Reviews

 • Blij te hebben gekozen voor Vredegoor Lanting makelaars! Ons huis was zeer snel verkocht en wij waren goed begeleid door Roy en Sanne. Bedankt!

  LINDA EN FRITS HUISMAN - Verkopers Vogezen 59 te Doetinchem

 • We zijn zeer tevreden over de service van en contacten met Vredegoor Lanting Makelaars! We hebben geen punt ter verbetering kunnen ontdekken en raden dit kantoor dan ook graag bij een ieder aan.

  IVO EN ESTHER VAN DER ZWAAG - Verkopers Hof van Parma 15 te Doetinchem

 • Frank en zijn team hebben ons perfect begeleid van A tot Z. Top! Huis is ook snel verkocht door toedoen en passie van deze mensen.

  DENNIS MENTING EN HERMA REIJNIER - Verkopers De Gasperilaan 43 te Doetinchem

 • Vredegoor Lanting Makelaars kenmerkt zich als toegankelijke, open en eerlijke makelaar. De uitstekende (telefonische) bereikbaarheid maakt dat snel schakelen mogelijk is. Ook de backoffice activiteiten verlopen soepel en snel. Vredegoor Lanting Makelaars hebben in 6 kalenderdagen ons huis verkocht. Wij zullen hen bij de verkoop van een volgend huis beslist weer in arm nemen.

  REBECCA EN TEUNIS BOS - Verkopers Hof van Londen 16 te Doetinchem

 • De makelaar heeft ons goed geholpen. Onze wensen is hij nagekomen. Ik beveel hem aan, aan anderen mensen

  SILVIA VEENHUIS - Verkopers Spoorstraat 9 te Doetinchem

 • Roy Vredegoor heeft alle onderhandelingen voor ons verzorgd en daardoor hebben wij minder dan de vraagprijs betaald voor de aangekochte woning. Zijn deskundige mening was dat het huis te duur in de markt was gezet en dat bleek dus ook zo te zijn. Al met al een prettige samenwerking!

  BART KUIPERIJ EN LEANDRA LAMMERS - Kopers Bezelhorstweg 19 Doetinchem

 • Zeer fijne makelaar, erg goed geholpen. Snelle respons, spontaan, goed bereikbaar en top inzet. Wij zijn erg blij met onze keuze.

  SIMONE BENT - Verkoopster Boerhaavelaan 90 te Doetinchem

 • Frank Lanting van Vredegoor Lanting Makelaars is voor ons de makelaar van het jaar! Eerlijk en altijd vriendelijk met tijd en aandacht om je op zeer kundige wijze advies te geven. Dit resulteert in een bijzonder fijne samenwerking en is het een feest om je huis te verkopen bij een makelaar die zoveel vertrouwen geeft.

  LOUISE TANGELDER - Verkoopster Wolga 2 te Doetinchem

 • In ons aankoopproces zijn wij tot volle tevredenheid bijgestaan door de heer Vredegoor, een zeer deskundige en gedreven vakman die zelfs op een zondag hiermee bezig is geweest. Wij zijn super tevreden en blij met deze aankoop.

  GER EN ANTOINETTE SMEMAN - Kopers Karper 51 te Doetinchem

 • Het contact met Frank verliep erg prettig. Hij is toegankelijk, altijd goed bereikbaar en niet te beroerd om ook in de avonduren zijn tijd ter beschikking te stellen. Hij heeft op een deskundige manier meegedacht en uiteraard ook meegeholpen om ons huis voor de beste prijs te verkopen en dat is gelukt!

  KARIN MEERMAN EN HILDO HILBRANDS - Verkopers Wolborgenmate 22 te Doetinchem

 • Een fijne, betrouwbare makelaar (en team) die doet wat hij zegt en prettig is in de omgang. Belt netjes na de bezichtigingen, houd je op de hoogte en is doortastend. Ons huis was binnen een week verkocht, misschien mede door de goede presentatie van de woning middels nette foto's, mooie videobeelden en volledige omschrijving. Was zelfs bereid om mee te denken en tips te geven bij zaken buiten de verkoop om. Zeer tevreden en blij dat we deze makelaar hebben gekozen!

  EMIL EN IDA KAPPERT - Verkopers Halle-Nijmanweg 36 B te Halle

 • Het team van Vredegoor en Lanting makelaars hebben ons fantastisch bijgestaan, voor, tijdens en na de verkoop. Door de door hen georganiseerde open-dag hebben wij direct meerdere kijkers en bieders gehad, wat heeft geresulteerd in een zeer snelle verkoop Kortom een kantoor en team die aan te raden is.

