Reviews

 • Vanaf het eerste contact met Frank Lanting voelde het goed. We hadden vooraf goede verhalen gehoord en die hebben ze ruimschoots waar gemaakt. Even een paar zaken die ons aanspraken: - persoonlijk contact en interesse - gemakkelijk/prettig in communicatie - eerlijk en enthousiast - komen afspraken na - altijd bereikbaar - kennen de markt - hebben een groot netwerk - bij de tijd en professioneel Kortom; wij kunnen Vredegoor Lanting Makelaars van harte aanbevelen!!

  RYAN EN SHARON HOOIKAMMER - Verkopers van Leeuwenhoeklaan 55 te Doetinchem

 • Roy Vredegoor heeft alle onderhandelingen voor ons verzorgd en daardoor hebben wij minder dan de vraagprijs betaald voor de aangekochte woning. Zijn deskundige mening was dat het huis te duur in de markt was gezet en dat bleek dus ook zo te zijn. Al met al een prettige samenwerking!

  BART KUIPERIJ EN LEANDRA LAMMERS - Kopers Bezelhorstweg 19 Doetinchem

 • Wat je van een makelaar verwacht en meer. Ik heb tijdens het gehele traject vertrouwen gehouden. Ik kan Vredegoor Lanting Makelaars zeker aanraden.

  JELLE EN MANON VAN DULMEN - Verkopers Asterstraat 184 te Doetinchem

 • Snelle en correcte verkoop van onze woning met een prima verkoopresultaat. Onze dank gaat uit naar Roy, Sanne & Karlijn.

  WILLEM EN VERONIQUE FRENSEN - Verkopers Vulcaanstraat 49 te Terborg

 • Vredegoor Lanting Makelaars kenmerkt zich als toegankelijke, open en eerlijke makelaar. De uitstekende (telefonische) bereikbaarheid maakt dat snel schakelen mogelijk is. Ook de backoffice activiteiten verlopen soepel en snel. Vredegoor Lanting Makelaars hebben in 6 kalenderdagen ons huis verkocht. Wij zullen hen bij de verkoop van een volgend huis beslist weer in arm nemen.

  REBECCA EN TEUNIS BOS - Verkopers Hof van Londen 16 te Doetinchem

 • Een erg prettige en kundige makelaar. Helemaal top!! Vanaf het begin tot het eind erg attent. Wil je met de verkoop van je huis ‘volledig ontzorgd’ worden kies dan deze makelaar.

  GERARD JANSEN EN DIANA MASSELINK - Verkopers Fazantlaan 11 te Doetinchem

 • Prettig contact en heldere communicatie met Roy en zijn team. Zorgen voor een frisse en professionele presentatie van de woning via diverse kanalen. Daarmee hebben wij een snelle en goede verkoop gerealiseerd! Helemaal tevreden!

  WILBUR DAMEN EN ANNEKE BERENDSEN - Verkopers Kolkakker 21 te Wehl

 • Zeer prettige samenwerking. Erg persoonlijk betrokken en fijne communicatie. Alles was super snel in gang gezet. En belangrijker nog wel .. "heel snel verkocht voor een mooie prijs!"

  MARIJN EN LISETTE VAN EXEL - Verkopers Salemate 64 te Doetinchem

 • Voor ons geen twijfel toen we op zoek waren naar een makelaar die ons kon helpen met de verkoop van ons huis -> Vredegoor Lanting Makelaars. Een spannende tijd, waarin we goed begeleid zijn door Roy, Sanne & Karlijn. Zowel de aanloop naar de verkoop, de verkoop zelf, als nu de weken richting de overdracht hebben we als prettig ervaren. Dit zit hem in snelheid van handelen, bereikbaarheid, openheid en duidelijkheid. Wij verkopen ook niet iedere dag een huis, en door de deskundigheid van Vredegoor Lanting hebben we het als heel ontspannen ervaren. Ik kan hen dan ook aan een ieder aanbevelen.

  ELLEN REINDERS EN MIKE KLINKHAMER - Verkopers Acacialaan 108 te Doetinchem

 • Top makelaar! Fijne communicatie, adequaat, recht door zee, kennis over de regio. Zeer aan te bevelen,

  HENRIK WILTINK - Koper Boeninksteeg 16 te Doetinchem

 • Contact was professioneel en snel. Kantoor beantwoord snel vragen en regelt de nodige documentatie. De makelaar heeft voldoende kennis van de huidige markt en heeft een groot netwerk waardoor het huis bij veel mensen onder de aandacht werd gebracht. Makelaar heeft contact met een fotograaf die perfecte foto’s heeft gemaakt van onze woning. Goede belichting en prima weergave van de ruimtes.

  MIKE KLINKHAMER EN ELLEN REINDERS - Verkopers Acacialaan 108 te Doetinchem

 • Roy heeft ons goed en snel geholpen met aankoop van ons huis. Hij is zeer deskundig en communicatie verliep soepel.

