Reviews

 • Fijne en deskundige makelaar en enthousiast team. Persoonlijke aandacht en doen wat ze beloven. Toppers!

  WENDELIEN WENTINK - Verkoopster Bosstraat 45 te Doetinchem

 • Een zeer goed gesprek vooraf, betrouwbaar, duidelijk en eerlijk. Geen opgeblazen verhaal maar ‘To the point’. Een fantastisch presentatie met een geweldige respons, dat op een professionele manier werd aangepakt. Een erg goede communicatie met de makelaar en alle medewerkers op kantoor. Sympathiek en enthousiast. Een absolute topper, die waarmaakt waarvoor ze staan en hun geld waard zijn. In alle opzichten een dikke 10 voor dit fantastische team.

  HANS HOFSTRA - Verkoper het Walbekerveld 26 te Angerlo

 • Vanaf dag 1 prettig en snel contact van het hele team. Fijn dat iedereen op de hoogte is van alles waardoor het bij vragen enz snel gaat. Van de gesprekken tot de verkoop van ons huis en de aankoop van het nieuwe huis zijn we goed geholpen en kregen we de juiste ondersteuning. Allen bedankt. Dit was fijn zo!

  FERDY WISSING EN SANNE VREDEGOOR - Verkopers Wolborgenmate 103 te Doetinchem

 • Het contact was heel fijn tussen ons en de makelaar en de inzet van de makelaar was 110%, zijn al 9 keer verhuisd maar deze service was perfect. Er waren veel bezichtigingen die netjes achter elkaar gepland waren waardoor de belasting voor ons tot een minimum werden beperkt. Prima makelaar waar je goed van op aan kan.

  BEN EN JELTJE DEKKER - Verkopers Dichterseweg 102 te Doetinchem

 • Fijn contact, goede snelle service, past snel aan bij de wensen die gevraagd worden. Moest op zeer korte termijn mijn huis verkopen en ze pakten het daar professioneel en vakkundig op. Dikke 10!

  ROBERT ENGLEBERT - Verkoper Wildenborch 216 te Doetinchem

 • Het contact met Vredegoor Lanting was formidabel in alle opzichten niet alleen deskundig, maar ook de medewerkers correct en wat ook belangrijk is zeer vriendelijk. Een pluim verdienen ze allemaal.

  DIRK EN GERRY NIJKAMP - Verkopers Verzetslaan 3 te Doetinchem

 • Duidelijk, vriendelijk. Niet eromheen draaien maar gewoon rechtdoorzee. Zowel Frank als ook Karlijn als prettig ervaren.

  BRUNOLD EN DIANA KLOPPENBURG - Verkopers Van Limburg Stirumlaan 87 te Doetinchem

 • Ik heb een hele goede ervaring met Vredegoor Lanting Makelaars voor de verkoop van mijn appartement. Goed direct contact met de makelaar en ook de communicatie met de mensen op kantoor verliepen vlot en prettig. Ook voor een goede prijs kunnen verkopen. Erg tevreden.

  NIEK DERKSEN - Verkoper Van Hogendorplaan 38 G te Doetinchem

 • Ze zijn prettig in de omgang, professionele begeleiding, betrokken en zeer kundig Makelaars kennen elkaars verkoop adressen. Ze zijn enthousiast en goed te bereiken zowel via telefoon, mail en de app. Ik zou ze zeker aanbevelen bij anderen.

  YVONNE HARMSEN - Verkoopster Raadhuisstraat 38 te Hengelo (GLD)

 • Contact met makelaar en kantoor is erg prettig en duidelijk. Altijd bereikbaar bij vragen ook buiten kantoortijden snelle reacties. Wij zijn dan ook heel erg tevreden over het algehele verloop, mede ook omdat zij gelijktijdig als aankoopmakelaar fungeerden.

  HENNIE ROTMENSEN EN JOHN LUTGENS - Verkopers Hof van Parijs 188 te Doetinchem

 • Kende deze makelaardij al van een vorige verkoop, en waren daar zeer tevreden over. Vandaar nu weer voor deze makelaar gekozen met hetzelfde eindresultaat.

  ADRI EN RONNY BOOIJ - Verkopers Plantsoenstraat 11 Doetinchem

 • Het gehele proces verliep snel en soepel, prettig contact met makelaar zelf als ook zijn kantoorpersoneel. Wij kunnen alleen maar zeer tevreden zijn !!

  HENNIE ROTMENSEN EN JOHN LUTGENS - Kopers Ruimzichtlaan 108 te Doetinchem

 • Fijne makelaar. Kennis van zaken, persoonlijke betrokken en een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Ook geïnteresseerden die in ons huis zijn komen kijken, gaven aan fijn door onze makelaar te zijn geholpen.