  ILJA EN DEBBY WEIJERS - Verkopers Gezellenlaan 21 te Doetinchem

 • Top makelaar! Deskundig, klantvriendelijk, heldere communicatie, altijd beschikbaar. Zeer aan te bevelen.

  CARLIJN EN HENRIK WILTINK - Verkopers Brinkweg 14 te Zelhem

 • Vredegoor Lanting makelaars. Hele vriendelijke en leuke mensen die je zeker niet teleur zullen stellen. Aanrader voor iedereen!!!

  JIMMY KEMPERS - Verkoper Dr Huber Noodtstraat 109 10 te Doetinchem

 • Fijne samenwerking gehad met deze makelaars. Goede en juiste adviezen en verkoopadviezen gekregen. De verkoop ging heel vlot hierdoor.

  BAS KLEINPENNING EN CHANTAL MEEUSEN - Verkopers Botterland 41 te Zevenaar

 • De makelaar de heer Lanting heeft een goede uitleg gegeven en een zeer realistische verkoopprijs bepaald naar de huidige maatstaven. De verkoopkosten die in rekening gebracht zijn is een "all-in" prijs, hierdoor worden ook geen extra kosten in rekening gebracht zoals voor het open huis, foto's maken, e.d.

  FRITS EN JANNIE KIMMEL - Verkopers Stationsstraat 11 D te Wehl

 • Uitstekende deskundigheid en kennen de markt. Prima communicatie, no-nonsens en ze begrijpen de klant.

  RALF BERGERVOET - Koper Wolborgenmate 109 te Doetinchem

 • Fijne makelaar, open en transparant. Huis middels een open huis in één keer verkocht. Snelle afhandeling, aanrader!

  BASTIAAN EN KAREN SERFHOS - Verkopers De Gasperilaan 103 te Doetinchem

 • Wij zijn erg tevreden over Vredegoor Lanting makelaars. Ze hebben goede kennis van zaken en alles wordt op vlotte en nette wijze afgehandeld. Ik zou ze zeker aanbevelen.

  PATRICK EN LINDA VREMAN - Verkopers Korenbloemstraat 2 te Doetinchem

 • Roy Vredegoor weet donders goed waarmee hij bezig is, het kantoor is accuraat en duidelijk! Ben meer dan tevreden over het verloop!

  WILLEKE FRANKE - Verkoopster Hof van Brussel 32 te Doetinchem

 • Superfijn contact! Er werd goed geluisterd naar onze wensen voor ons huis. Goede adviezen en erg snel verkocht!

  JUDITH TER BOGT EN SANDER RUESINK - Verkopers Wildenborch 68 te Doetinchem

 • Vanaf het begin tot het einde van de verkoop van mijn huis, hebben jullie goed, duidelijk en fijn geholpen. Als je vragen hebt kun je ze altijd bellen en word je goed geholpen.

  MARC BERENDSEN - Verkoper Frans Bultstraat 17 te Gaanderen

 • De contacten met het makelaarskantoor verliepen zeer prettig, werden regelmatig op de hoogte gehouden en de afspraken werden goed nagekomen. Vandaar dat wij ze een dikke 9 hebben gegeven. Vanaf deze plek nog bedankt voor de fijne samenwerking.

  JAN EN GERRIE KIETKAMP - Verkopers Berglaan 15 te Doetinchem

 • Uitstekende makelaar met veel kennis van de lokale markt. Ze doen wat te zeggen en zeggen wat ze doen. Communicatie is prima.

  RALF BERGERVOET EN ELLES STOEL - Verkopers Donaudal 87 te Doetinchem

 • Wij raden Vredegoor Lanting makelaars ten zeerste aan. Roy heeft ons begeleid in de verkoop en aankoop van onze woning. Oog voor detail, duidelijk, marktkennis, maar zeker zo belangrijk is dat zij zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen.

  SJOERD BRANDSMA EN NIENKE VAN DE GEVEL - Verkopers Haareweg 16 te Doetinchem

 • Prima contact! We werden keurig van alle zaken op de hoogte te houden! Reële adviezen en goede makelaar, geen poeha, maar eerlijk en realistisch.

  RENé EN CHRISTEL GOTINK - Verkopers Kruidenlaan 36 te Doetinchem

 • Het was een fijne makelaar, goede begeleiding, en was er iets kon je altijd bellen! Voor ons geen minpuntjes. Prima Makelaar.

  BART EN ANNELIES VAN SCHRIEK - Verkopers Groeneweg 27 te Kilder