd en geluisterd naar de wensen van je, daarnaast wordt er echt tijd voor je vrijgemaakt. Het voelde echt vertrouwd.

  PATRICK EN STEPHANIE WILLEMSEN - Verkopers Donaudal 15 te Doetinchem

 • Zeer vlot en prettig contact. Direct en zakelijk, draait er niet om heen. Snelle afhandeling van zaken, deskundig en zeer vriendelijk personeel. Echt een aanrader, zou meteen weer voor dit top team van Vredegoor Lanting gaan!

  BART TE LINDERT - Verkoper Verdilaan 15 te Doetinchem

 • Ons huis was niet het makkelijkste huis om te verkopen, in een hoge prijsklasse en behoorlijk bijzonder. Roy heeft elke keer weer met niet aflatende energie en enthousiasme de bezichtigingen uitgevoerd. Het gehele team van Vredegoor en Lanting is professioneel, maar vooral ook hartelijk en meedenkend. Wij kunnen Vredegoor  Lanting Makelaars 100% aanraden!

  BART KUIPERIJ EN LEANDRA LAMMERS - Verkopers Bovenstalweg 3 te Doetinchem

 • Dhr. Lanting wekt vanaf het begin vertrouwen. Zijn deskundigheid, betrokkenheid en alert zijn op en tijdens belangrijke momenten gaf ons een goed en gerust gevoel. Ons huis was binnen nog geen 2 weken verkocht. Dit toont de genoemde kwaliteiten van dhr. Lanting nog eens aan. Zodra er iets te melden was belde hij direct. En wanneer wij iets wilden vragen of mededelen, dan was hij steeds direct bereikbaar. Kortom, een geweldige makelaar.

  NESIBI CELIK EN NURGUL KURUCU - Verkopers Vondelstraat 78 te Doetinchem

 • We zijn erg tevreden over onze makelaar. Een erg deskundige begeleiding, betrokken makelaars, professionele aanpak en behulpzaam bij vragen. Daarnaast is de fotografie en presentatie door hen erg goed, waardoor het huis super prominent op Funda en de eigen goedbezochte site komt te staan.

  MARTIJN EN LINDA WOLSINK - Verkopers Gaffeldreef 55 te Doetinchem