  MARTIJN EN MARTINE WALGEMOET - Verkopers Hof van Brussel 30 te Doetinchem

 • Om maar meteen met de deur in huis te vallen; Vredegoor Lanting Makelaars heeft de juiste expertise in huis voor jouw huis. "We bewandelen samen het pad " Dat gevoel krijg je ook. Een prettig en deskundig team wat met passie samen werkt. De communicatie verloopt vriendelijk, helder en is prettig. Vanaf de start is het hele team betrokken bij de verkoop. Ik kan déze makelaar iedereen zeker aanbevelen.

  IVONNE TUMMERS - Verkoopster Muldersveld 8 te Wehl

 • Vanaf het begin tot het eind een super deskundig advies. Alle vragen werden snel beantwoordt. We waren ook zeer te spreken over de facilitaire en klantgerichte houding van iedereen die werkzaam is bij makelaarskantoor.

  MICHEL EN ILONA HENDRIKS - Verkopers Henri Dunantlaan 58 te Doetinchem

 • Wat een geweldige ervaring. Het verliep vanaf het begin tot het eind perfect. Vanaf het kennismakingsgesprek tot het einde dat het huis verkocht was. Vredegoor Lantink is een geweldig makelaarskantoor en zeker aan te bevelen.

  ROBBERT-JAN EN ANGELIQUE DE BRUIN - Verkopers Hof van Parijs 186 te Doetinchem

 • Ons huis ging in de verkoop bij Vredegoor Lanting en vervolgens ook de hulp van Frank ingeroepen bij de aankoop. Hij ging zeer zorgvuldig te werk en zijn hele team ondersteunt als een geoliede machine. Professioneel en zeer klantvriendelijk met korte lijnen. Zeker een aanrader!

  DAPHNE EN OLAF HULSINK - Kopers Bizetlaan 16 te Doetinchem

 • Heel fijn, netjes en duidelijk contact met de makelaar rondom het gehele verkoopproces. Alles liep volgens verwachting.

  WENDY ROOD - Verkoopster Peppelpas 9 te Wehl

 • Makelaar Vredegoor en Lanting heeft voor een vlot verkooptraject gezorgd. Voor dat we het wisten was het huis alweer verkocht. Ons beeld van Roy Vredegoor is dat hij zowel met de koper als de verkopende partij meedenkt, wat tot een ideale match leidt. Binnen een ochtend hadden we diverse aanmeldingen voor bezichtigingen welke resulteerde in een geschikt bod en geslaagde verkoop.

  RODNEY ANTONIDES - Verkoper Blokhuislaan 229 te Doetinchem

 • We zijn erg tevreden. Een deskundig en betrokken makelaar en team, prettige begeleiding en service in het hele proces met snel verkoopresultaat!

  MARIëLLE EN WILLIAM WISSINK - Verkopers Nonnenmate 51 te Doetinchem

 • Met Frank een kennismakingsgesprek gehad en vanaf dit gesprek steeds heel goed telefonisch contact gehad over de ontwikkelingen. We zijn zeer tevreden en raden ook zeker Vredegoor Lanting aan.

  HUUB VAN HAEREN EN SANDRA HACCOU - Verkopers Koemate 30 te Doetinchem

 • Frank was onze verkoopmakelaar (en ook aankoopmakelaar). Vanaf de kennismaking was er een heel fijn contact, zowel met Frank als met al zijn collega's van kantoor. Je hebt echt het gevoel dat je het samen doet. Er staat een topteam voor je klaar bij Vredegoor Lanting. Wij bevelen hen dan ook zeker aan!

  DAPHNE EN OLAF HULSINK - Verkopers Kamilleveld 17 te Doetinchem

 • Aan het complete Team Vredegoor/Lanting Makelaars, Ik ben erg tevreden; over de communicatie, afhandeling, presentatie van de foto's en video, plaatsing Facebook en Funda, goede bereikbaarheid, correcte teksten, betrokken zijn en het echt meedenken bij deze verkoop. Jullie regelen het snel! Ik zal jullie absoluut aanbevelen en vind jullie.. Toppers! Met vriendelijke groet, Nicolette van Aken Doetinchem.

  NICOLETTE VAN AKEN - Verkoopster Vogezen 3 te Doetinchem

 • Het contact met de makelaar was zeer goed, was deskundig. Heeft veel kennis van de omgeving en heeft alles netjes afgehandeld.

  RONALD HERMSEN - Verkoper Lohmanlaan 59 te Doetinchem

 • Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met dit makelaarskantoor. Goed service en bijzonder klantvriendelijk. Wij kunnen dit kantoor zeker aanbevelen.

  GERDA VAN BARMEN 'T LOO - Verkoopster Pattonstraat 16 te Doetinchem