Reviews

 • Het contact met onze makelaar, Roy Vredegoor, was helemaal top. Geen druk en stress bij het geheel. Hij heeft de waarde goed ingeschat. Daarnaast is hij het type makelaar dat oog heeft voor zijn klant en niet de druk van verkoop en prestatiedrang. Kortom ik kan iedereen deze makelaar adviseren en zal dit ook doen als ik mensen spreek die het huis willen verkopen.

  PAUL JONKER EN SANDRA COLVOORT - Verkopers Sambredal 12 te Doetinchem

 • Contacten met de makelaar verliepen goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden en ze denken met je mee. Ze zijn erg toegankelijk en alles is goed en strak geregeld. Je krijgt voor de tijd tips over de verkoop ivm het maken van de foto's, de foto's zijn erg mooi en de fotograaf is erg professioneel (oog voor detail). Dat zie je in de foto's terug. Wij gaan voorlopig niet meer verhuizen maar ik zou deze makelaar zeker aanraden.

  RAMON EN SIMONE JANSEN - Verkopers Nonnenmate 25 te Doetinchem

 • Kleinschalig makelaarskantoor. Korte lijnen, snel contact , snelle opvolging. Goede kennis van de markt en de omgeving. Erg prettig om mee samen te werken .

  DANIELLE VAN WOLDE - Verkoopster Marnedal 7 te Doetinchem

 • Allemaal even vriendelijk en behulpzaam! Alles werd goed en duidelijk gecommuniceerd en overlegd. Mochten we ooit weer een huis verkopen, zouden we zeker weer voor jullie kiezen.

  STEFAN KORTEN EN EDY VINK - Verkopers Asterstraat 152 te Doetinchem

 • Prima makelaar die de informatie goed verzorgd heeft over de eventuele kopers en de verkopers , en een hele goede en snelle bemiddeling. We zijn hier heel tevreden over.

  MEINDERT EN GONDA SICCAMA - Verkopers Kieftskamp 10 Doetinchem

 • Van het eerste gesprek tot aan de definitieve verkoop hebben wij het contact als zeer prettig ervaren. Alles volgens afspraak, denken met je mee, kortom een absolute aanrader!

  MATTHIEU GERRITSEN EN VALERIE COPPENS - Verkopers Wederikveld 58 te Doetinchem

 • Het contact met Frank Lanting was er prettig en deskundig. De medewerkers op kantoor waren vriendelijk en dachten erg goed mee. De verkoop verliep bijzonder voorspoedig. Echt een aanrader voor als je een makelaar zoekt.

  ESTHER HOF - Verkoopster Ontariostraat 2 te Doetinchem

 • Vanaf de eerste kennismaking met Frank was het gevoel gewoon goed. Tijdens het verkooptraject werd er steeds teruggekoppeld zodat ik als verkoper op de hoogte bleef van de stand van zaken. En er kwamen tal van nuttige tips, kortom: een deskundige makelaar!

  RENATE RADEMAKER - BERENDSEN - Verkoopster Haverdreef 113 te Doetinchem

 • Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar én de collega's op kantoor. De communicatie verliep top! Goede deskundigheid en weet waar je het over hebt. De verwachtingen werden ook goed gemanaged. Onze woning is met een goed plan op de markt gezet en het was in een razend snel tempo verkocht. Én zelfs in het weekend word je op de hoogte gehouden van de stand van zaken, fantastisch toch! Wij raden iedereen aan om voor deze makelaar te kiezen!

  BART EN KELLY DRAAIJER - Verkopers De Gasperilaan 167 te Doetinchem

 • Onze vraag voor een waardebepaling werd snel door hen opgepakt. We konden onze eigen ideeën over de verkoop goed bepalen. De mensen op kantoor gaven ons ook veel goede feedback. Tijdens de kijkdagen werden we goed op de hoogte gehouden. Sanne en Roy bedankt voor jullie werk op deze dagen. De medewerkers van dit kantoor hebben ons prima geholpen. Dank .

  WILLEM EN GRADA KOK - Verkopers Roggedreef 26 te Doetinchem

 • De samenwerking was prima, niks op aan te merken. Op alle punten een dikke 10. Roy Vredevoor en zijn team zijn fijne mensen om zaken mee te doen, en zullen we zeker bij andere mensen aan bevelen als makelaar.

  ROB EN ANNET VAN BUREN - Verkopers Potgieterstraat 41 te Doetinchem

 • Wat een fijne makelaarskantoor om mee te werken. Van begin tot einde goed begeleid en we konden altijd aankloppen voor vragen. Wij zouden Vredegoor Lanting van harte aanbevelen.