  CYNTHIA EN FEDOR ENGBERS - Kopers Lijsterbeslaan 13 te Doetinchem

 • Top makelaar! Deskundig, klantvriendelijk, heldere communicatie, altijd beschikbaar. Zeer aan te bevelen.

  CARLIJN EN HENRIK WILTINK - Verkopers Brinkweg 14 te Zelhem

 • Heel kundig en professionele manier van werken. Snelle behandeling en actie op vragen. Tegelijk heel vriendelijk en open in het contact. Echt een top makelaar!

  JOOST EN ANNEBETH EBBERS - Verkopers Thorbeckestraat 5 te Zelhem

 • Vredegoor Lanting Makelaars is een begrip in Doetinchem en omstreken en dit hebben ze ook bij ons bewezen! Er is een open en duidelijke communicatie, er is zeer veel kennis van de markt en er wordt goed meegedacht in alle situaties. Wat wij zelf belangrijk vinden is dat zij zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen! Wij kunnen deze makelaar zeker bij iedereen aanbevelen.

  ARNE EN EVA KOOLOOS - Verkopers Hof van Parijs 100 te Doetinchem

 • Vanaf de eerste kennismaking was er het juiste goede gevoel waardoor je weet dat je huis in goede handen is. En we hadden het geluk dat onze makelaar het pand kende dat we gekocht hebben en we hebben dankbaar gebruik gemaakt van deze kennis. Qua deskundigheid en service was onze makelaar top, voor ons een perfecte keus.

  GER EN ANTOINETTE SMEMAN - Verkopers Bloemersstraat 30 te Doetinchem

 • Frank Lanting weet hoe hij een huis moet verkopen. Hij weet op een ontspannen maar professionele manier koper en verkoper bij elkaar te brengen. De ondersteuning van het kantoor is ook prima, deze weet zich in de presentatie, zoals foto’s, internet, Funda, brochures etc., te onderscheiden van de rest van de markt.

  JORIS EN JUDITH BEUGELSDIJK - Verkopers Jura 28 te Doetinchem

 • Wij raden Vredegoor Lanting makelaars ten zeerste aan. Roy heeft ons begeleid in de verkoop en aankoop van onze woning. Oog voor detail, duidelijk, marktkennis, maar zeker zo belangrijk is dat zij zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen.

  SJOERD BRANDSMA EN NIENKE VAN DE GEVEL - Verkopers Haareweg 16 te Doetinchem

 • Zeer prettig contact met Frank L en de medewerkers op kantoor. Korte lijntjes , deskundig advies en waar het om ging ; een snelle verkoop gerealiseerd voor een goede prijs. Top !

  ESTHER HOF - Verkoopster Groenestraat 5 te Doetinchem

 • Het contact is zeer goed, alles wordt duidelijk uitgelegd. Ze zitten overal bovenop en geen vraag is te veel.

  RUDI EN ANITA RIJKSE - Verkopers Rijksweg 167a te Gaanderen

 • We zijn zeer tevreden over onze makelaar Frank Lanting! Hij weet veel over de huidige huizenmarkt in Doetinchem en heeft nuttige adviezen gegeven. Daarnaast past hij qua persoonlijkheid goed bij ons. De verkoop verliep soepel en naar wens. Een eventuele volgende keer zouden we hem weer inschakelen.

  ADA YNTEMA EN NIEK BENNINK - Verkopers Hackfort 28 te Doetinchem

 • Succesvolle snelle verkoop, zeer goede communicatie met gehele team, komen afspraken na en hebben kennis van zaken.

  TOM LANGENKAMP EN MANDY JANSEN - Verkopers Appelbloesem 9 te Doetinchem

 • Wij zijn zeer tevreden over de aanpak van Frank Lanting en zijn team. Een duidelijke uitleg hoe de verkoop wordt aangepakt en uitgevoerd. Of je nu Frank of naar kantoor belt, allen staan ze je goed en vriendelijk te woord. No nonsense talk... Duidelijk hoe het moet. Zo is het, en niet anders. Klasse! Een makelaarskantoor om aan te raden!

  DICK EN BAUKE TIL - Verkopers Tarwedreef 117 te Doetinchem

 • In ons aankoopproces zijn wij tot volle tevredenheid bijgestaan door de heer Vredegoor, een zeer deskundige en gedreven vakman die zelfs op een zondag hiermee bezig is geweest. Wij zijn super tevreden en blij met deze aankoop.

  GER EN ANTOINETTE SMEMAN - Kopers Karper 51 te Doetinchem

 • Positief, opbouwend, geïnteresseerd, communicatief goed. Tja prima. Ze nemen je werk uit handen.

  JULEK EN INEKE DROWNIAK - Verkopers Loolaan 21 te Doetinchem