  JOAN MUIS EN GERARD VAN DEN BERG - Verkopers Haverdreef 125 te Doetinchem

 • Vriendelijke samenwerking, alles duidelijk uitgelegd en accuraat. Ik ben voortdurend op de hoogte gehouden. Zeer tevreden. Dank Roy en Karlijn! Ik beveel jullie aan bij vrienden en kennissen!

  JAN WILLEM BALJET - Verkoper Loolaan 17 te Doetinchem

 • Een fijne makelaar met kennis en ervaring. Zeker een aanrader als je je huis wilt verkopen.

  ELLES TE WOERD - JANSEN - Verkoopster Gasthuisstraat 10 te Doetinchem

 • Ik beveel Vredegoor Lanting Makelaars van harte aan!! Er werd erg goed meegedacht en geadviseerd en ik kon met alle soorten vragen bij het hele team terecht. Super fijn dat de verkoop ook nog eens zeer snel is verlopen.

  STEFANIE WIJNGAARDEN - Verkoopster Klootsemastraat 57 te Doetinchem

 • Heel blij met deze makelaar! Heel prettig en makkelijk contact. Zowel tijdens aankoop van andere woning als verkoop van onze eigen woning. Snelle reacties, prettig overleg en heel blij met het resultaat van zowel aankoop als verkoop!

  JANNEKE RIJKS EN BAS KRUISMAN - Verkopers Joannes Brugmanstraat 32 te Doetinchem

 • Vriendelijk en zeer deskundig en hij is heel erg bekend met mijn woonomgeving. Hij en het personeel van de makelaardij waren ook goed bereikbaar als ik vragen had. De foto’s en filmpjes waren ook zeer professioneel gemaakt. Over het geheel genomen: een excellente makelaar!

  PAULA KUIPER - Verkoopster Zuivelweg 139 te Doetinchem

 • Van begin tot eind een goede en prettige begeleiding vanuit Vredegoor Lanting Makelaars gehad. Persoonlijke aandacht en ze houden je continu goed op de hoogte van de stand van zaken.

  MAARTEN KOK EN KELLY VAN ETTEN - Verkopers Gerstdreef 1 te Doetinchem

 • Ondanks dat ik niet eerder in zo'n makelaarstraject zat en dus geen reële vergelijking kan doen, heb ik de relatie als prettig ervaren. De contacten waren waar nodig duidelijk en zakelijk maar daarnaast ook sociaal. Ik werd als verkopende partij steeds goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ik kijk met een goed gevoel terug op die periode.

  GIJS NUIJ - Verkoper Walstraat 7 20 te Doetinchem

 • Het contact met de makelaar, en ook zijn collega's was helder en goed, alles perfect uitlegt, duidelijke taal, volop geïnteresseerd en super professioneel. Ook was er duidelijk aandacht hoe het verder ging na de verkoop en waar op gelet moest worden bij een eventuele "nieuwe" aankoop. De regels van een voorlopige verkoop werden duidelijk verteld, ook de voorbereidingen van de acties van de notaris voor het tekenen van het koopcontract was helder en duidelijk.

  DICK EN ANJA VAN DE GEVEL - Verkopers Potgieterstraat 31 te Doetinchem

 • We zijn erg fijn begeleid met een informele sfeer en hele vriendelijke mensen. We konden altijd terecht voor vragen, ook buiten kantoortijden. Daarnaast heeft onze makelaar ervoor gezorgd dat het huis goed en snel is verkocht, top!

  FENNY HELMINK EN NIELS KOK - Verkopers Donaudal 31 te Doetinchem

 • Deskundig en fijn geholpen bij de verkoop van ons appartement. Goede marktkennis en uitstekende service.

  JAN VAN AALST - Verkoper Heijermansstraat 31 te Doetinchem

 • Makelaar die recht door zee is en eerlijk! Fijne en goede communicatie met hele prettige en vriendelijke mensen.

  HUGO EN DANIëLLE WELLINK - Verkopers Hof van Londen 38 te Doetinchem

 • Wat een toppers! Vanaf het eerste contact voelde het goed! Volledig ontzorgt en bij de hand meegenomen. Volledige transparantie over het traject en de kosten en altijd duidelijke communicatie. Het zijn echte vakmensen, een betere en eer betrouwbare makelaar ga je niet vinden!

  LAURA JANSEN VAN ROSENDAAL - Verkoopster Vondelstraat 66 te Doetinchem

 • Korte lijnen, snelle en duidelijke communicatie. Eerlijk, komt z'n afspraken na. laagdrempelig. geen stropdassen cultuur..

  ERIK EN ANGELIQUE HERTGERS - Verkopers Katjesbos 133 te Doetinchem

 • Het contact was erg prettig. Ze zijn erg deskundig en denken met je mee. Als we weer gaan verkopen/ kopen dan gaan we weer voor Vredegoor Lanting Makelaars.

  WIJNAND EN CHANTAL KOPER - Verkopers Airbornestraat 4 te Doetinchem